Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.279
Αυτό ισχυει και για τα μεταχ/σμενα? γιατι σ' αυτά δεν υπαρχει αποδειξη αρα πως θα αποζημιωθεί?
Σαφέστατα ισχύει και στα μεταχειρισμένα. Ο νόμος ορίζει πωλητή και αγοραστή και δεν υπάρχει δικαστήριο που να μην σε δικαίωνε σε ανάλογη περίπτωση.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.465
Σαφέστατα ισχύει και στα μεταχειρισμένα. Ο νόμος ορίζει πωλητή και αγοραστή και δεν υπάρχει δικαστήριο που να μην σε δικαίωνε σε ανάλογη περίπτωση.
Α...........καλο αυτό δεν τ' ξερα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.944
Καλά μάθαμε την περιπέτειά σου αλλά, δυστυχώς, ο στόχος δεν θα επιτευχθεί: ο πωλητής θα αλλάξει όνομα και θα ξαναπουλήσει.
Δυστυχώς, παρόλο που ο χώρος απευθύνεται σε καλλιεργημένους ανθρώπους, υπάρχουν πολλοί πονηρήδηδες.
Στην Ελληνική πραγματικότητα ισχύει το αντίστροφο :
Μολονότι ο χώρος προσφέρεται για πονηρία,απαντούν και αρκετοί...καλλιεργημένοι.

Οι ενδειξεις ειναι οτι ο πωλητης εχει κανει την λαδια του.
Εαν η αγγελια ηταν στην ΧΕ τοτε θα λεγαμε οτι την πατησε ο αγοραστης αλλα ας προσεχε.
Εδω ομως μας διεπει μια ηθικη υψηλοτερη διοτι ειμαστε φιλοι και χομπιστες....
Κι Έλληνες...uber alles.:sneaky:
Δεν παρεξηγω,

Εγω θελω να νιωθω ασφαλης οταν συναλλασσομαι εδω μεσα,..
H μοναδική απολύτως ασφαλής συναλλαγή είναι η...μη συναλλαγή.
Θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και η...Μη Συναλλαγή (συναλλαγή με τον...Μη δηλαδή).:D

Reaction score
13
Κατι τετοια διαβαζω κατα καιρους κ αναρωτιεμαι ποτε επιτελους τα forum θα παψουν να επιτρεπουν εγγραφες μελων με τον παναρχαιο κ προβληματικο αυτο καθεστος της ανονυμιας του διαδικτιου...

Εγω ειμαι γραμμενος πολυ καιρο εδω κ τα μηνυματα μου ελαχιστα! Τα περισσοτερα ειναι στις αγγελιες. Δε σημαινει ομως πως δεν διαβαζω κ δεν ενημερωνομαι για το τι συμβαινει εδω μεσα.. κ αυτο γιατι δεν εχω να πω κατι.. αφου οι περισσοτεροι απο εδω ειστε δασκαλοι για μενα!!! Ετσι απλα διαβαζω κ λυνω τις αποριες μου!
Μακαρι να ειχα τις γνωσεις κ να συνεισφερα κ εγω..

Ολο αυτο το κατεβατο κ η καταθεση ψυχης ηταν επειδη ενιωσα πολυ ασχημα σκεπτομενος πως οσο πιο πολλα μηνυματα κ διμοσιευσεις εχει ενα μελος τοσο ποιο φερεγγυο γινεται...

Reaction score
1
Δεν διακοπτουνε ταυτοχρονα.Οταν παιζουνε χαμηλά διακόπτουνε και αμα τα δυναμώνω παιζουνε...

Reaction score
2.297
ο αριθμος των post δεν εξασφαλιζει τιποτα απολυτως.Παντως για το θεμα μας, αν με αποκαλουσαν απατεωνα θα εβγαινα να απαντησω.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Κυριε Man , εαν εισαι Man βγες και πες μας την ιστορια σου,υπερασπισου τα "δικια" σου.
Διαφορετικα επιβεβαιωνεις αυτα που ολοι υποπτευομαστε !

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Αν ο άνθρωπας έχει να πατήσει 6 μήνες, σιγά μην μυρίσει το θέμα και μπεί να απαντήσει...
Και σιγά αυτό μην τον καταδικάζει...

Ενιγουεϊ...

M

man

Guest
Σας παρακαλώ (και απαιτώ) να σταματήσει άμεσα ο διασυρμός μου και η διαπόμπευσή μου εδώ μέσα, με όλα αυτά τα φουσκωμένα λόγια και χωρίς αποδείξεις, και μάλιστα κατά την πλήρη απουσία μου.

