gonis
Luger
- Reaction score
- 12.176
Το έχεις ακουσει;
Μισό, μη γινει παρεξηγηση.Μάπα είναι το Holoaudio dac. Τεράστια γλυκανάλατη αηδία ιδιαίτερα με λαμπατους ενισχυτές. Αηδία.
Μην ασχολείστε.
Τα ladder dac είναι η αδυναμία μου....Το έχεις ακουσει;
Όχι, αν το συνδυάσεις με τα κατωθι:Μάπα είναι το Holoaudio
Όλα είναι σχετικά. Άμα κάνει 10.000 όλο το σύστημά σου δε δίνεις 5.000 μόνο για το dac. Με βλέπω τελικά να πηγαίνω στη δική μου μάρκα και να μου μείνει και ο προενισχυτής που ήδη έχω για δεύτερο σύστημα. http://www.athensproaudio.gr/en/cyr...AcoMnUJkvFvOdLu0OHl84ZiOWW9dgzUcaAv-zEALw_wcB
Κάτσε ρε παιδιά. Πως το βγάλαμε ότι είναι μάπα; Γιατί απ'ότι ξέρω δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα. Οπότε λίγο δύσκολο να το έχετε ακούσει.
Διάβασε το review του What HiFi και θα δείς άν είναι (Άν όχι μάπα) άξιο λόγου...!!!Κάτσε ρε παιδιά. Πως το βγάλαμε ότι είναι μάπα; Γιατί απ'ότι ξέρω δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα. Οπότε λίγο δύσκολο να το έχετε ακούσει.
Αυτό το link είναι για το 100. Εμείς λέμε για το 200Μ. Επίσης δεν είναι κανένα ευαγγέλιο το what hifi.Διάβασε το review του What HiFi και θα δείς άν είναι (Άν όχι μάπα) άξιο λόγου...!!!
Ντάξει ρε σείς.....ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ...Αυτό το link είναι για το 100. Εμείς λέμε για το 200Μ. Επίσης δεν είναι κανένα ευαγγέλιο το what hifi.
Δες λίγο τι λέει ο Steve:
Οι "καυτές" οκτάβες που έχεις στο μυαλό σου, προφανώς δεν παίζουν σε κανένα dac (χωρίς να φταίει το dac) οπότε υποθέτω η κρίση/κριτική γίνεται μόνο με τις υπόλοιπες...Θα ενδιαφερόμουν να μάθω πως εκθειάζονται -και αντιστοίχως θάβονται άλλα- DACs ακούγοντας με δίδρομα εξιμισάρια. Και σε ποια απόσταση ακρόασης.
Δεν κατάλαβα γριΟι "καυτές" οκτάβες που έχεις στο μυαλό σου, προφανώς δεν παίζουν σε κανένα dac (χωρίς να φταίει το dac) οπότε υποθέτω η κρίση/κριτική γίνεται μόνο με τις υπόλοιπες...
Εγώ έχω το Holo Spring ii ΚΤΕ......Αυτό άκουσα , αυτό γούσταρα, αυτό πήρα...!!!Αντε, ας πούμε πως είναι καλά τα r2r dacs.
Πάμε στα Holo.
Η βασική έκδοση δεν είναι καλή;
Θέλει mundorf, θωράκιση στις αντιστάσεις και τηλεχειριστήριο (!!!) για να γίνει καλό;
Και άντε, ας πούμε πως το κιτσούνε εντίσιον είναι καλό, ενώ τα πιό φτηνά όχι.
Γιατί προτείνεται το μέϊ κιτσούνε εντίσιον που έχει εξωτερικό τροφοδοτικό και πολύ μεγαλύτερο κόστος;
(Χώρια που μου έρχονται συνειρμοί για την έκδοση Μαϊου 62 των ΜΚΕ...)
ναιΕμβόλιο έκανες;
όλες παίζουν σε όλα.... απλά υποθέτω οτι εννοείς πως ότι και να κάνει το dac, όσο καλό και να είναι, με τα εξάιντσα τι σύγκριση να κάνεις.Δεν κατάλαβα γρι
Ποιες οκτάβες δεν παίζουν σε κανένα dac;
Ε, ναι.όλες παίζουν σε όλα.... απλά υποθέτω οτι εννοείς πως ότι και να κάνει το dac, όσο καλό και να είναι, με τα εξάιντσα τι σύγκριση να κάνεις.
Τότε, αφού μιλάμε για τέτοιο κόστος, γιατί να μην πάμε σε totaldac ή ακόμη και msb που είναι επίσης r2r;Εγώ έχω το Holo Spring ii ΚΤΕ......Αυτό άκουσα , αυτό γούσταρα, αυτό πήρα...!!!
Ποτέ ΔΕΝ ανέφερα ότι τα Ι καί ΙΙ δέν είναι καλά....!!
Καί επίσης πρότεινα το ΜΑΥ γιατί στο άρθρο έχουν κατά καιρούς αναφερθεί καί DAC's πολλων χιλιάδων ευρώ...
Καί επειδή το έχω ακούσει , επιτρεψέ μου να σου πώ , πώς ΔΕΝ θα βείς καλύτερο DAC
ακόμα καί να πάς σέ DAC 5 Καί 6 φορές πιό ακριβό...!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...
ΑΥΤΟ είπα....!!!
Καί μή παρεξηγηθώ......Εξάλλου ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη αρκεί να μπορεί
να την υποστηρίξει....
Ειρήνη Υμίν....!!!
ΑΑααααααα.....Καί να μη ξεχάσω να απαντήσω στο '' Αντε, ας πούμε πως είναι καλά τα r2r dacs'' !!!!!
ΔΕΝ είναι μόνο καλά.....!!! Είναι η πεμπτουσία τών DAC's.....!!!
Ta DAC's με τα τσιπάκια των 7€ , ΔΕΝ γίνεται να στοιχίζουν πάνω από 1.000€.....Δε μπα νάναι ότι μάρκα θέλεις...
Οι ηχητικές διάφορες ανάμεσα στο dacmagic 100 και το dacmagic plus, ήταν μικρές (υπό συνθήκες.... συνοδά, χώρος κλπ ίσως και μη ακουστές), αλλά το μεγάλο είχε περισσότερες συνδέσεις και την προενισχυση για τα ακουστικά. Το 100 ήταν όντως εξαιρετικό για τα χρήματα του . Δεν ξέρω αν η εταιρεία θα βγάλει και αντικαταστάτη για αυτό.Ντάξει ρε σείς.....ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ...
Είχα την εντύπωση ότι ο λόγος γίνεται για το 100...!!!
Ναί το 200 λογικά θά είναι καλύτερο ...!