DACs - τελειωμό δεν έχουν

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.637
Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Mytek Digital Stereo192-DSD-DAC

- audiophile quality conversion, 128dB, 192 kHz, DSD, 128xDSD
- 32 bit Sabre DAC
- USB2.0 (async) and Firewire interfaces
- Standard AES, SPDIF, SDIF, WCK, optical ins/outs
- Audiophile quality high current headphone amplifier
- Precision programmable analog 1dB step attenuator
- Balanced XLR and unbalanced RCA outputs
- Built in upsampling to 192k feature w/ jitter reduction
- SDIF DSD Digital Inputs (no preamp function)
- Many addtln features (refer to mytekdigital.com)

Στουντιακό, 1600 ευρώ

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

βλασση, μπορεις να μου πεις εσυ για την εμμονη του κογια με το αλλο σαιτ? τι εξυπηρετει?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

βλασση, μπορεις να μου πεις εσυ για την εμμονη του κογια με το αλλο σαιτ? τι εξυπηρετει?
Νικολα δεν ειμαι ο Κογιας.....οποτε δεν ειμαι σε θεση να απαντησω...νομιζω το καταλαβαινεις!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Mytek Digital Stereo192-DSD-DAC

- audiophile quality conversion, 128dB, 192 kHz, DSD, 128xDSD
- 32 bit Sabre DAC
- USB2.0 (async) and Firewire interfaces
- Standard AES, SPDIF, SDIF, WCK, optical ins/outs
- Audiophile quality high current headphone amplifier
- Precision programmable analog 1dB step attenuator
- Balanced XLR and unbalanced RCA outputs
- Built in upsampling to 192k feature w/ jitter reduction
- SDIF DSD Digital Inputs (no preamp function)
- Many addtln features (refer to mytekdigital.com)

Στουντιακό, 1600 ευρώ
Μητσο ντροπη σου........................και συ παπαγαλακι?
Και εσυ αναφερεις προιον του Χατζησταμου?:623

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.637

Τι να κάνω που έχει όλα τα καλά τα στουντιακά? :135:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.902
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

ρε βλασ ξαναδιαβασε τι γραφω.
ετσι εδειξε το γρηγορο μπαν που ηταν κατι σπανιο για αυτο το σαιτ, υποπτο, δεν ειπα οτι ετσι ΕΙΝΑΙ,ετσι φανηκε. αυτη ειναι η εντυπωση που προκαλεσε, κατεμε....
Αυτή η σπουδή σου για την εμμονή μου, όπως λες, για το χαζομάγαζο είναι πάρα πολύ ύποπτη. Γιατί τόσο ενδιαφέρον;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.962
Απάντηση: Γαλοπαπάκια....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως γιά όλα φταίει αυτός;;;

(Μαζί με κάποιους ΄΄καλοθελητές΄΄ που θα επιθυμούσαν να προκαταλάβουν το επερχόμενο θέμα του Βλάση;:126:)

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή η σπουδή σου για την εμμονή μου, όπως λες, για το χαζομάγαζο είναι πάρα πολύ ύποπτη. Γιατί τόσο ενδιαφέρον;
αφου αφηνεις υπονοουμενα για εμενα πρεπει να σε μπαναρει ο αρβανιτακης εαν ακολουθουμε 2 μετρα και 2 σταθμα.ε?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το μόνον ασφαλές συμπέρασμα είνι οτι τα ψηφιακά έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ πλέον και προσομοιάζουν την αρτιότητα των αναλογικών τα οποία ως γνωστόν προκαλούν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.:121::139::405:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!

αφου αφηνεις υπονοουμενα για εμενα πρεπει να σε μπαναρει ο αρβανιτακης εαν ακολουθουμε 2 μετρα και 2 σταθμα.ε?

Η ζυγαριά σου είναι χαλασμένη.

D

Deleted member 8307

Guest
στο avsite, στην κατηγορία του Hi-Fi, ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα την γνώμη του ξέροντας ότι θα δεχθεί την όποια κριτική από ανθρώπους με εξαιρετικές γνώσεις στον τεχνικό τομέα αλλά και στην αγορά :116:.

τώρα για τον Alex, πολύ δύσκολα μπορεί να του την πει κάνεις λόγω της εξαιρετικής του τεχνικής κατάρτισης, οπότε αυτό που μένει είναι η όποια κουβέντα να μεταφέρεται στην σφαίρα της π@π@ρολογίας, της μεταφυσικής και στο τέλος αφού δεν υπάρχει τίποτα άλλο στις προσβολές. είναι γραφικό αυτό αλλά συμβαίνει ...

υπάρχει μία ωραία παρέα εδώ που θέλει να μοιράζεται μαζί μας τις επιστημονικές γνώσεις τους, τις ωραίες βραδιές παρέα με τα ήχο-συστήματα τους και τις αναζητήσεις τους με νέα μηχανάκια, αντί λοιπόν να την προσέχουμε, την κατηγορούμε ή γράφουμε σενάρια επιστημονικής μαλ@κι@ς.