Υπάρχουν και άνθρωποι να ξέρετε που δουλεύουν μέρα νύχτα για να τα βγάλουν πέρα, και έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλά προβλήματα της οικογένειας και υγείας και πολλά άλλα, και δεν έχουν την πολυτέλεια να χαζεύουν στο ιντερνετ και στα φόρουμ καθημερινά.

Άνοιξα σήμερα μετά από πολύ καιρό το μέιλ μου και βρήκα μία αναγγελία προβληματικής συναλλαγής που με οδήγησε σε αυτό το βαθιά προσβλητικό για εμένα νήμα.

Πώς αποφανθήκατε ορισμένοι ότι είμαι απατεώνας χωρίς να με γνωρίζετε?

Χωρίς να με ελέγξετε πρώτα?

Χωρίς να ακούσετε και από εμένα κάποια πράγματα?

Ευχαριστώ τον διαχειριστή του νήματος που παραμένει ακόμη σχετικά ψύχραιμος και τον παρακαλώ (και απαιτώ) να με προστατέψει από όλους αυτούς τους κυνηγούς κεφαλών εδώ μέσα.

Και σαν πρώτο βήμα δίνω στους διαχειριστές του φόρουμ το απόλυτο δικαίωμα να ξεκλειδώσουν όλα τα προσωπικά μου pm, ΟΛΑ όμως, ώστε να είναι δυνατόν να διαπιστώσει ο καθένας με ποιό τρόπο έχουν γίνει όλες οι συναλλαγές μου εδώ μέσα. Και τι θετικά σχόλια έχω λάβει από όλους τους συναλλασόμενους, και πωλητές και αγοραστές.

Και να διαπιστώσουν πως όλες οι προς πώληση συσκευές δίνονται πάντα σε άριστη κατάσταση, με τις original συσκευασίες τους και τα παρελκόμενά τους. Και τις αποδείξεις αγοράς.

Αν μη τι άλλο, αυτό και μόνο δείχνει τον σεβασμό μου και προς τις συσκευές τις ίδιες, και κυρίως προς τον αγοραστή.

Διαβάστε τις αγγελίες που με αφορούν. Και βρείτε μία, ΜΙΑ, έστω και μία υπόνοια ή ένδειξη εξαπάτησης.

Έτσι, για να καταλάβετε και για ποιόν μιλάμε εδώ μέσα και ποιόν κατηγορείτε.

Και δεν νομίζω μετά από τόσα χρόνια να αποφάσισα ξαφνικά να εξαπατήσω κάποιον.

Και ο ισχυρισμός κάποιου που έγραψε πως έχω μόνο 80 μηνύματα γιατί με καθιστά ύποπτο όπως γράφει? Αποκλείεται κάποιος να παρακολουθεί το φόρουμ όσο προλαβαίνει για να ενημερώνεται και να συμμετέχει λίγο? Το ότι έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρόνια σε 3-4 περιπτώσεις την φιλοξενία των αγγελιών του φόρουμ με καθιστά ύποπτο? Όπως είπα και παραπάνω, ανοίξτε όλα τα pm και τις αγγελίες μου και ψάξτε τα.

Υπάρχει πρόσφατη πώληση δύο συσκευών μαζί που πήγαν πακέτο στην Πάτρα και ο αγοραστής μου έγραψε “δεν υπάρχεις φίλε μου” και στο τηλέφωνο μου είπε πως δεν έχει ξανασυναντήσει σε μεταχειρισμένα τέτοια κατάσταση καινούριου και τέτοια προσοχή στο πακετάρισμα και τέτοια βοήθεια από τον πωλητή.

Η πώληση αφορούσε benchmark dac usb-1 και tascam cd -01u pro.

Πάμε στην περίφημη “εξαπάτηση” τώρα. Με γεγονότα και αποδείξεις όπου μπορώ.

Τα ηχεία:

Όπως ακριβώς αναφέρεται και στην αγγελία πρόκειται για ζεύγος ενεργών ηχείων της DYNAUDIO, τα θρυλικά BM15A. Έχουν παίξει ελάχιστα (λόγω έλλειψης χρόνου και όχι γι΄άλλο λόγο) και εξαιτίας της κρίσης αποφασίστηκε κάποια στιγμή να πουληθούν μαζί με όλο το υπόλοιπο σύστημα. Συσκευάστηκαν και παρέμειναν αποθηκευμένα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (γύρω στα 2-3 χρόνια) μέχρι και σήμερα στις συσκευασίες τους. ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ, ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Αυτό βέβαια μόνο από μαρτυρίες συγγενικών μου προσώπων μπορεί να αποδειχτεί, αλλά αν χρειαστεί αποδεικνύεται.

