Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

melina

Cargo 200
Reaction score
44.036
Να μην ειχε καταλαβει οτι τα tweeter που και που σταματανε να παιζουνε?
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση..
Ναι...γιατί από ότι κατάλαβα λέτε ότι όταν παίζει χαμηλά το κάνει. Επίσης μπορεί να υπήρχε και να μην του το παρουσίασε. Θέλω να πω ότι υπάρχουν τουλάχιστον 3 εναλλακτικές και εσείς πήρατε δεδομένη μόνο τη μία.
Το ίδιο λάθος έκανα και εγώ βλέποντας ότι δεν έχει φανεί στο φόρουμ από τις 20 Αυγούστου και μέσα σε όλες τις εναλλακτικές δέχτηκα ότι την έχει κάνει με μικρά πηδηματάκια που τελικά δεν ήταν έτσι.

Reaction score
153
Ναι...γιατί από ότι κατάλαβα λέτε ότι όταν παίζει χαμηλά το κάνει. Επίσης μπορεί να υπήρχε και να μην του το παρουσίασε. Θέλω να πω ότι υπάρχουν τουλάχιστον 3 εναλλακτικές και εσείς πήρατε δεδομένη μόνο τη μία.
Το ίδιο λάθος έκανα και εγώ βλέποντας ότι δεν έχει φανεί στο φόρουμ από τις 20 Αυγούστου και μέσα σε όλες τις εναλλακτικές δέχτηκα ότι την έχει κάνει με μικρά πηδηματάκια που τελικά δεν ήταν έτσι.
Εγω προσωπικα δεν μπορω να δεχτω οτι κατι που εγω παρατηρησα απο την 1-2 μερα ο κυριος δεν το ειχε παρατηρησει ολα αυτα τα χρονια και στα 2 ηχεια.
Και οτι οταν του αναφερουμε το προβλημα ειναι απολυτα σιγουρος οτι δεν υπαρχει,πως ειναι σιγουρος οτι δεν υπαρχει το προβλημα αφου ειχε να τα ακουσει πολυ καιρο οπως λεει?

Να σε ρωτησω κατι,

Αν εσυ μου πουλησεις κατι το οποιο το εχεις αποθηκευμενο και δεν το χρησημοποιης για πολυ καιρο
Και την επομενη μερα σε παρω τηλ και σου πω οτι εχουν προβλημα, Εσυ θα μου απαντησεις με σιγουργια οτι ολα ειναι οκ?

οι Αντιφασεις ειναι ακομα μια ένδειξη οτι κατι τρεχει.

Τωρα αν εσυ το θεωρεις λογικο τοτε οκ.
Εγω απλα αναφερω τα γεγονοτα και εκφραζω την λογικη μου,τα συμπερασματα του καθενος ειναι προσοπικη του υποθεση.

Reaction score
620
Διαφωνώ με την τοποθέτησή σου. Οι άνθρωποι αξίζουν πολύ περισσότερο από τα μηχανήματα και πρέπει να μας απασχολούν πολύ περισσότερο οι ανθρώπινες σχέσεις από τα άψυχα κουτιά.
ε..χμ..δεν ειναι ακριβως ετσι κατα την ταπεινη μου αποψη. (παντως χαιρομαι που επιτελους κατα καποιο τροπο θα διαφωνησουμε γιατι συνηθως συμφωνω με τα γραφομενα σου :D)
Υπο μια εννοια θα συμφωνησω μαζι σου αλλα οχι τελειως. Οταν φιλε μου 2 ενηλικες που ξεκινησαν μια αγοραπωλησια δεν μπορουν να την διεκπεραιωσουν ομορφα και αποτελεσματικα πιστευω οτι φταινε και οι 2 καπου και δεν μπορω να μπω στην λογικη του λαικου δικαστηριου. Μονο οι διαχειριστες εχουν εδω λογο γιατι τους φορα αμεσα. Αν ημουν ο αγοραστης θα επεμενα πολυ περισσοτερο να ερθω σε επαφη ξανα με των πωλητη και να μιλησουμε (ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ)
ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ θα ειχα παρει μονος μου μετα απο λιγο καιρο να δω τι εγινε τελικα με το ζητημα. Ετσι ρε αδερφε απο ενδιαφερον για να ειμαι εγω ησυχος με τον εαυτο μου.
Πιστευω οτι και οι 2 το εχασαν καπου στην πορεια.
Τωρα λοιπον ας μιλησουν να τα βρουνε μονοι τους

