- Reaction score
- 657
Δε νομίζω να πετύχει να πουλήσει κάτι αν ξαναβάλει αγγελία εδώ. Και το πιο ευτελές πράγμα να είναι δε νομίζω να "τσιμπήσει" κανείς.
Και ο πωλητής τί είναι??Παροτι ο πωλητης δεν ηταν ισως ο καλυτερος,ο ορος εξαπατηση ειναι υπερβολικος.
Οταν αγοραζει καποιος μεταχειρισμενο παιζει να μην ειναι απολυτως τελειο και οφειλει να το ελεγξει.
Σιγα σιγα χτιζει ο πωλητης ονομα σχετικα με την φερεγγυοτητα και το ηθος του.
Μια επικοινωνια μεταξυ αγοαραστη και πωλητη θα ηταν το καλυτερο με μια συμβιβαστικη λυση οπως μειωση του τιμηματος
αγορας κατα το ποσο της επισκευης.
Προς στιγμην ο αγοραστης ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικος εαν μιλαμε για ζημια 50-100 ευρω σε τιμημα 1500 ευρω.
πιστευω ότι αν θελεις μπορεις να εισαι αξιόπιστος και "μετα την απομακρυνση από το ταμειο".Λυπάμαι για τον νέο ιδιοκτήτη αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.....
επειδή όμως έγινε μέσω του site πρέπει ο πωλητής σεβόμενος τον χώρο που τον φιλοξένησε να κάνει κάτι αλλιώς πλέον δεν θα θεωρείται αξιόπιστος.
Αναξιοπιστος !Και ο πωλητής τί είναι??
ΜΙΑ ΜΕΡΑ......Mia ερώτηση! Μετα.απο ποσο χρονικο διαστημα απο τη στιγμή της πώλησης και εμφανισει το μηχανημα βλαβη, θεωρειται ηθικό να αναλάβει ο πωλητης τη βλαβη;
Αστειεύεσαι βεβαια...Παροτι ο πωλητης δεν ηταν ισως ο καλυτερος,ο ορος εξαπατηση ειναι υπερβολικος.
Οταν αγοραζει καποιος μεταχειρισμενο παιζει να μην ειναι απολυτως τελειο και οφειλει να το ελεγξει.
Σιγα σιγα χτιζει ο πωλητης ονομα σχετικα με την φερεγγυοτητα και το ηθος του.
Μια επικοινωνια μεταξυ αγοαραστη και πωλητη θα ηταν το καλυτερο με μια συμβιβαστικη λυση οπως μειωση του τιμηματος
αγορας κατα το ποσο της επισκευης.
Προς στιγμην ο αγοραστης ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικος εαν μιλαμε για ζημια 50-100 ευρω σε τιμημα 1500 ευρω.
Μη ξεχνάτε ότι το θέμα άνοιξε τη Παρασκευή το απόγευμα.Οσο ο πωλητής δεν παίρνει θέση αυτό δηλώνει ( ενοχή).