Σε αγγελία στο AVsite πρέπει να βρίσκονται κάνα χρόνο, ίσως λιγότερο δεν θυμάμαι.

Αγοράστηκαν τέλος του 2008 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ από την ΒΟΝ STUDIO. Αναφέρεται στην αγγελία.

Αισθητική κατάσταση: Άψογη. Είναι χαρακτηριστική η φράση του αγοραστή κατά το ξεπακετάρισμα και μετά από δική μου προτροπή να τα ψάξει με ΑΠΟΛΥΤΟ τρόπο παντού για να είμαστε οκ:

“Δεν χρειάζεται, τα βλέπω, είναι στην πένα.” Είναι η ακριβής δική του έκφραση.

Λειτουργική κατάσταση: Άψογη. Τουλάχιστον όσο τα είχα εγώ στα χέρια μου και μέχρι να αποθηκευτούν δεν μου παρουσίασαν ποτέ κάποιο πρόβλημα. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτό δεν μπορώ βεβαίως να το αποδείξω από εδώ, όμως από μαρτυρίες ανθρώπων που τα είχαν ακούσει και αυτό αποδεικνύεται.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΡΕΛΕ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ.

ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ!

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΘΕΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Επίσης κατά την πώληση ακροάστηκαν από ΔΥΟ άτομα (τον αγοραστή και φίλο του) και εμένα ΤΡΙΑ άτομα σύνολο και τα ηχεία έπαιζαν κανονικά. Σημειωτέον ότι ο αγοραστής είχε το αυτί του κολλημένο στα τουίτερ.

Τα ηχεία έπαιζαν κανονικά. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ.

(Περισσότερα επί της πώλησης παρακάτω).

Υπάρχει παραστατικό-απόδειξη αγοράς. Αναφέρεται στην αγγελία. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Original συσκευασίες και εσωτερικά αφρολέξ. Αναφέρεται στην αγγελία. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ.

Παρελκόμενα: Καλώδια ρεύματος εργοστασιακά. Αφρολέξ φραγής των οπών bass reflex.

Εγχειρίδια χρήσης. Flyers της DYNAUDIO για registration και support. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ.

Ο ισχυρισμός του αγοραστή ότι του είπα πως τα ηχεία είναι 3 ετών (όπως καταλαβαίνετε) είναι χυδαίο ψέμα.

Και αποδεικνύεται άμεσα, και από την αγγελία όπου αναφέρεται η ημερομηνία αγοράς, και από την απόδειξη αγοράς που παραδόθηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής υπάρχει πιθανότητα να ελέγχθη πως τα ηχεία είναι αποθηκευμένα 3 έτη, κάτι αληθές. Όμως χρησιμοποιείται με δόλιο τρόπο για να προκαλέσει εντυπώσεις.

Το ίδιο δόλια και χυδαία είναι η αναφορά πως τα ηχεία είναι 9 ετών (για εντυπωσιασμό και πάλι).

Αγοράστηκαν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τέλος του ΄08, ως εκ τούτου είναι 5μιση ετών, εσείς βάλτε 6.

Το ότι μπορεί να είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ προ 3 ετών ακόμη, και να έχουν αληθινή ηλικία 9 ετών εφόσον παρέμεναν στο ράφι, αυτό δεν θα μπορούσα να το ξέρω φυσικά.

Και δεν είμαι υπεύθυνος γι΄αυτό φυσικά, ούτε είναι ένδειξη “εξαπάτησης”.

Ο λόγος (και κυρίως ο τρόπος) που αναφέρονται αυτά τα ψέμματα και οι εντυπωσιασμοί από τον αγοραστή χαρακτηρίζουν και το ήθος του. Εσείς βγάλτε συμπεράσματα.

M

man

Guest
Πάμε στην πώληση τώρα:

Πρώτη επαφή τηλεφωνική είχα από κάποιον που θα ονομάσω “μεσάζοντα” για να συννενοούμαστε.

Είναι ο κύριος που με την ταυτότητα μέλους “tonycooper” με διασύρει εδώ μέσα ως απατεώνα.

Γιατί δεν επικοινώνησε μαζί μου κατευθείαν ο αγοραστής δεν το γνωρίζω αλλά δεν είναι και αθέμιτο.

Έχω έναν φίλο, μου είπε, που ενδιαφέρεται. Του είπα όσα γνωρίζω για τα ηχεία και διαβάσατε κι εσείς πιό πάνω.