χαλιεντ made in greece

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.902
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!

Κι αυτό ύποπτο. Όλα είναι ύποπτα! Παρατήρησες πως ο Ear δεν γράφει σ' αυτό το θέμα; Άλλο ύποπτο αυτό...

Reaction score
2.050

Αν και ειμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που είπε ο Αντώνης (άλλωστε εγώ θα έπρεπε να ήμουν το μεγαλύτερο τσιράκι), αφήνω μία πιθανότητα στις εκατό να ξέρει κάτι, με στεναχώρησε πολύ το μπαν. Το 1/100 το αφήνω γιατί έχουν ειπωθεί διαφόρα περίεργα σε αυτο το θέμα, για p.m. στο Βλάση κτλ. όπως επίσης και γιατί δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα ο Αντώνης!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.902

Εσύ δεν είσαι ύποπτος, είσαι συνήθης ύποπτος.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Αν και ειμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που είπε ο Αντώνης (άλλωστε εγώ θα έπρεπε να ήμουν το μεγαλύτερο τσιράκι), αφήνω μία πιθανότητα στις εκατό να ξέρει κάτι, με στεναχώρησε πολύ το μπαν. Το 1/100 το αφήνω γιατί έχουν ειπωθεί διαφόρα περίεργα σε αυτο το θέμα, για p.m. στο Βλάση κτλ. όπως επίσης και γιατί δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα ο Αντώνης!
Ακομα και τι 1 της εκατο Μιχαλη αφηνει υπονουμενα γαι την εκφραση--παπαγαλακια--

Τωρα περι πι εμ βρε φιλε τι εννοεις?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595

Κι αυτό ύποπτο. Όλα είναι ύποπτα! Παρατήρησες πως ο Ear δεν γράφει σ' αυτό το θέμα; Άλλο ύποπτο αυτό...
:135::138::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595

ρε τι έγινε εδώ μέσα?:111:

προσωπικά, δεν έμπαινα σε αυτό το θρεντ διότι δε με ενδιαφέρει να βλέπω πάπιες (ντακ), αφού καλύπτομαι πλήρως με 2 γνωστές σε μένα λύσεις, την ορόρα της λινξ και την μέτρικ χάλο. για μένα γκέιμ όβερ. τες πα.

Βλέπω πάντως πως επειδή δεν έμπαινα σε αυτό το θρεντ, έχασα ωραία σκηνικά μου φαίνεται! ομορφιές! κάτσε να τα διαβάσω!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

σχόλιο σελίδας 20 (εκεί βρίσκομαι στο διάβασμα του εν λόγω θρεντ)

H αληθεια ειναι πως ενω μου ειχε αρεσει παρα πολυ ο ηχος του dac 202 weiss , οταν το εβαλα κατευθειαν πανω στους τελικους μου Atmasphere M60otl δεν μου αρεσε κ πολυ ο ηχος.

Δεν ειχε εντασεις ακομα κ με τερμα την προενισχυση.
Ηταν πολυ "ξερο" ακουσμα.
προσυπογράφω την παραπάνω ακουστική παρατήρηση (ήμουν κι εγώ εκεί).

και για να το κάνω πιο "λιανά":

1. το 202 συνδεδεμένο απευθείας πάνω στον τελικό, δεν μπορούσε να τον οδηγήσει, διότι και στο τέρμα που το πήγαμε, δεν σήκωνε επαρκείς στάθμες.

2. το 202 συνδεδεμένο πάνω στον προ, κι ο προ πάνω στον τελικό, έδωσε στάθμες να φαν κι οι κότες.

3. ηχητικά, το 202 συνδεδεμένο κατευθείαν πάνω στον τελικό, έπαιξε κλάσεις πιο σωστά απ'ότι συνδεδεμένο στον προ, αλλά το άκουσμα με τον προ "άρεσε" πολύ περισσότερο στον φίλο μου τον γιάννη.

---------------

Τα δικά μου συμπεράσματα από την παραπάνω σύγκριση:

το 202 είναι άριστο, από κάθε άποψη. ότι προ και να βάλεις σε σειρά με αυτό το μηχάνημα, θα χαλάσεις τον ήχο του. το ότι δεν μπόρεσε να δουλέψει τον εν λόγω τελικό του γιάννη σε πλήρεις στάθμες, είναι θέμα "μάτσινγκ" των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών εισόδου-εξόδου των εν λόγω μηχανημάτων, και για μένα δε φταίει σε τίποτα το 202, φταίει ο τελικός του γιάννη, που ζητάει άντερα για να παίξει. Αν ήταν πιο σωστά σχεδιασμένος αυτός ο τελικός, ιδίως το τμήμα εισόδου του, θα έπαιζε μια χαρά με το 202. Παρεμπιπτόντως, ο "ψηφιακός" τελικός που πήγα στον γιάννη, έπαιξε άψογα με το 202, σε στάθμες να φαν κι οι κότες. Επίσης, έπαιξε πολύ πολύ πιο σωστά απ'ότι ο λαμπάτος τελικός του γιάννη. Ο γιάννης βέβαια, προτίμησε το άκουσμα του δικού του λαπάτου τελικού, διότι απλά του άρεσε περισσότερο. Με γειά του, με χαρά του, κι εγώ μαζί του! Άλλωστε, όλα αυτά είναι για ευχαρίστηση, ε?

