- Reaction score
- 847
Ε μα επιβάλετε να δουμε να σου πουμε να γινει ενας χαμός να γουστάρουμε
Ε με τον ερχομο του Μανωλη θα κανω καιρο πλεον να σκεφτω αναβαθμίσεις ηχου οποτε ονοσουπω θαρθει και η παρουσιαση.Δικαιουμαι πλεον αναβαθμιση εικονας μεχρι ναρθει κ εκει ο Μανωλης!Ε μα επιβάλετε να δουμε να σου πουμε να γινει ενας χαμός να γουστάρουμε
σε ενδιαφέρει το άτμος?Δεν ειμαι σιγουρος οτι εδω ειναι το καταληλο θρεντ για να ρωτησω αλλα μιας και προσφατα πουλησα εναν marantz sr 7011 που ειχα για να χρηματοδοτησω την αγορα των nc 400 θελω να ρωτησω το εξης. Αξιζει καλυτερα να αγορασω ενα μεταχειρισμενο φτηνο συγχρονο avr με pre outs και atmos (marantz 5012- 6011 η Denon) η να παρω ενα πρε προ παλιο μοντελο με xlr εξοδους και 7.1 μιας και τα hypex εχουν μονο balanced εισοδο. Το μεγιστο budget μου δηλαδη θα κυμανθει γυρω στα 500 ευρω και δεν εχω σκοπο να παντρευτω το οποιο μηχανημα αγορασω. Το θελω να με βγαλει καμποσο καιρο μεχρι να εχω λεφτα για εναν pre pro για Big boys.
δε με καίει κιόλας αλλα ουτε με χαλάει . Μεγαλυτερη βαση δινω στο δικαναλο (και στο 5.1 για gaming) μιας και στη παρουσα φαση δεν εχω ουτε dac (γ@μησε τα δλδ) ο avr η ο pre pro θα κανει και τη δουλεια του dac.σε ενδιαφέρει το άτμος?
γνώμη μου εφόσον το θέλεις για gaming πάρε κάτι απλόδε με καίει κιόλας αλλα ουτε με χαλάει . Μεγαλυτερη βαση δινω στο δικαναλο (και στο 5.1 για gaming) μιας και στη παρουσα φαση δεν εχω ουτε dac (γαμησε τα δλδ) ο avr η ο pre pro θα κανει και τη δουλεια του dac.
τα dac ενος παλιου προ δε θα ειναι σαφως κατωτερα των σημερινων? Περαν απο το ατμος που ειναι ενα μεγαλο συν στα σημερινα μηχανηματα οπως και το aydyssey που αναφερεις στη λειτουργια 7.1 θα ειναι εξιισου καλος ενας pre pro 6-7 ετων (πχ marantz 7005) με εναν σημερινο avr?γνώμη μου εφόσον το θέλεις για gaming πάρε κάτι απλό
αν σε ενδιαφέρει λίγο παραπάνω η ταινία...τότε 7.1 και κοίταξε να έχει audyssey
για τον 7006 δεν ξέρωτα dac ενος παλιου προ δε θα ειναι σαφως κατωτερα των σημερινων? Περαν απο το ατμος που ειναι ενα μεγαλο συν στα σημερινα μηχανηματα οπως και το aydyssey που αναφερεις στη λειτουργια 7.1 θα ειναι εξιισου καλος ενας pre pro 6-7 ετων (πχ marantz 7005) με εναν σημερινο avr?
τον 6011 τον πηρες απο Γερμανια?για τον 7006 δεν ξέρω
γενικά όμως πιστεύω πως όχι..
αλλά τι να σε κάνω..τον έδωσες τον μαραντζάκο
πχ...ο προηγούμενος ο δικός μου denon 4311 σε σχέση με τον 6011 που πήρα τώρα...
είδα ένα 30% καλύτερη απόδοση από ότι πριν...με πρόχειρη ακρόαση...
από αύριο που θα βάλω κομμάτια σε στάθμες πιστεύω θα δω περισσότερα
ναιτον 6011 τον πηρες απο Γερμανια?
Αστα να πανε το ειχα ψησει να χτυπησω εναν απο εκει καινουργιο, μιας και τον 7011 τον εδωσα σε πολυ καλο φιλο στα λεφτα που πουλιεται καινουργιοος απο Γερμανια αλλα μολις δει το τιμολογιο η γυναικα και καταλαβει οτι παλι εδωσα κανα πεντακοσαρι δε τη γλυτώνω.....
Λογίστρια η σύζυγος;.... αλλα μολις δει το τιμολογιο η γυναικα και καταλαβει οτι παλι εδωσα κανα πεντακοσαρι δε τη γλυτώνω.....
Ιδιοκτητρια....Λογίστρια η σύζυγος;