Μου λέει πρέπει να τα ακούσει. Του λέω ευχαρίστως αλλά δεν μπορώ να σας προσφέρω πολύωρη ακρόαση γιατί η φύση της δουλειάς μου απαιτεί καθημερινή και πολύωρη απασχόληση ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, ούτε σοβαρή κριτική ακρόαση γιατί το στερεοφωνικό σύστημά μου έχει διαλυθεί λόγω πώλησης σχεδόν όλων των συσκευών.

( Επίσης και αυτά μπορούν να αποδειχθούν εαν χρειαστεί. Αλλά και από εδώ: Υπάρχει pm με τον μεσάζοντα ΠΡΙΝ την πρώτη επαφή, που τον παρακαλώ να ΕΠΙΜΕΝΕΙ στις κλήσεις του γιατί δουλεύω συνεχώς και δεν είμαι πάντα δίπλα στο κινητό. Οι διαχειριστές μπορούν να ανοίξουν τα pm και να το διαπιστώσουν άμεσα.

Όσο για το διαλυμένο στερεοφωνικό σύστημα, το είδαν ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ και οι ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ καθώς αντίκρυσαν άδεια ράφια και βάσεις και στο ρακ ένα μικρό προενισχυτάκι και δίπλα δυό μικρά παθητικά δεκαράκια ATC.)

( ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό ακριβώς το θέμα του χρόνου χρησιμοποιείται ως ένδειξη ότι ήθελα να τους εξαπατήσω, ενώ συμβαίνει ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Αν ήθελα να εξαπατήσω κάποιον, θα τον έφερνα σπίτι μου πρώτα και ΜΕΤΑ θα του έλεγα, ξέρεις μου έτυχε κάτι δεν έχω πολύ χρόνο, πάρτο ή άστο και φύγε.

Το ότι ενημερώνω πως δεν έχω πολύ χρόνο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, κατευθείαν ενημερώνει τον αγοραστή για το τί μπορεί να περιμένει σαν ΣΟΒΑΡΗ αξιολόγηση ή όχι. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΚΕΤΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΑ.

Ναι μου λέει, αλλά είναι ανάμεσα σε τρία ηχεία ένα FOCAL, ένα GENELEC και το δικό σου και πρέπει να διαλέξει.

Του λέω έχετε απόλυτο δίκιο, να σας προτείνω κάτι?

Μπορείτε να πάτε στις αντιπροσωπείες και των τριών ηχείων -εγώ τα έχω αγοράσει από την BON STUDIO- να τα ακούσετε διεξοδικά για να έχετε μια σωστή εκτίμηση, να διαλέξετε αυτό που θέλετε, και εάν διαλέξετε το DYNAUDIO, να βρω λίγο χρόνο από την δουλειά μου και ελάτε στο σπίτι μου να τα ξεπακετάρουμε και να τα ακούσετε όσο για να δείτε ότι είναι λειτουργικά και να τα πάρετε.

( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Νομίζω ότι είμαι απόλυτα ειλικρινής και ξεκάθαρος από την αρχή, αν βρίσκετε εσείς κάποια υπόνοια εξαπάτησης μέχρι εδώ να μου το πείτε.)

Συμφωνούμε και κλείνουμε.

Ακολουθεί δεύτερη τηλεφωνική επαφή κατά την οποία μου λέει ο μεσάζων, δεν μπορούμε να τα ακούσουμε στην bon studio, δεν έχει πιά την αντιπροσωπεία. Του λέω τι να σας πω, αν δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά δεν ξέρω τι να κάνετε. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κοπάνα από την δουλειά και να τα ακούσουμε για λίγο στο σπίτι με τις συνθήκες που ξέρετε. Μου απαντάει, εντάξει έχω μιλήσει με τον αγοραστή, συμφωνεί.

Μιλάμε λίγο για το πως μπορούν να συνδεθούν τα ηχεία για να ακουστούν, ορίζουμε ραντεβού και επιβεβαίωση του ραντεβού και κλείνουμε.

(Σημείωση: μέχρι εκείνη την στιγμή έχουμε μιλήσει πολύ ανθρώπινα και φιλικά νομίζω, κι αν ο μεσάζοντας είχε αντιληφθεί κάποια υπόνοια εξαπάτησης, δεν θα είχανε προχωρήσει. Τώρα βλέπω πως με διασύρει εδώ μέσα. Κρίνετε εσείς.)

Ακολουθεί τηλεφωνική επαφή με τον αγοραστή πλεον, μιλάμε λίγο για τον τρόπο που θα τα συνδέσουμε και συμφωνούμε για το ραντεβού.

