- Reaction score
- 99.047
Εγώ δεν σ' έβρισα...τι έπαθες παιδάκι μου.....?
έγινες κομμουνιστής κ συ ?
Εγώ δεν σ' έβρισα...τι έπαθες παιδάκι μου.....?
έγινες κομμουνιστής κ συ ?
Στο θέατρο πολλά. Στον κινηματογράφο είχε ξεκινήσει ο Jodorowski, είχε εξσαφαλίσει μάλιστα την συμμετοχή του Dali, του Orson Welles, τα σχέδια τα έκανε ο Moebius και τη. μουσική οι Pink Floyd. Τελικά δεν έγινε λόγω δαφόρων προβλημάτων budget αλλά και γιατί ο Jodorowski mega ιδιαίτερος σκηνοθέτης και άνθρωπος (ψάξτον) ζήτησε τότε 12-14 ώρες να βγεί το έργο, πράγμα που το στούντιο αρνήθηκε. Παρόλο που δε τελείωσε ποτέ, αυτές οι λίγες ιδέες του Jodorowski αποτέλεσαν το μεγαλύτερο επηρεασμό για όλες τις μετέπειτα ταινίες σάι φάι που όλοι μετά γνωρίζουν. Απο το Star Wars και το Alien μέχρι το Terminator του Βερχόφεν. Μετά ο Ντε Λαουρέντις αγόρασε τα δικαιώματα και ζητησε απο τον Lynch ο οποίος δέχτηκε να το κάνει σε ένα δύωρο (και έτσι όπως το έκανε) ταινία που και ο ίδιος απο ότι θυμάμαι αποκήρυξε και βασικά λίγοι το ξέρουν, αλλά δεν τη τελείωσε ο ίδιος αλλά ένας άλλος δε θυμάμαι. Εγω την είδα το '86. Και τώρα ο Villeneuve που τα ξέρεις φαντάζομαι.Πόσα Dune έχουν βγάλει ρε παιδιά
Ωπ, σόρρυ, λάθος εκ παραδρομής, το Terminator ήταν του Cameron. Του Βερχόφεν ήταν το Robocop.Στο θέατρο πολλά. Στον κινηματογράφο είχε ξεκινήσει ο Jodorowski, είχε εξσαφαλίσει μάλιστα την συμμετοχή του Dali, του Orson Welles, τα σχέδια τα έκανε ο Moebius και τη. μουσική οι Pink Floyd. Τελικά δεν έγινε λόγω δαφόρων προβλημάτων budget αλλά και γιατί ο Jodorowski mega ιδιαίτερος σκηνοθέτης και άνθρωπος (ψάξτον) ζήτησε τότε 12-14 ώρες να βγεί το έργο, πράγμα που το στούντιο αρνήθηκε. Παρόλο που δε τελείωσε ποτέ, αυτές οι λίγες ιδέες του Jodorowski αποτέλεσαν το μεγαλύτερο επηρεασμό για όλες τις μετέπειτα ταινίες σάι φάι που όλοι μετά γνωρίζουν. Απο το Star Wars και το Alien μέχρι το Terminator του Βερχόφεν. Μετά ο Ντε Λαουρέντις αγόρασε τα δικαιώματα και ζητησε απο τον Lynch ο οποίος δέχτηκε να το κάνει σε ένα δύωρο (και έτσι όπως το έκανε) ταινία που και ο ίδιος απο ότι θυμάμαι αποκήρυξε και βασικά λίγοι το ξέρουν, αλλά δεν τη τελείωσε ο ίδιος αλλά ένας άλλος δε θυμάμαι. Εγω την είδα το '86. Και τώρα ο Villeneuve που τα ξέρεις φαντάζομαι.
90+ GBΤο ξαναείδα στο σπίτι, στην αξιοπρεπέστατη έκδοση 4Κ του ΗΒΟ σε 5.1 Atmos. Αν ήταν τόσο καλό έτσι, φαντάζομαι τo UHD που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.
Να έγραφαν στην περιγραφή και τον ήχο...