DENON DVD-1920 DVD Player

Reaction score
0
Τι γινεται με αυτο το dvd player? Το εχει δοκιμασει κανενας , να μας πει για την εικονα του μεσω του HDMI? Επισης, οταν παιζει 720p απο την hdmi, βγαζει κανονικο σημα ταυτοχρονα απο την s-video? (Θελω να το χρησιμοποιω και για μια κανονικη crt tv και για προβολεα, χωρις να πρεπει να αλλαζω τις ρυθμισεις καθε φορα)
Εχετε δει πουθενα κανενα συγκριτικο review?

Reaction score
1
Τι γινεται με αυτο το dvd player? Το εχει δοκιμασει κανενας , να μας πει για την εικονα του μεσω του HDMI?
To player το αγόρασα πριν μία εβδομάδα. το έχω δοκιμάσει μόνο με Component σύνδεση στην οποία βγάζει πολύ καλή εικόνα ειδικά στο progressive. Εχει ωραία χρώματα και ευκρίνεια.

Reaction score
0
Μπορεις να δοκιμασεις αυτο που λεω πιο πανω? Δηλαδη να το ρυθμισεις απο τα μενου ή οπου χρειαζεται, να παιζει 720 απο την hdmi (κι ας μην το εχεις συνδεδεμενο πουθενα) και να δεις ομως αν παιζει κανονικα η s-video? Δες αν παιζει και η component.
Αν σου ειναι ευκολο... Αν ειναι φασαρια ή δεν εχεις καλωδιο s-video , δεν πειραζει...
Σε ευχαριστω anyway :mrgreen:

Reaction score
1
Μπορεις να δοκιμασεις αυτο που λεω πιο πανω? Δηλαδη να το ρυθμισεις απο τα μενου ή οπου χρειαζεται, να παιζει 720 απο την hdmi (κι ας μην το εχεις συνδεδεμενο πουθενα) και να δεις ομως αν παιζει κανονικα η s-video? Δες αν παιζει και η component.
Αν σου ειναι ευκολο... Αν ειναι φασαρια ή δεν εχεις καλωδιο s-video , δεν πειραζει...
Θα προσπαθήασω να το δοκιμάσω σήμερα και με την πρώτη ευκαρία θα απαντήσω

Reaction score
0
Αν κάποιος βρεί ένα review ας μας ειδοποιήσει. Έχω λυσάξει να ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!!!

Είναι ίσως το πρώτο budget player της denon που αφήνει τους reviewer αδιάφορους...

Reaction score
1
dtziouvaras πες μας σε παρακαλώ μιας και το έχεις αγοράσει, παίζει και το περίφημο WMV 9 η μήπως μονο στον ήχο το υποστηρίζει και οχι στην εικόνα...1 :? :? :? :? :? :? :?

Reaction score
1
Λοιπόν,

Σύνδεσα το DVD με τον προβολέα μέσω της component και μέσω της s-video ταυτόχρονα. Το HDMI ήταν απενεργοποιημένο. Αλλαζα από τον προβολέα το video source μεταξύ s-video Και component και εβλεπα εικόνα και από τα δύο.

Στην συνέχεια ενεργοποίησα από το front panel το HDMI στα 576p αλλά και στα 720p χωρίς να εχω φυσικά αντίστοιχο καλώδιο συνδεδεμένο. Επίσης από το μενού του dvd όρισα την HDMI output σε RGB αλλά και σε ..... Εβλεπα πάλι εικόνα και από την s-video και από την component. Τωρα αν εχεις καλώδιο hdmi συνδεδεμένο δεν γνωρίζω τι θα συμβεί.

Reaction score
1
dtziouvaras πες μας σε παρακαλώ μιας και το έχεις αγοράσει, παίζει και το περίφημο WMV 9 η μήπως μονο στον ήχο το υποστηρίζει και οχι στην εικόνα...1
Αγαπητέ φίλε,

στείλε μου στο [email protected] ενα αρχείο wmv9 καθώς και ένα divx με εικόνα και ήχο και θα τα κάψω σε ενα cd και θα τα δοκιμάσω

Παντως δοκίμασα δισκάκι με mp3 και αναγνωρίζει γρήγορα τα τραγούδια και αναπαράγει τα τραγούδια χωρίς να πρέπει να είναι συνδεδεμένο με κάποιο μέσο προβολής, για να εχεις τον ελεγχο μεσω μενού του περιεχόμενου του δίσκου.

Επίσης κάποια στιγμή μέσα στο μήνα θα αγοράσω και ένα δισκάκι SACD και θα το δοκιμάσω και ως προς αυτό το μέρος.

Reaction score
0
Λοιπόν,

Σύνδεσα το DVD με τον προβολέα μέσω της component και μέσω της s-video ταυτόχρονα. Το HDMI ήταν απενεργοποιημένο. Αλλαζα από τον προβολέα το video source μεταξύ s-video Και component και εβλεπα εικόνα και από τα δύο.