Στο ραντεβού έρχονται ΔΥΟ άτομα, ο αγοραστής και φίλος του.

Αποσυσκευάζουμε τα ηχεία ένα προς ένα.

Συνδέουμε ένα προς ένα στη σειρά γιατί υπήρχε μόνο ένα καλώδιο διασύνδεσης (του αγοραστή) και ακούμε και τα δύο περίπου πέντε λεπτά το καθένα, ίσως λίγο παραπάνω ίσως λίγο λιγότερο το ένα από το άλλο, δεν χρονομέτρησα ακριβώς.

Τα ηχεία συνδέθηκαν ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ και ΛΑΠΤΟΠ και ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ του ΑΓΟΡΑΣΤΗ. (Από εμένα χρησιμοποιήθηκε μόνο το καλώδιο ρεύματος στην κάρτα ήχου που βγάλαμε από την τηλεόραση.)

Το τονίζω γιατί σημαίνει ότι είχε ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ και ΕΛΕΓΧΟ του ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ. Έστω και για λίγο.

M

man

Guest
Κατά την ακρόαση ο αγοραστής είχε κολλημένο το αυτί του και στα δύο τουίτερ και εκεί μου αναφέρθηκε για πρώτη φορά το θέμα των περιβόητων προβληματικών ρελέ.

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΟΡΑ.

Ομολογώ άγνοια γενικότερη, και όχι μόνο -και πόσο μάλλον- για τα συγκεκριμένα ηχεία.

Εκείνο που γνωρίζω για τα τουίτερ είναι πως είναι συνδεδεμένα με πυκνωτή και πηνίο στο κροσόβερ.

Για ρελέ που επηρεάζει το τουίτερ πρώτη φορά ακούω.

Και μέχρι τώρα εκείνο που γνωρίζω είναι πως ένα τουίτερ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Εκτός των περιπτώσεων 1. να μην είναι συνδεδεμένο σωστά και 2. προβληματικής κόλλησης-επαφής μέσα στο κροσόβερ αλλά και αυτό βγάζει θόρυβο, δεν κάνει διακοπές.

Εγώ μέχρι σήμερα μιλώ απολύτως ειλικρινά, αυτά γνωρίζω.

Περί ρελέ γνωρίζω πως υπάρχει ρελέ προστασίας σε ορισμένα ενεργά ηχεία, υπάρχει και στα συγκεκριμένα ηχεία. Αλλά κι αυτό λειτουργεί από όσο ξέρω από υπερφόρτωση μακρόχρονης και έντονης στο τέρμα οδήγησης, και κόβει off το ηχείο απότομα, όχι μόνο το τουίτερ. ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Τέλος πάντων, τα ηχεία κατά την ακρόαση ακούστηκαν κανονικά και τα ακούσαμε τρείς άνθρωποι με τις συνθήκες που σας περιέγραψα. Τον χρόνο της ακρόασης δεν τον σταμάτησα εγώ, μάλιστα στο δεύτερο ηχείο πρότεινα στον αγοραστή να βάλει και άλλο τραγούδι στο player γιατί χρησιμοποιούσε ένα των pink floyd με πολλά μπάσα και του είπα να βάλει κι άλλο με περισσότερα ΠΡΙΜΑ.

Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο φίλος του [-ο οποίος κάποια στιγμή έκατσε ακριβώς μπροστά στο ηχείο και είπε επί λέξει: πω πω ωραία παίζουν-] που ήταν μαζί, αν είναι τίμιος και σωστός.

Εγώ το γνωρίζω απόλυτα -και εκείνοι επίσης- πως έγινε έτσι. Αν έχουν φιλότιμο θα το παραδεχθούν.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ:

Εαν εγώ είμαι απατεώνας όπως ισχυρίζονται, και γνώριζα πως τα ηχεία μου είχαν πρόβλημα στα τουίτερ θα πρότεινα και στους δύο να ακούσουμε ΠΡΙΜΑ??

ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

M

man

Guest
Παρά την προτροπή μου, ο αγοραστής απάντησε όχι δεν χρειάζεται, οκ, τα παίρνω.

Συσκευάσαμε, μου έδωσαν τα χρήματα και είπαμε τα καλορίζικα και λοιπά.

ΕΚΕΙ ειπώθηκαν και τα “θα ακούσεις άλλα πράγματα φίλε μου” που χρησιμοποιούνται ειρωνικά και χυδαία ως “μούφες” σε αυτό το νήμα από τον αγοραστή, ως “εξαπάτηση” για να τα πάρει.

Αυτά του τα είπα, ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

Λυπάμαι ειλικρινά για την κακοπιστία του και για το πως χρησιμοποιούνται οι ειλικρινείς και θετικές προθέσεις.

