Daniel Weiss - Ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Reaction score
3.915
Απάντηση: Re: Daniel Weiss - Ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Δεν ήταν πρόθεσή μου να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Ζητώ συγγνώμη (κι ελπίζω να την έχω).
Εύγε Κωστή!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.955

Είπα να μην ξαναγράψω...
κι εγώ είπα να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά οι κακές συνήθειες δε κόβονται! :116:

Παρά το ότι του αρέσει να λέει πως δεν ακούει , ακούει. Και ακούει πολύ καλά !
Εννοείται. Θα ήταν αφελές να νομίζει οποιοσδήποτε πως δεν ακούει τι φτιάχνει, ή πως δε ξέρει πως διαφοροποιείται ο ήχος με διαφοροποιήσεις στην κατασκευή.

Με καμμία σοβαρή μηχανή δεν χρειάζεσαι εξωτερικό clock το πιθανότερο είναι πως θα ακουστεί χειρότερα η απλώς λίγο διαφορετικά.
έχω διαβάσει σε φόρουμς από επαγγελματίες συναδέλφους σου ακριβώς τα αντίθετα, για πολύ σοβαρές μηχανές, κι όχι σε πολύπλοκα σετάπ, αλλά σε απλή χρήση ως ντακ. Επίσης, τα ίδια μπορεί να δει οποιοσδήποτε να λέγονται από γνωστά μεγάλα ονόματα του χώρου στα sites των εταιριών που κατασκευάζουν ρολόγια. Εγώ προσωπικά δε ξέρω, απλά υποθέτω πως όλα τα παραπάνω παραδείγματα δεν είναι συνωμοσία για να φαν σε άχρηστες συσκευές τα λεφτά μας...:138::137:

Πιστέυω δεν διαφήμισα τα Lipinski με αυτό το μύνημα ε.... Αν το έκανα ας με διορθώσει ο Κόγιας.
άλλη δουλειά δεν έχει ο κόγιας, και βλέπει "φαντάσματα"... νομίζω, παρεξήγησες κάτι. :126:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Δεν ήταν πρόθεσή μου να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Ζητώ συγγνώμη (κι ελπίζω να την έχω).
Εντάξει τότε

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

έχω διαβάσει σε φόρουμς από επαγγελματίες συναδέλφους σου ακριβώς τα αντίθετα, για πολύ σοβαρές μηχανές, κι όχι σε πολύπλοκα σετάπ, αλλά σε απλή χρήση ως ντακ. Επίσης, τα ίδια μπορεί να δει οποιοσδήποτε να λέγονται από γνωστά μεγάλα ονόματα του χώρου στα sites των εταιριών που κατασκευάζουν ρολόγια. Εγώ προσωπικά δε ξέρω, απλά υποθέτω πως όλα τα παραπάνω παραδείγματα δεν είναι συνωμοσία για να φαν σε άχρηστες συσκευές τα λεφτά μας...:138::137:
Σωστό, αλλά δεν είδα πολλούς (γιατί είναι απειροελάχιστοι) να έχουν Weiss, Metric, Pacific Microsonic, DCS ,EmLabs, Prism, Mytek και να ασχολούνται με clock ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.980
Re: Απάντηση: Re: Daniel Weiss - Ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Εντάξει τότε
Πιό πιθανό πάντως μου φαίνεται να ΄΄διαφημίζετε΄΄ τις ικανότητές σας,παρά συγκεκριμένες συσκευές...:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.955
Απάντηση: Daniel Weiss - Ενδιαφέρουσα συνέντευξη

εγώ πάντως κάνω διαφήμιση συσκευών. ορίστε!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Είναι υπερκομματικός:114::114::114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.955

και σε νήμα για τον Weiss, αθεόφοβε!!
ναι, κοντεύω να χάσω τον ύπνο μου απ'τις τύψεις.

χρρρρρρρρρρρ.... πςςςςς...

χρρρρρρρρρρρ-ρρρρρρρρρρρρ.... πςςςςςςςςςςςςςςς...

:116::116::116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.097
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos