VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Αφου τα ηχεια αγοραστηκαν μετα απο ακροαση, δεν καταλαβαινω που ειναι το φαουλ του πωλητη.
δεν είχε το σωστό ζώδιοΑφου τα ηχεια αγοραστηκαν μετα απο ακροαση, δεν καταλαβαινω που ειναι το φαουλ του πωλητη.
Απλα θεϊκό!αμα ειχα ανακαλύψει κατι τέτοιο θα του ειχα σπασει τα νευρα του αλλου,ολη μερα στο τηλεφωνο θα ημουν!...ΤΟ 93-94 ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ BOSCH CARTEL S ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ Η ΜΙΛΑΓΑ ΑΝΟΙΓΕ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Σ ΕΝΑ BMW 320 ΦΙΛΟΥ.......
Ασχετη παρεμβαση αλλά μου φάνηκε αστεία η παρακάτω δήλωση:
Αλλά αυτό αποτελεί επιχειρημα (!?!?):
![]()
ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 42,000 ΔΡΧ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.....Απλα θεϊκό!αμα ειχα ανακαλύψει κατι τέτοιο θα του ειχα σπασει τα νευρα του αλλου,ολη μερα στο τηλεφωνο θα ημουν!
![]()
Μα εγώ δεν σου είπα κατι τέτοιο, μπορεί να έχεις δίκιο εσυ, μπορεί να έχει και ο αλλος έτσι όπως τα λεει,Αγαπητε πρωτα πρεπει να μαθεις τι σημενει επιχειρημα,διαβασε το παρακατω διαβασε μετα ολο το νημα,και μετα κανε σχολια.
Δηλαδη εσυ αμα σου χαλασει καποιο εξαρτημα το βαζεις αγγελια λες οτι ειναι οκ σαν καινουργιο..
Και αμα το παρει καποιος με ολιγολεπτη ακροαση εσυ εισαι οκ και δεν εχεις καμια ευθηνη...
Ωραια λογικη φιλε..
δεν είναι επιχείρημα.., τωρα επειδη εχεις γράψει ήδη 2 φορές οτι "πρώτα πρεπει να μάθω τι σημαίνει επιχείρημα", ε αμα εσυ έχεις διαβασει καπου, καποιον ορισμό που να καθιστά το παραπάνω ως επιχειρημα τοτε οκTonyCooper said: ↑
Αν ητανε τοσο "κυριος" ο man θα καθομουνα εδω με της ωρες να γραφω και να σπαταλαω χρονο απο την ζωη μου?
Mε βαση ολα αυτα που εχω γραψει μεχρι στιγμης και αυτην την φραση που ανεφερες αποτελουν Επιχηρημα.Μα εγώ δεν σου είπα κατι τέτοιο, μπορεί να έχεις δίκιο εσυ, μπορεί να έχει και ο αλλος έτσι όπως τα λεει,
εγώ αυτο που σου σχολίασα ειναι οτι αυτο:
δεν είναι επιχείρημα.., τωρα επειδη εχεις γράψει ήδη 2 φορές οτι "πρώτα πρεπει να μάθω τι σημαίνει επιχείρημα", ε αμα εσυ έχεις διαβασει καπου, καποιον ορισμό που να καθιστά το παραπάνω ως επιχειρημα τοτε οκ
θα φτιάξω και εγώ ένα thread να λεει οτι υπάρχουν εξωγηινοι, θα γράφω με τις ώρες και θα σπαταλάω χρόνο, και μετά θα με προσλάβει η νασα για ερευνητή με τόσο δυνατό επιχειρημα!
![]()
Επειδή η παράγραφος αφορά εμένα, θα πω το εξής προς εσένα και όλους τους ομοίους σου που "παρακολουθούν το forum όσο προλαβαίνουν για να ενημερώνονται και να συμμετέχουν λίγο": το AVSite δεν είναι site αγγελιών. Sites αγγελιών υπάρχουν πάμπολλα στο διαδίκτυο, οπότε εάν η κύρια ασχολία σου στο διαδίκτυο, λόγω του, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένου χρόνου σου, είναι να αναρτάς αγγελίες πώλησης, τότε το AVSite σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο. Επίσης, λόγω του, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένου χρόνου σου, ίσως να μην έχεις αντιληφθεί ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις εξαπάτησης μέσω αγγελιών στο AVSite, από χρήστες με παρόμοια συμπεριφορά με τη δική σου, δηλαδή με μηνύματα σχεδόν αποκλειστικά στις Αγγελίες και μηδαμινή συνεισφορά στο forum. Οπότε, ναι, όσο και να μην σου αρέσει, όσο και να εξάπτεσαι, όσο και να ενίστασαι, η συμπεριφορά σου είναι (ήταν) ύποπτη. Τέλος, την επόμενη φορά που θα αναφερθείς σε κάτι που έγραψα, θα σε παρακαλέσω είτε να κάνεις quote - εάν δεν ξέρεις, οφείλεται μάλλον στον, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένο χρόνο σου - έτσι ώστε κάποιος να έχει την ευκαιρία - παραδείγματος χάριν στην συγκεκριμένη περίπτωση - να διαβάσει ότι έγραψα "Δεν παίρνω θέση". Για του λόγου το αληθές, ο καθένας μπορεί να βρει το post μου εδώ. Καλό θα ήταν, για να ενισχύεις την αξιοπιστία σου, σε κάθε περίπτωση, να μην αναφέρεσαι αόριστα μόνο σε ό,τι σε συμφέρει, αλλά σε ολόκληρη την τοποθέτηση του συνομιλητή σου.Σας παρακαλώ (και απαιτώ) να σταματήσει άμεσα ο διασυρμός μου και η διαπόμπευσή μου εδώ μέσα, με όλα αυτά τα φουσκωμένα λόγια και χωρίς αποδείξεις, και μάλιστα κατά την πλήρη απουσία μου.
[...]
Και ο ισχυρισμός κάποιου που έγραψε πως έχω μόνο 80 μηνύματα γιατί με καθιστά ύποπτο όπως γράφει? Αποκλείεται κάποιος να παρακολουθεί το φόρουμ όσο προλαβαίνει για να ενημερώνεται και να συμμετέχει λίγο? Το ότι έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρόνια σε 3-4 περιπτώσεις την φιλοξενία των αγγελιών του φόρουμ με καθιστά ύποπτο? Όπως είπα και παραπάνω, ανοίξτε όλα τα pm και τις αγγελίες μου και ψάξτε τα.
[...]