Εγώ όντως άκουσα λεπτομέρειες που δεν είχα ακούσει ποτέ από άλλα ηχεία.

Αυτό του είπα. Και είναι γνωστά τα BM 15A για την αναλυτικότητα και την περιγραφή τους.

Που είναι η “μούφα”?

Κατά τον ίδιο επιπόλαιο και κακόπιστο τρόπο αναφέρεται και για το θέμα “μετασχηματιστές” που αναφέρει εδώ ότι του έλεγα και το ερμηνεύει και αυτό ως “μούφα” και “εξαπάτηση”.

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΤΈΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ.

“ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ”. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.

Για να κρίνετε λοιπόν κι εσείς, δυό πράγματα προσπάθησα να του πω:

Και τα δύο μου τα έχουν πει στην ΒΟΝ STUDIO, κατά την αγορά των ηχείων.

Το ένα μάλιστα αναφέρεται και στο manual και του το τόνισα.

1. Πρώτα ανοίγουμε όλα τα μηχανήματα στο στούντιο και στο τέλος τα ηχεία. Κατά τον αντίστροφο τρόπο κλείνουμε το σύστημα. Για να αποφύγουμε βλάβες.
  2. Κατά την έναρξη των ηχείων είναι καλό να ανοίγουμε πρώτα το ένα και να περιμένουμε μισό λεπτό πριν ανοίξουμε και το άλλο. Αυτό γιατί τα ηχεία περιέχουν τεράστιο μετασχηματιστή και κατά την έναρξη έχουμε απότομη ροή πολύ ισχυρού αμπεράζ μέσα. Όταν ανοίγουμε και τα δυό μαζί έχουμε διπλή ροή. Για να αποφύγουμε λοιπόν πτώση ασφαλειών ή οτιδήποτε άλλο πρόβλημα με το ρεύμα, καλόν είναι να περιμένουμε ώστε να κορεστεί πρώτα ο ένας μετασχηματιστής και να επέλθει σε ρεύμα “ηρεμίας” και μετά να ανοιχθεί και ο δεύτερος στο άλλο ηχείο.
Αυτά μου έχουν πει. Οι γνωρίζοντες τα ξέρουν. Ρωτήστε και την BON STUDIO για επαλήθευση. Τα τήρησα. Και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Και προσπάθησα να του τα πω για να τον βοηθήσω.

Εκείνος με άκουγε και σκεφτόταν μάλλον τώρα κάτι συμβαίνει και κάτι θέλει να μου κρύψει και μήπως όταν τα ανοίγω μαζί εμφανιστεί το πρόβλημα, ποιός ξέρει τι σκεφτόταν.

Πάντως το χρησιμοποίησε ΚΑΙ αυτό ως ένδειξη “μούφας” και “απατεωνιάς”. ΕΛΕΟΣ!

Διαβάζω εδώ επίσης για τα “γερασμένα” ρελέ και το μειλ από την DYNAUDIO και άλλα ωραία και νάκας και πιθανό κόστος 60 - 100 ευρώ και διάφορα.

Με ποιό δικαίωμα αυτός ο κύριος (και η παρέα του) με διασύρουν εδώ μέσα, χωρίς πρώτα να με έχει ενημερώσει για τον έλεγχο που έκανε και τα αποτελέσματα??

Το κόστος 60 ευρώ δύο (πιθανόν) “γερασμένων” ρελέ (όπως τα αναφέρει η DYNAUDIO στο μέιλ που παρουσίασε και πάλι ΕΔΩ ο κύριος και όχι σε ΜΕΝΑ) του δίνει το δικαίωμα να με διασύρει με τον φαρδύ τίτλο “εξαπατήθηκα”??

M

man

Guest
Μια συναλλαγή 1500 ευρώ, σε αντικείμενο που κοστίζει καινούριο 2800-3000 ευρώ, και αγοραστική αξία μεταχειρισμένου γύρω στα 2000 ευρώ, και παραδίδεται σαν ολοκαινούριο, με (ας υποθέσουμε κιόλας ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ) ελλειπές ρελέ 60 ευρώ, ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΑΠΑΤΗ??

Πριν ενημερωθεί ο πωλητής???

Δεν όφειλε αυτός ο κύριος αγοραστής (και η παρέα του) ΠΡΙΝ αναρτήσει όλα αυτά τα προσβλητικά ποστς να με ενημερώσει επί τούτου??

