wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.628
Πάντα τέτοιος ήσουν.Σε σχέση με το παλιό είναι καλύτερο; Γιατί θυμάμαι όταν είχα πάει να το δω στα νιάτα μου έφυγα πριν τελειώσει.
Πάντα τέτοιος ήσουν.Σε σχέση με το παλιό είναι καλύτερο; Γιατί θυμάμαι όταν είχα πάει να το δω στα νιάτα μου έφυγα πριν τελειώσει.
Δεν το έχω δει. Έχω την εντύπωση πως οτιδήποτε σε σύγκριση με το φετινό δεν θα βλέπεται.Σε σχέση με το παλιό είναι καλύτερο; Γιατί θυμάμαι όταν είχα πάει να το δω στα νιάτα μου έφυγα πριν τελειώσει.
Σε σύγκριση με το παλιό είναι πιο "εύπεπτο". Στα αρνητικά ότι η πλοκή είναι γνωστή στην τελευταία της λεπτομέρεια, ακόμη και σε επίπεδο διαλόγου. Στα ουδέτερα ότι το να δίνεις νέα πρόσωπα σε "γνωστούς" (από το βιβλίο ή προηγούμενες σειρές/ταινία) χαρακτήρες θέλει λίγη συνήθεια, αλλά γίνεται αβίαστα μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Σχεδόν όλο το καστ είναι πολύ καλό.Σε σχέση με το παλιό είναι καλύτερο; Γιατί θυμάμαι όταν είχα πάει να το δω στα νιάτα μου έφυγα πριν τελειώσει.
Καλά κάνεις.έφυγα πριν τελειώσει
Στην Sphera έχει 12€ το άτομο.Πόσο έχει το εισητηρίο ?
Έχω να πάω αιώνες
Αληθεύει ότι μόνο ηλεκτρονικά βγάζεις εισητηρίο ?
Ποια θέση προτείνεται?
Δηλαδή με όλο αυτόν το χαμό για το ποιος θα ελέγχει την πάπρικα είσαι ΟΚ;Το είδα χθες.
Πολύ καλή παραγωγή αλλά μεγάλη κούραση το σενάριο. Σε συνδυασμό με τη νωθρή ατμόσφαιρα με έκανε να νιώθω λες και περιμένω σε ουρά δημόσιας υπηρεσίας.
Και κάπου έλεος με τις μάχες στο μέλλον που τα όπλα είναι σπαθιά και μαχαίρια...
5/10
Την εικαστική σκοπιά του David Lynch όταν λειτουργεί καλά είτε τη λατρεύουν είτε την απεχθάνονται ολότελα...Στην παλαιότερη κινηματογραφική εκδοχή του Dune δεν λειτουργούσε όμως και τόσο καλά...Σε σχέση με το παλιό είναι καλύτερο; Γιατί θυμάμαι όταν είχα πάει να το δω στα νιάτα μου έφυγα πριν τελειώσει.
Γιατί όχι;Δηλαδή με όλο αυτόν το χαμό για το ποιος θα ελέγχει την πάπρικα είσαι ΟΚ;
Όχι μάλιστα κοντινό αλλά απώτερο μέλλον...Γι αυτό και λειτουργεί ως ένα ακόμη αλληγορικό στοιχείο,δείγμα του ότι παραμένουμε πρωτόγονοι όσες χιλιετίες και να παρέλθουν...Όπως και το να χρειάζεται κάποιο ΄΄μπαχάρι΄΄ ,δηλαδή δρόγες αντί τεχνολογικής εξέλιξης για την πλοήγηση στο Σύμπαν......
Και κάπου έλεος με τις μάχες στο μέλλον που τα όπλα είναι σπαθιά και μαχαίρια...
5/10
Οριστικη οταν το ξαναδω