DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Reaction score
54
Απάντηση: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Βλέπω ότι γράφτηκες μόλις προχθές, οπότε φυσικό ήταν να μην παρατηρήσεις τις ημερομηνίες. Φιλικότατα (χωρίς ειρωνία όμως) να ξέρεις, ότι γενικά εκτός από ακραίες περιπτώσεις δεν επεμβαίνουμε στις αγγελίες των άλλων.
Ας αφήσουμε λοιπόν την αγγελία να "τρέξει" κανονικά.

Reaction score
0

οκ σεβαστο !
να ξερεις ομως κ συ πως καμμια φορα ειναι καλο να επεμβαινει καποιος (εννοειται χωρις αρνητικη διαθεση) που μπορει να βοηθησει με την αποψη του πολλες φορες κ τον πωλητη να κατανοησει τυχον λαθη του ισως !
παντα φιλικοτατα γιαννη ..

Reaction score
433

οκ σεβαστο !
να ξερεις ομως κ συ πως καμμια φορα ειναι καλο να επεμβαινει καποιος (εννοειται χωρις αρνητικη διαθεση) που μπορει να βοηθησει με την αποψη του πολλες φορες κ τον πωλητη να κατανοησει τυχον λαθη του ισως !
παντα φιλικοτατα γιαννη ..
Πραγματικά μετα τις παρεμβάσεις κατάλαβα τα λάθη μου! Εγινα σοφοτερος! Σε ευχαριστω!

Για να μην ξεχνιόμαστε 200 τα dali concept 6, 90 το center. Απο 498 και 157 χαμηλότερες τιμές στον τσιγκουνη.

Reaction score
433

Στα 200 οι κολωνες.

Εδω σε δικάναλο σύστημα

[video]http://m.youtube.com/watch?v=UqF2mkaiu-M[/video]
Επειδη το βιντεακι απο τα ηχεια ηταν τελικα μπλοκατισμενο το ξανανεβασα. Σορυ για το υποχρεωτικο up.

http://www.youtube.com/watch?v=CJpQE5BGxgY&feature=youtu.be

Reaction score
433

Τα dali concept 6 στα 180!

Στα 500 στο νετ !

https://www.skroutz.gr/s/341691/Dali...dali+concept+6

Και όποιος θελει να δει τι μπορει να παρει με 180 ευρώ ας κανει τον κοπο να κατεβάσει αυτο το βιντεάκι, με τα δικά μου ηχεια ενω παίζουν με τον magnum ia 200!

http://www.sendspace.com/file/n18mra

Reaction score
433

Τα ηχεια έχουν κρατηθεί για φίλο στην Αθήνα. Μόλις ολοκληρωθεί θα ενημερώσω.

Reaction score
0

στα 200 το πηρα! τωρα ομως δε περιμενω αλλιως δεν ισχυει η προσφορα μου ,,
ευχαριστω.

Reaction score
433

Τα ηχεια πουλήθηκαν παρακαλώ να κλείσει η αγγελια. Ευχαριστώ

Reaction score
433

Μιας και τελικά τα dali concept center δεν δοθηκαν up στα 85! Σε άριστη εμφανισιακη και λειτουργική κατάσταση χρωμα cherry. Χαμηλότερη τιμη στο νετ 157!
Το θεωρώ ιδιαίτερα υψηλό vfm καθώς με πολυ μικρό ποσο έχεις ένα αξιολογοτατο κεντρικό εύκολο ηχείο που δένει εύκολα και με μικρής ισχύος ενισχυτες και συμπληρωνεις ένα πολυ καλο home cinema.

Reaction score
433

Το κεντρικό ανταλλάσεται και με ζευγάρι βάσεων ηχείων ύψους 60-65 εκ και πλάκας έδρασης ηχείων 15Χ20εκ. Βάσεων που να έχουν βάρος τουλάχιστον 3-4 kg η καθεμια.

Reaction score
118

Βλέπω ότι γράφτηκες μόλις προχθές, οπότε φυσικό ήταν να μην παρατηρήσεις τις ημερομηνίες. Φιλικότατα (χωρίς ειρωνία όμως) να ξέρεις, ότι γενικά εκτός από ακραίες περιπτώσεις δεν επεμβαίνουμε στις αγγελίες των άλλων.
Ας αφήσουμε λοιπόν την αγγελία να "τρέξει" κανονικά.
Συγγνώμη, γράφτηκε προχθές και αμέσως πλακώθηκε να γράφει ενάντια στον φίλο της αγγελίας και δεν είναι καν περίεργο αυτό;;;;; Θα τρελαθούμε τώρα; Εγώ που σας διαβάζω τόσα πόστ, πολλά παράξενα μου μοιάζουν μαζί και με σωστά επιχειρήματα. Όλα μαζί ανακατεμένα!!!! Τελικά το μόνο σίγουρο σε αυτή την αγγελία είναι το εξής διπλό. Οτι έγινε η πώληση δια πυρός και σιδήρου και το ότι όλοι ποιά μάθαμε τι ηχεία είναι τα Dali. (εγώ πρίν δεν τά'ξερα :cool:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988