Δεν ΟΦΕΙΛΕ να με πάρει τηλέφωνο και να πει:

“Κύριε, έκανα έλεγχο και τα ηχεία θέλουν αλλαγή σε 2 γερασμένα ρελέ κόστους τάδε ευρώ κι έχω και το παραστατικό. Θεωρώ σωστό να τα πληρώσετε εσείς.”

Σας ερωτώ: Αυτό δεν θα ήταν το σωστό και ηθικό και δεοντολογικό να κάνει??

Δηλαδή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!

Αντί αυτού ο κύριος αυτός (και η παρέα του) θεώρησαν σωστό να αναρτήσουν τον “απατεώνα” στο δίκτυο.

Έτσι γουστάρανε. Μπράβο.

Θεωρώ την συγκεκριμένη συμπεριφορά δόλια και ανήθικη.

Μόνο έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω.

Διότι στη τελευταία επικοινωνία που είχαμε μετά την αγορά, άλλα είπαμε.

Σας την παραθέτω όπως την θυμάμαι, διότι είναι πρόσφατη και την θυμάμαι πολύ καλά.

Απολαύστε διάλογο και θα καταλάβετε πολλά πράγματα. Απολαύστε:

• Τα ηχεία δεν παίζουν.
  • Πώς? Ποιό ηχείο?
  • Όχι ΤΟ ηχείο. ΤΑ ηχεία. Και τα δύο.
  • Και τα δύο?? Τι εννοείς δεν παίζουν? αφού τα ακούσαμε μαζί και παίζουν. Καλά ξαφνικά χάλασαν και τα δύο?
  • Ναι, όχι δεν παίζουν ακριβώς. Παίζουν αλλά όταν παίζουν δυνατά. Δεν παίζουν όταν η ένταση είναι χαμηλή. [ Σημείωση δική μου: κατά την πώληση ακούγαμε σε χαμηλή ένταση. ] Και στα έλεγα εγώ, τα έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι έχουν προβληματικά ρελέ και ειδικά τα γράφουν για το ΒΜ6. Να μπεις στο ιντερνετ και να τα διαβάσεις.
  • Φίλε μου τα ηχεία που αγόρασες είναι τα ΒΜ15Α και όχι τα ΒΜ6. Καμία σχέση.
  • Τέλος πάντων. Κι εγώ τώρα τι κάνω? Την πάτησα?
  • Τι εννοείς την πάτησες? Φυσικά και ΔΕΝ την πάτησες. Τα ηχεία είναι άριστα, τα ακούσαμε και μαζί, αλλά εσύ ήρθες προκατειλημμένος από όσα έχεις διαβάσει οτι τα ηχεία, σώνει και καλά και ντε, θα έχουν πρόβλημα στα τουίτερ. Και στο τέλος τέλος γιατί ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΔΥΟ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ?
  • Το ήξερες οτι έχουν πρόβλημα και δεν μου το είπες.
  • Φίλε μου δεν σε κορόιδεψε κανείς. Με ρώτησες από την αρχή και σου απάντησα οτι δεν γνωρίζω καν την ύπαρξη του ρελέ που αναφέρεις. Και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Σου μιλώ με απόλυτη ειλικρίνεια. Και με αυτά που μου λες με αποκαλείς ψεύτη. Εσύ λοιπόν που τα γνώριζες όλα αυτά γιατί ήρθες και τα αγόρασες??
  • Δηλαδή εγώ την πάτησα τώρα, αυτό μου λες?
  • Σε παρακαλώ ηρέμησε διότι από όλα αυτά που έχεις διαβάσει έχεις επηρεαστεί και δεν κρίνεις σωστά. Τα ηχεία παίζανε και τα ακούσαμε και οι δύο. Εγώ σου προτείνω να τα δει ένας τεχνικός στην BON STUDIO από εκεί που τα αγόρασα. Θα σου πει αν υπάρχει πρόβλημα και θα ησυχάσεις. Και στην τελική αν έχει πρόβλημα κάποιο ρελέ, το αλλάζεις.
  • Και θα πληρώσω εγώ 500 ευρώ??
  • Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει 500 ευρώ ένα ρελέ. Σε παρακαλώ πολύ πήγαινε να κάνεις πρώτα έναν έλεγχο. Στην BON STUDIO τα δουλεύουν χρόνια αυτά τα εργαλεία και τα ξερουν. Πήγαινε να δούμε πρώτα αν έχουν πρόβλημα. Πώς να σε βοηθήσω? Θες να αναλάβω να σου κλείσω εγώ ένα ραντεβού με έναν τεχνικό?
  • Όχι δεν θέλω. Και δηλαδή εγώ την πάτησα τώρα. Και τι έχω κάνει λάθος δηλαδή?
  • Μα συγνώμη, αλλά όλα λάθος τα έχεις κάνει.
  • Δηλαδή?
  • Δηλαδή πρώτα έκατσες και διάβαζες ένα σωρό προβληματικά στο ιντερνετ για τα συγκεκριμένα ηχεία με το ρελέ και τα τουίτερ και διάφορα. Και παρόλα αυτά ψάχτηκες να αγοράσεις τα συγκεκριμένα. Και έρχεσαι στο σπίτι μου και τα ακούς για λίγο και τα αγοράζεις άμεσα. Και τώρα διαπιστώνεις εκ των υστέρων (χωρίς να το έχεις τσεκάρει ακόμη) οτι τα ηχεία έχουν πρόβλημα. Και μου μιλάς με αυτό το ύφος και με αποκαλείς ψεύτη. Σαν να φταίω εγώ για τις δικές σου επιλογές. Συγνώμη αλλά όλα λάθος τα έκανες. Σου ξαναλέω όμως: Κάνε έναν έλεγχο να δούμε τι γίνεται πρώτα και πες μου.
Ακολουθεί κάποια μουρμούρα που δεν καταλαβαίνω, “ώστε είσαι αρνητικός” κάτι τέτοιο, και “καλά θα τα πούμε”, και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, εγώ μπήκα εδώ μέσα και βρήκα αυτά τα χάλια.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

