Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

Reaction score
657
Δε νομίζω να πετύχει να πουλήσει κάτι αν ξαναβάλει αγγελία εδώ. Και το πιο ευτελές πράγμα να είναι δε νομίζω να "τσιμπήσει" κανείς.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.469
Πούλησα πριν δέκα μέρες μια ιστιοσανίδα. Τη μέρα που ήρθε να τη δει ο αγοραστής παρατηρήσαμε οτι είχε κάποιες μικρές ρωγμές που εγω πιο πριν δεν είχα δει. Παρόλα αυτά, την αγόρασε. Σε δυο μερες μου είπε οτι την έδωσε για επισκευή με κόστος 40€. Χωρίς να μου το ζητήσει, του έδωσα τα χρήματα και είμαστε (νομίζω) και οι δυο χαρούμενοι.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
199
Να ρωτησω επευκαιριας... δεν γινεται να βαλουμε αξιολογηση ωστε οταν γινεται μια συναλλαγη να αξιολογειται ο πωλητης?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.512
Δεν είναι απλό, ούτε υπάρχουν πολλά κρούσματα ώστε να έχει νόημα.

gid

Reaction score
9.717
Τούτο το νήμα θα χαθεί ανάμεσα στα 100άδες άλλα. Σύντομα ο πωλητής θα μπορέσει να βάλει αγγελία και να βρει αγοραστές, οι οποίοι δεν θα έχουν πάρει μυρωδιά από αυτήν εδώ την υπόθεση.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Παροτι ο πωλητης δεν ηταν ισως ο καλυτερος,ο ορος εξαπατηση ειναι υπερβολικος.
Οταν αγοραζει καποιος μεταχειρισμενο παιζει να μην ειναι απολυτως τελειο και οφειλει να το ελεγξει.
Σιγα σιγα χτιζει ο πωλητης ονομα σχετικα με την φερεγγυοτητα και το ηθος του.
Μια επικοινωνια μεταξυ αγοαραστη και πωλητη θα ηταν το καλυτερο με μια συμβιβαστικη λυση οπως μειωση του τιμηματος
αγορας κατα το ποσο της επισκευης.
Προς στιγμην ο αγοραστης ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικος εαν μιλαμε για ζημια 50-100 ευρω σε τιμημα 1500 ευρω.

Reaction score
295
Οταν αγοραζει καποιος μεταχειρισμενο παιζει να μην ειναι απολυτως τελειο και οφειλει να το ελεγξει.
Μια επικοινωνια μεταξυ αγοαραστη και πωλητη θα ηταν το καλυτερο με μια συμβιβαστικη λυση οπως μειωση του τιμηματος
Προς στιγμην ο αγοραστης ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικος εαν μιλαμε για ζημια 50-100 ευρω σε τιμημα 1500 ευρω.
Και ο πωλητής τί είναι??

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.465
Λυπάμαι για τον νέο ιδιοκτήτη αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.....

επειδή όμως έγινε μέσω του site πρέπει ο πωλητής σεβόμενος τον χώρο που τον φιλοξένησε να κάνει κάτι αλλιώς πλέον δεν θα θεωρείται αξιόπιστος.
πιστευω ότι αν θελεις μπορεις να εισαι αξιόπιστος και "μετα την απομακρυνση από το ταμειο".
Περιπτωση δικη μου..............
Πουλουσα ένα ζευγαρι ηχεια vintage JBL 4311. Τα ηχεια τα ειχα στο σαλονι και αν παιζανε σε καμια ταινια μονο........., δηλαδή ελαχιστη χρηση τα δυο χρονια που τα ειχα. Τα πουλησα σε ένα παιδι και μεσολαβησε ο φιλος kai μελος Γιωργος .back (.http://www.avsite.gr/forum/members/back.6749/)

Αφου εγινε η πωληση, καποια στιγμη αργοτερα, κατι παραμορφωνε στα μεσαια? όπως μου ειχανε πει, αν θυμαμαι.
Το ψαξανε και ειδανε ότι εφταιγαν μαλλον, οι γερασμένοι πυκνωτες στο κροσοβερ.
Ειπα λοιπον στο φιλο Θοδωρη.να του πληρωσω καινουργια κροσοβερ (ζευγαρι) όπως και εγινε από καποια που βρηκε στο ebay.

