- Reaction score
- 84.091
Δεν έχεις αλλή επιλογή. ΥποχρεωτικάΓια κεντικο dali zensor vocal συμφωνουμε ολοι παιδια?
Δεν έχεις αλλή επιλογή. ΥποχρεωτικάΓια κεντικο dali zensor vocal συμφωνουμε ολοι παιδια?
Αυτά τα 2 sub είναι της ίδιας κατηγορίας, το ίδιο καλά εννοω? Ρωτάω επειδή έχουν 400 ευρώ διαφορά μεταξύ τους.στα 600 klipsch
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4618987_-r-115sw-klipsch.html
αν μπορεις να ανεβεις στα 1000 svs
https://www.skroutz.gr/s/11579642/SVS-PB-2000.html
Μια χαρά θα είναι, αρκεί να δεχθείς τους περιορισμούς έντασης και απόκρισης ενός τόσο μικρού κλειστού ηχείου.Tα DALI ALTECO C1 ειναι κακη επιλογη για ατμος?
τα εχω .....πολυ καλα ειναιTα DALI ALTECO C1 ειναι κακη επιλογη για ατμος?
Θα επιλεγατε καλυτερα ηχεια οροφης?
Θα είναι 2.5 -3 μέτρα μακριά από το αυτί μουτα εχω .....πολυ καλα ειναι
σε τι αποσταση θα τα εχεις απο την θεση ακροασης ?
Ναι για ατμός. Για 4 ηχεία παω. Υπολογισμό δεν έχω κάνει ακόμη.. είναι πολύ νωρίς, δεν σκοπεύω να το φτιάξω άμεσα το 5.1.4για atmos τα θελεις ; δλδ ταβανι
....μηπως εχεις κανει λαθος υπολογισμο ;
για 2 η 4 atmos πας ;
Ναι για ατμός. Για 4 ηχεία παω. Υπολογισμό δεν έχω κάνει ακόμη.. είναι πολύ νωρίς, δεν σκοπεύω να το φτιάξω άμεσα το 5.1.4
Τι σε παραξένεψε? Κάτι είπα λάθος προφανώς... για πες.
Είναι πολύ λίγοAυτο το μπασο δεν ειναι καλο παιδια? Δεν μοπυ το εχει προτεινει κανενας σας.
dali sub e-9f
Καλύτερα.Αν παρω ενισχυτη atmos και ηχεια φυσικα, το σαλονι μου απο δικαναλο θα μετατραπει σε 5.1.4, απο 2.0 που ειναι τωρα.
Κατα ποσο θα πηρρεασει αυτο την ηχητικη της μουσικης που θα ακουω? Θα ακουω χειροτερα?
Ύψος ταβανιού; Απόσταση καναπέ-οθόνης; Απόσταση καναπέ από τον πίσω τοίχο;Kαι κατι αλλο. Αν με το καλο παρω τα ηχεια οροφης και τα τοποθετησω συμφωνα με την εικονα της ΔΕΞΙΑΣ φωτογραφιας, θα εχω θεμα; Το σαλονι μου ειναι ετσι ακριβως. Που μπορω να βρω την ακριβη αποσταση που πρεπει να εχουν τα ηχεια οροφης μεταξυ τους (αλλα και απο τον καναπε) σωτε να μην κανω λαθος;
View attachment 98196