Dirac debates

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.321
Παντως πολυ θα ηθελα να δοκιμαζα και αλλο συστημα drc. Αυτο το lyngdorf/mcintosh ειναι αστερι νομιζω. Και φυσικα το πολυ ακριβο trinnov. Αλλα και το γερμανικο acourate ή καπως ετσι που χρησιμοποιει ο katz και ο αλλος ο γκουρουμαστερας ο μητσος (αυτος που του αρεσουν τα devialet ντε).
Όρεξη που την εχεις....
Εγω λεω να ακούσουμε και λίγο μουσική.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Αν ειχα πραγματικα ορεξη θα εντοιχιζα τα ηχεια και θα δοκιμαζα να βελτιωσω την ακουστικη του δωματιου.

Αν ειχα ορεξη και χρηματα θα πληρωνα αυτον να το κανει.

Επειδη δεν εχω τιποτε απο τα δυο, παιζω με drc για να περναει η ωρα ;-)

Last edited:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.037
Αν ειχα πραγματικα ορεξη θα εντοιχιζα τα ηχεια και θα δοκιμαζα να βελτιωσω την ακουστικη του δωματιου.

Αν ειχα ορεξη και χρηματα θα πληρωνα αυτον να το κανει.

Επειδη δεν εχω τιποτε απο τα δυο, παιζω με drc για να περναει η ωρα ;-)
Βρε ανθρωπε, δε βελτιωνεται αλλο το καημενο!
Του εχεις στραγγιξει το 99,6% της ακουστικης που μπορει να δωσει.
Και αυτον να πληρωσεις, παραπανω δεν παει.
Οταν εχεις ορεξη και χρηματα, πληρωσε εναν αρχιτεκτονα να σου φτιαξει εναν καινουργιο χωρο στο ακινητο σου (υπογειο, οροφο, δεν ξερω) με "καταλληλες" διαστασεις.
Μη σου πω θα σου ερθει και φτηνοτερα.

Καθεσαι και παιζεις με τα drc γιατι με τα ενεργα και τις μετρικ που εχετε μπλεξει δεν εχετε με τι αλλο να ασχοληθειτε!
Ας ειχες ενα ζευγαρι Rehdeko και να προσπαθουσες να το κανει να παιξει με λαμπατους και καλωδια και θα εβλεπες αν ειχες χρονο να διαβαζεις για drc.
:D

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.321
Mobile Dirac Live App to Debut at CEDIA 2017

στο δρόμο που χάραξε η audyssey :D
Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορείς να κανεις σοβαρή δουλειά στο Dirac απο οθόνη κινητού. Άντε, κανένα Ipad μεγάλο, να το το δεχθώ.

Περιμενω να δω λοιπον.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
Είμαι έτοιμοs να κάνω Harakiri !
-
llll.jpg

-
Έχασα την μπάλα !
Δέν τό έχω με τίποτα !
30 χρόνια και βάλε , ακούω ( .....αν ακούω ) λάθοs ήχουs !
Λάμπα ή τραντζίστορ ?
Πικάπ ή κασέτα ?
Κασέτα ή CD ?
2000-2010 " πόλεμοs " γιά τα καλώδια
2010- ώs τώρα , " πόλεμοs " γιά την ακουστική χώρου
Σίγουρα ,
Μελλοντικά ...κάτι άλλο θα βρεθεί .
Μελετημένα πράγματα !
Ποτέ μα ποτέ δεν θα ακούs σωστά !
Πάντα θα έχειs αμφιβολίεs .
Θά φτιάχνειs το ένα , θα χαλάει τό άλλο .

" Τό τέλειο δεν είναι αυτού του κόσμου ! " ( Κλεμμένο )

-

Reaction score
778
Καλησπέρα guys, μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί αν το Dirac Full Version (Home Cinema etc) εμπεριέχει και το Dirac Live (Stereo Speakers) ή είναι δύο διαφορετικά software;

Θέλω να πώ, το 2-channel του Full είναι ακριβώς ίδιο σε δυνατότητες με το Stereo Speakers του Live;

Επίσης, από ότι έχω καταλάβει υπάρχει τουλάχιστον ένας συμφορουμίτης που ξεκίνησε με το Live και αγόρασε και το Full.

Σε αυτή την περίπτωση είναι θεμιτό (αλλά και ηθικό) να «μεταβιβάσει/μεταπουλήσει» κάποιος το license που δεν χρειάζεται πλέον σε κάποιον;

Ο ενδιαφερόμενος είμαι εγώ

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.321
Καλησπέρα guys, μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί αν το Dirac Full Version (Home Cinema etc) εμπεριέχει και το Dirac Live (Stereo Speakers) ή είναι δύο διαφορετικά software;

Θέλω να πώ, το 2-channel του Full είναι ακριβώς ίδιο σε δυνατότητες με το Stereo Speakers του Live;

Επίσης, από ότι έχω καταλάβει υπάρχει τουλάχιστον ένας συμφορουμίτης που ξεκίνησε με το Live και αγόρασε και το Full.

Σε αυτή την περίπτωση είναι θεμιτό (αλλά και ηθικό) να «μεταβιβάσει/μεταπουλήσει» κάποιος το license που δεν χρειάζεται πλέον σε κάποιον;

Χμμμ :)

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.321

Αν ενδιαφέρεστε για δικάναλη μουσική, θα είστε απολύτως καλυμμένος με το stereo version. Δεν υπαρχει κανένας λόγος αγοράς της πολυκαναλης έκδοσης.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.321
Πρόκειται περί σημαντικής αναβάθμισης, και όχι για το tablet app :D

Αλλά για αυτό:
Where the previous version of the Dirac Live algorithm individually measured the phase of each stereo speaker, this new version also analyzes speakers in pairs. By doing so, the algorithm ensures that the pair’s phase responses are matched to each other

Κλάψτε.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Επιτελους, και τα δυο ηχεια μαζι...

Αντε γιατι ο ανταγωνισμος φαίνεται σκληρος. Π.χ. το audiolense φαινεται εξαιρετικό, με καλύτερη παραμετροποιηση, υποστηριξη crossover και φιλτρα μεγαλου αριθμου taps.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Άσχετο: δοκίμασα να ορίζω διαφορετικό target για δεξί και διαφορετικό για αριστερό κανάλι μέσω του γραφικού interface. (Η γερο-κουφαμάρα μου στα πρίμα ξεκινάει από το αριστερό αυτί μου.) Διαπιστώνω ότι το αρχείο .txt που σώζει target curve δε σώζει ξεχωριστή πληροφορία για τα διαφορετικά κανάλια. Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος πληζ;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275