Θα μπορουσα να ειχα αρνηθεί αφου ειχε γινει η πωληση.

Reaction score
657
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει ο σοφός λαός.
Ο πωλητής αν είναι σωστός ας μπει να γράψει τον αντίλογό του. Όσο αυτό δε γίνεται θα μου επιτρέψετε να λέω πως έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Reaction score
999
Mia ερώτηση! Μετα.απο ποσο χρονικο διαστημα απο τη στιγμή της πώλησης και εμφανισει το μηχανημα βλαβη, θεωρειται ηθικό να αναλάβει ο πωλητης τη βλαβη;

Reaction score
26.385
Mia ερώτηση! Μετα.απο ποσο χρονικο διαστημα απο τη στιγμή της πώλησης και εμφανισει το μηχανημα βλαβη, θεωρειται ηθικό να αναλάβει ο πωλητης τη βλαβη;
ΜΙΑ ΜΕΡΑ......

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ......

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
199
Ρε παιδια οσο και να προσπαθειτε καποιοι να κανετε το δικηγορο του διαβολου ειναι περα απο καθε φαντασια η ζημια να δημιουργηθηκε απο αυτον που εχει τα ηχεια 3 μερες και οχι απο αυτον που τα εχει 9 χρονια...

Απλα αν ειχαμε αξιολογησεις οπως εχει το insomnia.... θα εισουν πιο σιγουρος. εγω ας πουμε στο insomnia εχω δεκαδες αριστες αξιολογησεις και ειμαι 12 χρονια εκει.
Ε ειναι λιγο χλωμο να κανω απατεωνια.
οτι εχω πουλησει οπως υπολογιστες, ειπα στον αγοραστη αν δεις καποιο προβλημα στις επομενες μερες φερτο πισω και περνεις τα λεφτα σου.

Τωρα αν αγοραζεις απο καποιον ο οποιος ειναι 3 μηνες στο φορουμ, 0 αξιολογησεις και 3-4 ποστς ολα κι ολα ε τοτε ρισκαρεις σιγουρα!

Reaction score
153
Αστειεύεσαι βεβαια...

Κατσε να δουμε τι θα πει και ο νακας για το κοστος της επισκευης,εγω φανταζομαι οτι για 2 ρελε θα χρεωσουνε 50-100€ αλλα δεν ορκιζομαι κιολας.

Δηλαδη το οτι καποιος να πουλαει κατι ελατωματικο εις γνωση του και ο αγοραστης να παραπονειεται και τον λεει απατεωνα εσυ το βλεπεις Υπερβολη?????

I

iason

Guest
Οσο ο πωλητής δεν παίρνει θέση αυτό δηλώνει ( ενοχή).
Και δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά είναι το Γαμώτο !! οτι ο αλλος σε κωλοέπιασε.
Μόνο κρίμα μπορώ να πώ τίποτα 'αλλο.:idk:

Reaction score
296
Καλά μάθαμε την περιπέτειά σου αλλά, δυστυχώς, ο στόχος δεν θα επιτευχθεί: ο πωλητής θα αλλάξει όνομα και θα ξαναπουλήσει.
Δυστυχώς, παρόλο που ο χώρος απευθύνεται σε καλλιεργημένους ανθρώπους, υπάρχουν πολλοί πονηρήδηδες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.403
Οσο ο πωλητής δεν παίρνει θέση αυτό δηλώνει ( ενοχή).
Μη ξεχνάτε ότι το θέμα άνοιξε τη Παρασκευή το απόγευμα.

Ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.060
έχει να φανεί από 20 Αυγούστου...για κάντε κάνα τάμα στον Αγιο Φανούρη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.865
Members
38.382
Νεότερο μέλος
panosmou