M

man

Guest
Για να συνοψίσουμε:

Η συναλλαγή έγινε με αντικείμενο όπως περιγράφεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην αγγελία.

Και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ στην αγγελία.

Το αντικείμενο αξιολογήθηκε σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ που είχαν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ,

ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.

ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

(ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ) Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΡΕΛΕ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ.

ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ “ΓΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΡΕΛΕ”.

ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ(?) ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ(?) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΩΣ “ΕΞΑΠΑΤΗΤΗ” ΚΑΙ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ” ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΖΗΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Από την μεριά μου εγώ παρακαλώ (και επιθυμώ) από τους διαχειριστές να με προστατεύσουν στο συγκεκριμένο θέμα:

1. Η απάντησή μου να παραμείνει στο νήμα για εύλογο χρονικό διάστημα on air (μία εβδομάδα νομίζω είναι αρκετή) ώστε να διαβαστεί από όλους.

2. Να με προστατεύσουν από πιθανά δυσφημιστικά και προσβλητικά σχόλια που μπορεί να ακολουθήσουν την απάντησή μου.

3. Στο ίδιο διάστημα να ζητηθεί από τον αγοραστή να ζητήσει συγνώμη εντός του νήματος για την δόλια συμπεριφορά του και τον διασυρμό που μου προκάλεσε (που δεν νομίζω ότι θα το κάνει).

3. Και αμέσως μετά το εύλογο χρονικό διάστημα να διαγραφεί το νήμα για να σταματήσει πλεον ο περαιτέρω διασυρμός μου και να διασφαλιστεί η πορεία μου στο AVsite.

Επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου με αγωγές κατά παντός υπευθύνου για τον διασυρμό και την δυσφήμηση που υπέστην.

Δεν πρόκειται να επανέλθω στο ζήτημα διότι για μένα έχει κλείσει.

Αν είχα ενημερωθεί ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, έγκαιρα και με ακρίβεια για το κόστος του ρελέ που δεν γνώριζα, και 60 και 100 ευρώ, θα το είχα πληρώσει ΑΜΕΣΑ.

Όμως από την στιγμή που αντί να με ενημερώσουν, προτίμησαν να με διασύρουν εδώ κατά αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να δώσω σε κανέναν ούτε δίφραγκο. Ούτε μισό. Ας κάνουν ότι θέλουν.

Η αξιοπρέπεια μου και η ακεραιότητά μου έχουν πληγεί με πολύ ακριβότερο τρόπο και δεν κοστίζουν βέβαια 100 ευρώ. Ευχαριστώ όσους παρέμειναν ψύχραιμοι και με υπερασπίστηκαν.

Καλή συνέχεια και Καλό φθινόπωρο σε όλους.

Reaction score
26.385
Μια συναλλαγή 1500 ευρώ, σε αντικείμενο που κοστίζει καινούριο 2800-3000 ευρώ, και αγοραστική αξία μεταχειρισμένου γύρω στα 2000 ευρώ, και παραδίδεται σαν ολοκαινούριο, με (ας υποθέσουμε κιόλας ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ) ελλειπές ρελέ 60 ευρώ, ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΑΠΑΤΗ??

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.863
Members
38.382
Νεότερο μέλος
panosmou