Reaction score
1.383
Να μην ειχε καταλαβει οτι τα tweeter που και που σταματανε να παιζουνε?
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση..
Αυτος μπορει να ηταν ανυποψιαστος, εσυ που ησουν υποψιασμενος για το προβλημα πως δεν το διαπιστωσες κατα την ακροαση-ελεγχο πριν την αγορα?
Μηπως συνεβει κατι κατα την μεταφορα?

gid

Reaction score
9.715
Αυτό που έγραψα είναι ότι η πλατφόρμα, σαν πλατφόρμα, προφανώς και επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του forum.
Φίλε κάνεις λάθος, δεν επιτρέπει όσο έλεγχο νομίζεις. Τα ΠΜ έχουν υλοποιηθεί από την πλατφόρμα ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνύματα που βλέπει ΜΟΝΟ ο παραλήπτης τους.

Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ η πλατφόρμα, απαιτούνται κάποιες ώρες δουλειάς από άτομο που ξέρει τις σχετικές τεχνολογίες.

Reaction score
153
Αυτος μπορει να ηταν ανυποψιαστος, εσυ που ησουν υποψιασμενος για το προβλημα πως δεν το διαπιστωσες κατα την ακροαση-ελεγχο πριν την αγορα?
Μηπως συνεβει κατι κατα την μεταφορα?
Mπορει να ηταν και Θεικη παρεμβαση,
Τα παντα μπορει,αλλα εξεταζουμε τι ειναι το πιο λογικο εδω περα.

Τελος παντων βαρεθηκα,
Τα Facts ειναι αυτα και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Το thread εφτασε στο τελμα του,
Αν καποιος εχει να προσθεσει κατι ουσιαστικο ασ το κανει.

Αλλιως δεν υπαρχει λογος να γραφουμε αερολογιες.

Reaction score
313
...Να σε ρωτησω κατι,
Αν εσυ μου πουλησεις κατι το οποιο το εχεις αποθηκευμενο και δεν το χρησημοποιης για πολυ καιρο
Και την επομενη μερα σε παρω τηλ και σου πω οτι εχουν προβλημα, Εσυ θα μου απαντησεις με σιγουργια οτι ολα ειναι οκ?
Μία λεπτομέρεια:
αν αυτό το κάτι, για το οποίο έχεις εσύ διαβάσει πως (ενδέχεται να) παρουσιάζει ένα..."θεματάκι",
το δεις και το ελέγξεις (έστω και για δέκα λεπτά) και αποφανθείς κι εσύ πως είναι "ok",
τότε, για ποιο λόγο να μην σου απαντήσει και ο άλλος με σιγουριά πως "όλα είναι ok";

Απλή απορία...

gid

Reaction score
9.715
1, Για εμενα οποιος πουλαει ελατωματικο προιον εις γνωση του (και μετα κανει την "παπια") ειναι απατεωνας.-
Το ότι ήταν εις γνώση του, από πού προκύπτει;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Φίλε κάνεις λάθος, δεν επιτρέπει όσο έλεγχο νομίζεις. Τα ΠΜ έχουν υλοποιηθεί από την πλατφόρμα ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνύματα που βλέπει ΜΟΝΟ ο παραλήπτης τους.

Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ η πλατφόρμα, απαιτούνται κάποιες ώρες δουλειάς από άτομο που ξέρει τις σχετικές τεχνολογίες.
Το θέμα είναι λήξαν.
ΑΝ έθιξα κάποιον ή κάποιους, απολογούμαι.
Νομίζω όμως πως εξήγησα τα γραφόμενα μου, και ακόμα και αν έχω λάθος σε ότι αφορά την πλατφόρμα, δεν προκύπτει πουθενά ότι είχα στο πίσω μέρος της χονδροκεφαλής μου κακόβουλη πρόθεση.

Πιστεύω αυτά που μου λέτε και μένω εκεί.

