DENON DVD-1920 DVD Player

Reaction score
0
Οι εμπειριες οι δικες μου λενε ακριβως το αντιθετο. Οι τιμες ατην Κυπρο ειναι τραγικες. Απο που να αρχισω? Απο τον προβολεα μου που ο Χατζηκυριακος ηθελε 500 ευρω παραπανω απο την Ελλαδα οταν πρωτοκυκλοφορησε? Απο τα λαπτοπ που οι τιμες τους
στον Στεφανη ειναι 300 ευρω παραπανω και στην Ηλεκτρονικη Αθηνων ακομα 100 ευρω εξτρα το ιδιο πραγμα? Το Denon 1920 που θελω να αγορασω τωρα , το TopSet Hifi θελει 260 λιρες δηλ 450 ευρω και ο Μοδεστου 240 λιρες δηλαδη 415 ευρω (αν καταφερουν να τους στειλουν ποτε το cd για να τα κανουν multiregion) . Στην Ελλαδα ξερεις ποσο κοστιζει ? 350 ευρω.
Καλες τιμες μονο σε κατι ξεπουληματα εχω δει.

Reaction score
0
Εν τέλει μετά απο ψάξιμο και δοκιμή διαπίστωσα με πίκρα ότι όχι μόνο δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) αλλά κανένα απολύτως υπότιτλο σε divx....
Κρίμα και ήμουν έτοιμος να το πάρω σήμερα κιόλας.....

Reaction score
164
Εν τέλει μετά απο ψάξιμο και δοκιμή διαπίστωσα με πίκρα ότι όχι μόνο δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) αλλά κανένα απολύτως υπότιτλο σε divx....
Και θα θυσιάσεις όλα τα πλεονεκτήματα του Denon για το DivX;
Βέβαια, οι προτεραιότητές σου είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρεις και κανένα φτηνιάρικο player για να βλέπεις Divx και το Denon για να βλέπεις DVD;

Reaction score
239
Οι εμπειριες οι δικες μου λενε ακριβως το αντιθετο. Οι τιμες ατην Κυπρο ειναι τραγικες. Απο που να αρχισω? Απο τον προβολεα μου που ο Χατζηκυριακος ηθελε 500 ευρω παραπανω απο την Ελλαδα οταν πρωτοκυκλοφορησε? Απο τα λαπτοπ που οι τιμες τους
στον Στεφανη ειναι 300 ευρω παραπανω και στην Ηλεκτρονικη Αθηνων ακομα 100 ευρω εξτρα το ιδιο πραγμα? Το Denon 1920 που θελω να αγορασω τωρα , το TopSet Hifi θελει 260 λιρες δηλ 450 ευρω και ο Μοδεστου 240 λιρες δηλαδη 415 ευρω (αν καταφερουν να τους στειλουν ποτε το cd για να τα κανουν multiregion) . Στην Ελλαδα ξερεις ποσο κοστιζει ? 350 ευρω.
Καλες τιμες μονο σε κατι ξεπουληματα εχω δει.
Vaiie otan thes kati stelne mou ena pm kai tha sou lew egw apo pou na pas

Reaction score
0
Και θα θυσιάσεις όλα τα πλεονεκτήματα του Denon για το DivX;
Βέβαια, οι προτεραιότητές σου είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρεις και κανένα φτηνιάρικο player για να βλέπεις Divx και το Denon για να βλέπεις DVD;
Λοιπον λέω το εξής.
Παω να πάρω το Denon 1920 σήμερα με 300 ευρώπουλα που πιστεύω ότι είναι καλή η τιμή και θα τραβήξω καλώδιο απο το PC στον ενισχυτή για να βλέπω DivX.
Σωστός???

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους
να κανω μια ερωτηση σχετικα με το denon 1920 και το kiss 600 ποιο παιζει καλυτερα τα απλα dvd?
H μηπως ειναι δυο διαφορετικα μηχανηματα?

Καλες γιορτες σε ολους και καλες αγορες.................................................!

Reaction score
0
Έχουμε το ίδιο όνομα, έχουμε πάρει την ίδια τηλεόραση μπας και πάρουμε και ίδιο dvd?
Είμαι πολύ περίεργος για το τι εικόνα θα δούμε στην συγκεκριμένη Tv από ένα καλό dvd player .προς το παρόν Βλέπω από απλό dvd και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, και περιμένω το kiss600. Σε περίπτωση που καθυστέρηση αρκετά με βλέπω για το 1920.
Για να δούμε!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Έχουμε το ίδιο όνομα, έχουμε πάρει την ίδια τηλεόραση μπας και πάρουμε και ίδιο dvd?
Είμαι πολύ περίεργος για το τι εικόνα θα δούμε στην συγκεκριμένη Tv από ένα καλό dvd player .προς το παρόν Βλέπω από απλό dvd και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, και περιμένω το kiss600. Σε περίπτωση που καθυστέρηση αρκετά με βλέπω για το 1920.
Για να δούμε!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: Μαλλον στο dvd θα στην κανω! Γλυκοκοιταζω πολυ και το oppo 971! Αντε να δουμε τι λεει και η hdmi της sony!

Reaction score
7
Ευχαριστώ Βάιε, αυτό είναι πολύ καλό..

Δεν μπορώ να βλέπω ταινία και από κάτω τα φωτάκια να αναβοσβήνουνε.

Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει συγκρίνει την εικόνα του 1920 από component (NON progressive) με το Pioneer 585 ?
Λέω τώρα ..

Εχει κανείς άποψη ?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095