Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

Reaction score
638
Ενα λεπτο βρε παιδια ο ανθρωπος γραφει στην αγγελια οτι εχουν παιξει ελαχιστα και οτι υπαρχει αποδειξη αγορας .
Δεν μπορει να σας ειπε οτι τα εχει τρια χρονια και να σας εδωσε αποδειξη αγορας με ημερομηνια 9 χρονια πριν .
Δεν ζητησατε την αποδειξη ?
Αναφερεις οτι εξαπατηθηκες αυτο ειναι βαρια κουβεντα και οπως περιγραφεις το προβλημα δεν μπορεις να εισαι 100 % σιγουρος οτι το μελος γνωριζε το προβλημα και στο απεκρυψε ...
Εαν ειναι ελλατωματικο το ρελε η εταιρεια πρεπει να καλυψει το κοστος ακομα και μετα απο 9 χρονια καθως ειναι κατασκευαστικο προβλημα .
Εαν δεν ειναι ελλατωματικο και προκειται για βλαβη που συμβαινει με τον καιρο πως μπορεις να εισαι 100 % σιγουρος οτι δεν εγινε στα χερια σου ?
Εαν οντως σου ειπε ψεμματα για τα χρονια των ηχειων δικαιουσαι να διαμαρτυρεσαι καθως ισως να μην τα αγοραζες εαν ηξερες ποσα χρονια εχουν στην πλατη τους

Last edited:

Reaction score
296
πως μπορεις να εισαι 100 % σιγουρος οτι δεν εγινε στα χερια σου ?
Καλά ας περιμένουμε και τον αντίλογο αν γίνει....
Πάντως δεν υπάρχει και πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούλευαν κανονικά 3300 μέρες και τις τελευταίες τρεις να εμφάνισαν πρόβλημα και τα δύο ηχεία, έτσι δεν είναι;

Reaction score
26.385
KATI ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

ΕΙΝΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΙΚΑ Η 3?

ΑΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.

ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΝΤΕΜΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ....
ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ....

Reaction score
153
KATI ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

ΕΙΝΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΙΚΑ Η 3?

ΑΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.

ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΝΤΕΜΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ....
ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ....
Λοιπον, στην τηλεφωνο μου ειπε οτι ειναι 3 ετων το e-mail απο την dynaudio (το οποιο θα ανεβασω συντομα) γραφει οτι ειναι 9 ετων
Η αποδηξη γραφει 2008.

Το θεμα δεν ειναι η ηλικια το θεμα ειναι η πωληση ενος ελατοματικου ηχειου.

Δεν θελω λεφτα πισω (καλα και να ηθελα μην πω τι θα παιρνα)
Ουτε εχω προηγουμενα με τον εν λογω κυριο,δεν μου εφαγε την γκομενα και θελω να τον εκδηκηθω.

Απλα αναφερω το περιστατικο που μου ετυχε και θεωρω την συμπεριφορα του "man" απαραδεκτη διοτι μιλαμε για μια ζημια της ταξης των 60-100€ αν καταλαβα καλα.

Το θεμα ουσιαστηκα εχει ληξει,ο ανθρωπος που τα αγορασε παει την δευτερα στον νακα και παραγκελνει τα ανταλακτικα..

Reaction score
26.385
Λοιπον, στην τηλεφωνο μου ειπε οτι ειναι 3 ετων το e-mail απο την dynaudio (το οποιο θα ανεβασω συντομα) γραφει οτι ειναι 9 ετων
Η αποδηξη γραφει 2008.

Το θεμα δεν ειναι η ηλικια το θεμα ειναι η πωληση ενος ελατοματικου ηχειου.

Δεν θελω λεφτα πισω (καλα και να ηθελα μην πω τι θα παιρνα)
Ουτε εχω προηγουμενα με τον εν λογω κυριο,δεν μου εφαγε την γκομενα και θελω να τον εκδηκηθω.

Απλα αναφερω το περιστατικο που μου ετυχε και θεωρω την συμπεριφορα του "man" απαραδεκτη διοτι μιλαμε για μια ζημια της ταξης των 60-100€ αν καταλαβα καλα.

Το θεμα ουσιαστηκα εχει ληξει,ο ανθρωπος που τα αγορασε παει την δευτερα στον νακα και παραγκελνει τα ανταλακτικα..
Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 100 ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 1400 ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΡΧΙΚΑ.
ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ 1500.
ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΠΑΤΗ.

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΑΣΟΥΡΑΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ.

Reaction score
1
Εγω ειμαι ο φίλος του tonycooper που αγαρασα τα ηχεία.Φιλε rose.athens η αγορα μεταχειρησμένου βασίζετε πάνω απο ολλα στην εμπιστοσύνη..Αν μου ελεγε ακουσε τα και κρίνε τα μονος σου θα ελεγα εντάξη..Αλλα μου είπε οτι ειναι αριστα,θα τα καταευχαριστιθώ,θα ακουσω άλλα πραγματα μεσα απο αυτα τα ηχεία και τετοιες μουφες..(Δεν λεω ειναι καλα ηχεία οταν παίζουνε..)Και του λέω εντάξη δεν θα σε ταλεπορίσω πολυ τοτε,θα τα ακουσω λιγο να δω αν μου αρεσουνε και τα παίρνω....Εγω αυτο το θεωρω εξαπάτηση.Φταίω που δεν κατάλαβα οτι ητανε λαμόγιο...Και εγω πουλάω πράγματα αλλα ποτε δεν εχω δωσει κατι ελατοματικο χωρις να το πω....Τον πηρα τηλεφωνο μετα απο δυο μέρες να του πω οτι τα tweeters σταματάνε και μου ειπε οτι θα ειναι ιδέα μου και απλα εχω συνχηστεί.και στην τελικη να φερω τεχνικο να τα ελενξει.Του ειπα οτι ειμε σιγουρος οτι εχουνε προβλημα γιατι,ειχα διαβάσει οτι τα ΒΜ15Α μπορεί να βγάλουνε πρόβλημα στο ρελέ.Και η απάντηση του ήτανε,τοτε αφου το ηξερες γιατί ηρθες και πήρες ελατωματικά ηχεία....Εγω τα αναφερω αυτά οχι για να πώ οτι έχω δίκαιο,αλλα για να προστατέψω καποιο αλλο μέλλος της σελίδας,που μπορεί να την πατήσει σαν και εμένα...