:drinks:

Reaction score
50
Ασχετη παρεμβαση αλλά μου φάνηκε αστεία η παρακάτω δήλωση:

....Μπορουμε να παραθεσουμε λογικα επειχηριματα τα οποια οδηγουν σε καποιοα συμπερασματα απο τους αναγνωστες Αυτων.
Αρα εκφρασεις οπως "μιλώ απολύτως ειλικρινά" και "ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ" ειναι απλα αχρηστες.
Αλλά αυτό αποτελεί επιχειρημα (!?!?):

Αν ητανε τοσο "κυριος" ο man θα καθομουνα εδω με της ωρες να γραφω και να σπαταλαω χρονο απο την ζωη μου?
:acute:

Reaction score
1
Εγώ παντως τον δεν
Σας παρακαλώ (και απαιτώ) να σταματήσει άμεσα ο διασυρμός μου και η διαπόμπευσή μου εδώ μέσα, με όλα αυτά τα φουσκωμένα λόγια και χωρίς αποδείξεις, και μάλιστα κατά την πλήρη απουσία μου.

Υπάρχουν και άνθρωποι να ξέρετε που δουλεύουν μέρα νύχτα για να τα βγάλουν πέρα, και έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλά προβλήματα της οικογένειας και υγείας και πολλά άλλα, και δεν έχουν την πολυτέλεια να χαζεύουν στο ιντερνετ και στα φόρουμ καθημερινά.

Άνοιξα σήμερα μετά από πολύ καιρό το μέιλ μου και βρήκα μία αναγγελία προβληματικής συναλλαγής που με οδήγησε σε αυτό το βαθιά προσβλητικό για εμένα νήμα.

Πώς αποφανθήκατε ορισμένοι ότι είμαι απατεώνας χωρίς να με γνωρίζετε?

Χωρίς να με ελέγξετε πρώτα?

Χωρίς να ακούσετε και από εμένα κάποια πράγματα?

Ευχαριστώ τον διαχειριστή του νήματος που παραμένει ακόμη σχετικά ψύχραιμος και τον παρακαλώ (και απαιτώ) να με προστατέψει από όλους αυτούς τους κυνηγούς κεφαλών εδώ μέσα.

Και σαν πρώτο βήμα δίνω στους διαχειριστές του φόρουμ το απόλυτο δικαίωμα να ξεκλειδώσουν όλα τα προσωπικά μου pm, ΟΛΑ όμως, ώστε να είναι δυνατόν να διαπιστώσει ο καθένας με ποιό τρόπο έχουν γίνει όλες οι συναλλαγές μου εδώ μέσα. Και τι θετικά σχόλια έχω λάβει από όλους τους συναλλασόμενους, και πωλητές και αγοραστές.

Και να διαπιστώσουν πως όλες οι προς πώληση συσκευές δίνονται πάντα σε άριστη κατάσταση, με τις original συσκευασίες τους και τα παρελκόμενά τους. Και τις αποδείξεις αγοράς.

Αν μη τι άλλο, αυτό και μόνο δείχνει τον σεβασμό μου και προς τις συσκευές τις ίδιες, και κυρίως προς τον αγοραστή.

Διαβάστε τις αγγελίες που με αφορούν. Και βρείτε μία, ΜΙΑ, έστω και μία υπόνοια ή ένδειξη εξαπάτησης.

Έτσι, για να καταλάβετε και για ποιόν μιλάμε εδώ μέσα και ποιόν κατηγορείτε.

Και δεν νομίζω μετά από τόσα χρόνια να αποφάσισα ξαφνικά να εξαπατήσω κάποιον.

Και ο ισχυρισμός κάποιου που έγραψε πως έχω μόνο 80 μηνύματα γιατί με καθιστά ύποπτο όπως γράφει? Αποκλείεται κάποιος να παρακολουθεί το φόρουμ όσο προλαβαίνει για να ενημερώνεται και να συμμετέχει λίγο? Το ότι έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρόνια σε 3-4 περιπτώσεις την φιλοξενία των αγγελιών του φόρουμ με καθιστά ύποπτο? Όπως είπα και παραπάνω, ανοίξτε όλα τα pm και τις αγγελίες μου και ψάξτε τα.