Σας το ανάλυσα, ε? δεν έχετε παράπονο!:116:

Το έχω ξαναματαπεί και θα το ξαναπώ: Ο προενισχυτής είναι ένα απολύτως άχρηστο μηχάνημα. Τα μόνα που προσθέτει, είναι παραμόρφωση και θόρυβο. Προτιμότερο είναι να αλλάξεις ντακ ή τελικό ώστε να υπάρχει ικανή οδήγηση, παρά να προσθέσεις ένα ακόμη προενισχυτικό στάδιο. Το προενισχυτικό στάδιο ενός ντακ δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απολύτως από οποιοδήποτε προενισχυτικό στάδιο, ανεξαρτήτως τιμής κι εμφάνισης. Άλλωστε, αυτά φαίνονται από τις μετρήσεις, δεν επιδέχονται συζήτησης ή άποψης. Η χρήση ενός προ έχει ως μόνο στόχο να προσθέσει παραμορφώσεις και να αλλοιώσει έτσι τον ήχο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να το γουστάρει ο κάτοχος. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. Τέλος της συζήτησης, περάστε έξω...:116:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.081
Re: Απάντηση: Re: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

προσυπογράφω την παραπάνω ακουστική παρατήρηση (ήμουν κι εγώ εκεί).

3. ηχητικά, το 202 συνδεδεμένο κατευθείαν πάνω στον τελικό, έπαιξε κλάσεις πιο σωστά απ'ότι συνδεδεμένο στον προ, αλλά το άκουσμα με τον προ "άρεσε" πολύ περισσότερο στον φίλο μου τον γιάννη.

Τα δικά μου συμπεράσματα από την παραπάνω σύγκριση:

το 202 είναι άριστο, από κάθε άποψη. ότι προ και να βάλεις σε σειρά με αυτό το μηχάνημα, θα χαλάσεις τον ήχο του. το ότι δεν μπόρεσε να δουλέψει τον εν λόγω τελικό του γιάννη σε πλήρεις στάθμες, είναι θέμα "μάτσινγκ" των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών εισόδου-εξόδου των εν λόγω μηχανημάτων, και για μένα δε φταίει σε τίποτα το 202, φταίει ο τελικός του γιάννη, που ζητάει άντερα για να παίξει. Αν ήταν πιο σωστά σχεδιασμένος αυτός ο τελικός, ιδίως το τμήμα εισόδου του, θα έπαιζε μια χαρά με το 202. Παρεμπιπτόντως, ο "ψηφιακός" τελικός που πήγα στον γιάννη, έπαιξε άψογα με το 202, σε στάθμες να φαν κι οι κότες. Επίσης, έπαιξε πολύ πολύ πιο σωστά απ'ότι ο λαμπάτος τελικός του γιάννη. Ο γιάννης βέβαια, προτίμησε το άκουσμα του δικού του λαπάτου τελικού, διότι απλά του άρεσε περισσότερο. Με γειά του, με χαρά του, κι εγώ μαζί του! Άλλωστε, όλα αυτά είναι για ευχαρίστηση, ε?

Σας το ανάλυσα, ε? δεν έχετε παράπονο!:116:
δεν αμφιβαλλω καθολου Κωστα οτι εχεις δικιο, και οχι μονο, μαλιστα για να το λες εσυ σαν πιο ειδικος, σαν ΕΙΔΙΚΟΣ μαλλον κ εξπερ που εισαι , θα χεις προφανως κ δικιο.
Και ενω ειναι ενα υπεροχο dac, δε μου εφταναν "σκετο" οι σταθμες.
Και προτιμησα να το ακουω σε συνδυασμο με τον προενισχυτη.

Δε λεω αν ειναι σωστο η οχι, προφανως δεν ειναι το "σωστο", το "πιστο" αλλα μ αρεσε να το ακουω πιο "ζεστα", πιο "χρωματισμενα" μαλλον.

οκ, απλα γουστα ειναι αυτα, δεν το παιζω ειδημων.Απλα μου αρεσε κ μου αρεσει ακομα (δεν ξερω αν αλλαξω στο μελλον) ν ακουω μ αυτο το στυλ.

Και γι αυτο σ αγαπαω, αν κ ασχετος, μ αγαπας!!!

:116::116::116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88