Στην συνέχεια ενεργοποίησα από το front panel το HDMI στα 576p αλλά και στα 720p χωρίς να εχω φυσικά αντίστοιχο καλώδιο συνδεδεμένο. Επίσης από το μενού του dvd όρισα την HDMI output σε RGB αλλά και σε ..... Εβλεπα πάλι εικόνα και από την s-video και από την component. Τωρα αν εχεις καλώδιο hdmi συνδεδεμένο δεν γνωρίζω τι θα συμβεί.
Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου :wink:

Reaction score
1
dtziouvaras πες μας σε παρακαλώ μιας και το έχεις αγοράσει, παίζει και το περίφημο WMV 9 η μήπως μονο στον ήχο το υποστηρίζει και οχι στην εικόνα...1
Αν και στα specs του DVD αναφέρει WMA και όχι WMV, κατέβασα ενα Movie clip στα 720p και θα το δοκιμάσω.

Επίσης κατέβασα και κάποια DivX clips - που στην ουσία εχουν κατάληξει .avi - τα οποία είναι και αυτά 576p ή 720p Και θα τα δοκιμάσω και αυτά.

Reaction score
1
Σε ευχαριστούμε dtziouvaras για την προσπάθεια σου , και περιμένουμε αποτελέσματα.....!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Reaction score
1
Καλησπέρα.

Εκαψα ενα απλό data cd με διάφορα αρχεία. Συγκεκριμένα είχα

1. μερικές εικόνες σε jpeg (.jpg),
2. ενα Music clip σε φορματ .wma,
3. ένα movie clip σε φορματ wmv,
4. δύο movie clips με φορματ divx στα οποία τους ειχα δώσεις κατάληξη .divx,
5. 3 movie clips Με φορματ divx αλλά κατάληξη .avi σε standard definition < 576p
6. 3 movie clips με φορματ divx αλλά κατάληξη .avi σε HD 720P

To player αναγνώρισε όλα τα tracks (αριθμητικά) πλην του WMV αρχείου.
Στο μενού μου είχε να επιλέξω αν θέλω να δω τα video and pictures αρχεία ή τα audio. Επιλέγοντας τα audio, αναγνώρισε και επαιξε το wma αρχειο. Επίσης μου εδειξε με slide show όλες τις εικόνες τύπου jpg.

Οσον αφορα τα movies, δεν αναγνώρισε τα αρχεία με κατάληξη .divx κατι που ήταν αναμενώμενο.

Από τα αρχεία με κατάληξη .avi αναγνώρησε και έπαιξe εκείνα τα αρχεία με ανάλυση <576p ενω τα clips που είχαν ανάλυση 720p τα εβλεπε σαν αρχεία αλλά δεν μπορούσε να τα παίξει.

Ολα αυτά με component σύνδεση. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν συνδεθεί με hdmi. Εννοώ αν θα μπορέσει να παίξει τα αρχεία που ήταν στα 720p.

Στην συνέχεια σύνδεσα το laptop με την s-video αλλά και την vga-> M1-DA και έπεξα με τον Windows Media Player 9 τα HD divx και Ο 4805 εδειξε κανονικά εικόνα προφανώς κάνοντας downscaling στα native αναλυση του panel του.

ΑΥΤΑ!

Reaction score
0
Το HITECH ακομα να ερθει στην Κυπρο. Την αλλη Πεμπτη μαλλον. Και πρεπει να εχει τεστ για το 1920. Το διαβασε κανενας τι λεει? Η εικονα με ενδιαφερει μονο. Το συγκρινουνε με το πια ακριβα player?

Reaction score
0
Ξερει καποιος κανενα μαγαζι στην Κυπρο που το εχει? Το μονο που ξερω εγω ειναι το Top Set Hi-Fi που φερνουν Denon αλλα θελουν 260 λιρες δηλαδη 450 ευρω ή 310 αγγλικες λιρες. Η ισοτιμια νομισματων για τα κυπριακα μαγαζια ειναι απιθανη.
Α υποψιν οτι δεν το εχει, ΘΑ μου το φερει και ηθελε και προκαταβολη.
Αν ξερει καποιος κανενα αλλο μαγαζι εδω στην Κυπρο, να ρωτησω και εκει την τιμη του. Αλλιως θα μεινει η υποθεση ωσπου να ξαναπερασω απο Αθηνα. Απο το ιντερνετ δεν βρηκα κανενα που να στελλει Κυπρο και να το εχει.
Τι καταντια εδω , ρε παιδια ... Δεν φτανει που σκοτωνομαστε να βρουμε ενα μηχανημα , πρεπει να το πληρωσουμε και διπλα κιολας.

Reaction score
0
Βάιε καλησπέρα!

Κοίτα στα ευρωπαϊκά on-line καταστήματα. Εξαιρετικές τιμές και καλή εξυπηρέτηση. Επίσης στέλνουν σε όλη την Ευρώπη.

Δες το idealo.de πιστυεύω ότι θα βρείς λύση...

Reaction score
239
Twra eida to msg afto genika oi times stin Kipro einai polu kales ftanei na ksereis apo pou na psakseis an xreiasteis pote kanena mixanima steile mou pm kai tha se ti timi mporw na to parw

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75