alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.406
100€Γράψε καμία περίληψη μετά...
100€Γράψε καμία περίληψη μετά...
Τζαμπατζής. Χαλάς την πιάτσα.100€
Moυ πεσαν τα σαλακια χαμε ρε Νου Κου......τι εχει ο μαστορας εδω.......εχω και μια αδυναμια στα ATC ρε συ αλλο πραμα....πολυ θα ηθελα να κατσω στην συγκεκριμενη καρεκλα να τα ακουσω.....θρηνος και οδυρμος θα ειναι ρε φιλος....λιγο εξω απο την Ζυριχη πιστοποιημενο απο την dolby με ATC
ATC SCM50A Pro
ATC SCM0.1/15SL Pro Subwoofer
ATC SCM20ASL Pro
ATC SCM20PSL Pro
View attachment 273243
View attachment 273244
Ορθά!!!! Δεν συμβαδιζουν με καμια προδιαγραφή της dolby! Προφανώς δουλευει μιξεις για ψευτοatmos ή dts x απο ψηλά ηχεία τοιχου και οχι για κινηματογραφικες αιθουσες. Αλλά ετσι δεν εχει τον ηχο που θελει ο σκηνοθετηςΝα, τώρα θα πεταχτεί ο @kostas999 και θα μας πει πως δεν έβαλε σωστά τα οροφής
Πού έχουμε μπλέξει....Μάγος είμαι;
ωραιος χωρος για πρωινο....Ωραίος χώρος με ωραία θέα απ οτι διάβασα.
Οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ανακλάσεις απο τα τζάμια!!! Προφανως κρινοντας απο τον , ο θεος να τον κανει, προβολεα, δεν ασχολειται με ταινίες. Οποτε θέλει κατευθυντικότητα ηχου μόνο και στην καρεκλα του την έχει. Κονσόλα 16bit, 32 κανάλια, αρα μαλλον δουλευει σειρές και games.
Τα 3 ηχεία μπροστά που δεν βλέπεις την θέα..
Όντως είναι στημένα σε Auro, θα του ξέμειναν έτσι από παλιά που είχε κάποια προοπτική, τώρα με atmos κυρίαρχο.......THE STUDIO IS THUS THE FIRST AND ONLY DOLBY CERTIFIED STUDIO IN SWITZERLAND THAT OFFERS DOLBY ATMOS FOR MUSIC MIXES
Τώρα εμένα γιατί μου φέρνει η θέση των άνω ηχειων σε σχέση με τα βάσης σε Auro-3D?
View attachment 273342
Το Studio είναι στημένο για μουσική. Η μουσική στο Auro3D ζει και βασιλεύει. Το σύστημα τρέχει πάνω σε Trinnov.
1+1 δεν κάνουν 3, χρόοοοονια τώρα.
Trinnov Universal Speaker Layout.
Και με τις ευλογίες της Dolby.