Reaction score
222
Αν ηθελε να ναι σωστος θα πρεπε να πει ''πηγαινε φτιαχτο και πες μου ποσο κανει να τον πληρωσω εγω το νακα''. Λεμε αν....

nima

Banned
Reaction score
618
Στην αγορά used hi-fi πρέπει "να παίζει" κάποιο από τα παρακάτω,

-να ξέρεις εσύ να κάνεις όλους τους απαραίτητους ελέγχους
-να έχεις μαζί κάποιον που ξέρει
-να αγοράζεις από φίλο
-να αγοράζεις από κάποιον που έχεις ξανά αγοράσει και ήσουν απόλυτα ευχαριστημένος
-να αγοράζεις από επαγγελματία με γραπτή εγγύηση (μαγαζί)

στις άλλες περιπτώσεις ρισκάρεις!
ο πωλητής κοιτά να "σπρώξει" αυτό που θέλει, δεν με ενδιαφέρει! εγώ πρέπει να προσέχω !!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.547
Εγω ειμαι ο φίλος του tonycooper που αγαρασα τα ηχεία.Φιλε rose.athens η αγορα μεταχειρησμένου βασίζετε πάνω απο ολλα στην εμπιστοσύνη..Αν μου ελεγε ακουσε τα και κρίνε τα μονος σου θα ελεγα εντάξη..Αλλα μου είπε οτι ειναι αριστα,θα τα καταευχαριστιθώ,θα ακουσω άλλα πραγματα μεσα απο αυτα τα ηχεία και τετοιες μουφες..(Δεν λεω ειναι καλα ηχεία οταν παίζουνε..)Και του λέω εντάξη δεν θα σε ταλεπορίσω πολυ τοτε,θα τα ακουσω λιγο να δω αν μου αρεσουνε και τα παίρνω....Εγω αυτο το θεωρω εξαπάτηση.Φταίω που δεν κατάλαβα οτι ητανε λαμόγιο...Και εγω πουλάω πράγματα αλλα ποτε δεν εχω δωσει κατι ελατοματικο χωρις να το πω....Τον πηρα τηλεφωνο μετα απο δυο μέρες να του πω οτι τα tweeters σταματάνε και μου ειπε οτι θα ειναι ιδέα μου και απλα εχω συνχηστεί.και στην τελικη να φερω τεχνικο να τα ελενξει.Του ειπα οτι ειμε σιγουρος οτι εχουνε προβλημα γιατι,ειχα διαβάσει οτι τα ΒΜ15Α μπορεί να βγάλουνε πρόβλημα στο ρελέ.Και η απάντηση του ήτανε,τοτε αφου το ηξερες γιατί ηρθες και πήρες ελατωματικά ηχεία....Εγω τα αναφερω αυτά οχι για να πώ οτι έχω δίκαιο,αλλα για να προστατέψω καποιο αλλο μέλλος της σελίδας,που μπορεί να την πατήσει σαν και εμένα...
Εγώ άλλο απάντησα:
Μετά από την κοινοποίηση του προβλήματος, θεωρώ σωστή αντιμετώπιση από τον @man την ακύρωση της συναλλαγής και την επιστροφή των χρημάτων.
Εκτός αν ήθελες να αναφερθείς σε άλλο post.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.215
Φέρει, δε φέρει μέρος της ευθύνης ο αγοραστής, πρόσεχε δεν πρόσεχε, απαντήσει δεν απαντήσει ο πωλητής, φταίει δε φταίει, το νήμα καλώς άνοιξε.
Ετσι οι υπόλοιποι (που κρίση έχουμε) θα ξέρουμε...
Η ιδέα για σύστημα αξιολογήσεων καλή.

nima

Banned
Reaction score
618
Λυπάμαι για τον νέο ιδιοκτήτη αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.....

επειδή όμως έγινε μέσω του site πρέπει ο πωλητής σεβόμενος τον χώρο που τον φιλοξένησε να κάνει κάτι αλλιώς πλέον δεν θα θεωρείται αξιόπιστος.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
199
offtopic: Οσον αφορα το Insomnia ψωνιζω πανω απο 10 χρονια χωρις προβλημα. απλα κοιταμε ο πωλητης να εχει πολλες θετικες αξιολογησεις και να ειναι χρονια εκει μεσα.

Reaction score
221
για 1500 ευρα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να μην αναφερεται στην αγγελια το προβλημα...σε μια συσκευη αξιας 100 ευρω ισως να μην υπηρχε θεμα να σταματαει ενα ρελε εδω ομως μια τετοια επισκευη μπορει ο αντιπροσωπος να τη χρεωνε και 300 μιας και εχει τετοια αξια το ηχειο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.865
Members
38.382
Νεότερο μέλος
panosmou