Υπάρχει πρόσφατη πώληση δύο συσκευών μαζί που πήγαν πακέτο στην Πάτρα και ο αγοραστής μου έγραψε “δεν υπάρχεις φίλε μου” και στο τηλέφωνο μου είπε πως δεν έχει ξανασυναντήσει σε μεταχειρισμένα τέτοια κατάσταση καινούριου και τέτοια προσοχή στο πακετάρισμα και τέτοια βοήθεια από τον πωλητή.

Η πώληση αφορούσε benchmark dac usb-1 και tascam cd -01u pro.

Πάμε στην περίφημη “εξαπάτηση” τώρα. Με γεγονότα και αποδείξεις όπου μπορώ.

Τα ηχεία:

Όπως ακριβώς αναφέρεται και στην αγγελία πρόκειται για ζεύγος ενεργών ηχείων της DYNAUDIO, τα θρυλικά BM15A. Έχουν παίξει ελάχιστα (λόγω έλλειψης χρόνου και όχι γι΄άλλο λόγο) και εξαιτίας της κρίσης αποφασίστηκε κάποια στιγμή να πουληθούν μαζί με όλο το υπόλοιπο σύστημα. Συσκευάστηκαν και παρέμειναν αποθηκευμένα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (γύρω στα 2-3 χρόνια) μέχρι και σήμερα στις συσκευασίες τους. ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ, ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Αυτό βέβαια μόνο από μαρτυρίες συγγενικών μου προσώπων μπορεί να αποδειχτεί, αλλά αν χρειαστεί αποδεικνύεται.

Σε αγγελία στο AVsite πρέπει να βρίσκονται κάνα χρόνο, ίσως λιγότερο δεν θυμάμαι.

Αγοράστηκαν τέλος του 2008 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ από την ΒΟΝ STUDIO. Αναφέρεται στην αγγελία.

Αισθητική κατάσταση: Άψογη. Είναι χαρακτηριστική η φράση του αγοραστή κατά το ξεπακετάρισμα και μετά από δική μου προτροπή να τα ψάξει με ΑΠΟΛΥΤΟ τρόπο παντού για να είμαστε οκ:

“Δεν χρειάζεται, τα βλέπω, είναι στην πένα.” Είναι η ακριβής δική του έκφραση.

Λειτουργική κατάσταση: Άψογη. Τουλάχιστον όσο τα είχα εγώ στα χέρια μου και μέχρι να αποθηκευτούν δεν μου παρουσίασαν ποτέ κάποιο πρόβλημα. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτό δεν μπορώ βεβαίως να το αποδείξω από εδώ, όμως από μαρτυρίες ανθρώπων που τα είχαν ακούσει και αυτό αποδεικνύεται.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΡΕΛΕ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ.

ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ!

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΘΕΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Επίσης κατά την πώληση ακροάστηκαν από ΔΥΟ άτομα (τον αγοραστή και φίλο του) και εμένα ΤΡΙΑ άτομα σύνολο και τα ηχεία έπαιζαν κανονικά. Σημειωτέον ότι ο αγοραστής είχε το αυτί του κολλημένο στα τουίτερ.

Τα ηχεία έπαιζαν κανονικά. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ.

(Περισσότερα επί της πώλησης παρακάτω).

Υπάρχει παραστατικό-απόδειξη αγοράς. Αναφέρεται στην αγγελία. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Original συσκευασίες και εσωτερικά αφρολέξ. Αναφέρεται στην αγγελία. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ.

Παρελκόμενα: Καλώδια ρεύματος εργοστασιακά. Αφρολέξ φραγής των οπών bass reflex.

Εγχειρίδια χρήσης. Flyers της DYNAUDIO για registration και support. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ.

Ο ισχυρισμός του αγοραστή ότι του είπα πως τα ηχεία είναι 3 ετών (όπως καταλαβαίνετε) είναι χυδαίο ψέμα.

Και αποδεικνύεται άμεσα, και από την αγγελία όπου αναφέρεται η ημερομηνία αγοράς, και από την απόδειξη αγοράς που παραδόθηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής υπάρχει πιθανότητα να ελέγχθη πως τα ηχεία είναι αποθηκευμένα 3 έτη, κάτι αληθές. Όμως χρησιμοποιείται με δόλιο τρόπο για να προκαλέσει εντυπώσεις.

Το ίδιο δόλια και χυδαία είναι η αναφορά πως τα ηχεία είναι 9 ετών (για εντυπωσιασμό και πάλι).

Αγοράστηκαν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τέλος του ΄08, ως εκ τούτου είναι 5μιση ετών, εσείς βάλτε 6.

Το ότι μπορεί να είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ προ 3 ετών ακόμη, και να έχουν αληθινή ηλικία 9 ετών εφόσον παρέμεναν στο ράφι, αυτό δεν θα μπορούσα να το ξέρω φυσικά.

Και δεν είμαι υπεύθυνος γι΄αυτό φυσικά, ούτε είναι ένδειξη “εξαπάτησης”.

Ο λόγος (και κυρίως ο τρόπος) που αναφέρονται αυτά τα ψέμματα και οι εντυπωσιασμοί από τον αγοραστή χαρακτηρίζουν και το ήθος του. Εσείς βγάλτε συμπεράσματα.

"Αγοραστής"

Εγω πάντως δεν θα βάλω το δικηγόρο να γραψει στο forum για εμένα,αν και δεν τα πάω καλά με τα γράμματα.Δεν ξερω ποια είναι η γνώμη σας..Εμένα με έπεισε..όπως διαβάσατε προθυμοποιήθηκε να μου καλύψει και τα έξοδα της επισκευής..τι άλλο να θέλω?Κύριος με τα όλλα του.Δεν έχω και εγώ να πω κάτι άλλο,το λήγουμε εδώ…Επι της ευκαιρίας πουλάω ένα ζευγάρι dynaudio bm15a σε άψογη λειτουργική κατάσταση με τα κουτιά τους και τα ενχειρίδιά τους,λόγο έλειψης χρόνου...άπεχτα…Αν θέλετε ρωτήστε και τον Man που τα ξέρει…Σκέφτομαι να αγοράσω atc μικρά για το σαλόνι απο τον Man που μου είχε πει οτι τα δείνει….

Reaction score
26.374
Παντως ειμαστε παλικαρια απο τα λιγα οι Ελληνες..το θεμα technics is back πχ ας πουμε, το οποιο αφορα την επιστροφη μιας εταιρειας με μεγαλη ιστορια στον χωρο του hi-fi, εχει διαβαστει απο 60% - 70% λιγοτερα ατομα σε σχεση με αυτο. Ψοφαμε για μανουρα τελικα μου φαινεται :D:p
ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΡ......

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΟ.....:D

nima

Banned
Reaction score
618
Τους όρους της πώλησης τους κανονίζει ο πωλητής, τους ελέγχους τους κάνει ο αγοραστής, μετά την πώληση είναι στη διακριτική ευχέρεια του πωλητή να δεχτεί να αποζημιώσει μερικώς ή ολικώς τον αγοραστή αν προκύψει θέμα, δεν είναι αναγκασμένος. όσο για το νομικό θέμα της δικαίωσης του αγοραστή πρέπει να μπορεί να αποδειχθεί η εξαπάτηση.

Reaction score
153
Ασχετη παρεμβαση αλλά μου φάνηκε αστεία η παρακάτω δήλωση:

Αλλά αυτό αποτελεί επιχειρημα (!?!?):

:acute:
Απλα τα πραγματα, πατα στο google "ορισμος επιχειρηματος"
Διαβασε καλα αυτα που θα σου βγαλει.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Ισως χρειαστει να τα διαβασεις παραπανω απο μια φορα
Μετα διαβασε ολο το νημα..
Και μετα μπορεις να σχολειασεις..

Reaction score
50
Απλα τα πραγματα, πατα στο google "ορισμος επιχειρηματος"
Διαβασε καλα αυτα που θα σου βγαλει.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Ισως χρειαστει να τα διαβασεις παραπανω απο μια φορα
Μετα διαβασε ολο το νημα..
Και μετα μπορεις να σχολειασεις..
Δυστυχως για εσενα τα εχω κανει ολα αυτα και παλι σχολιαζω..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.838
Members
38.376
Νεότερο μέλος
kitsos167