Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.073
Reaction score
14.057
Αφου τα ηχεια αγοραστηκαν μετα απο ακροαση, δεν καταλαβαινω που ειναι το φαουλ του πωλητη.
 


Μηνύματα
31.551
Reaction score
26.374
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ?
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΗΤΑΝ ΟΚ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΗΓΗ?

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΟΙ ΡΕΛΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ) ΜΗΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ?
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛ,ΚΙΝΗΤΑ,ΡΟΥΤΕΡ ΚΛΠ?
ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ Η/Μ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΤΟ 93-94 ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ BOSCH CARTEL S ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ Η ΜΙΛΑΓΑ ΑΝΟΙΓΕ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Σ ΕΝΑ BMW 320 ΦΙΛΟΥ.......
Ο ΡΕΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ NEW-ERA.....

 

Μηνύματα
92
Reaction score
50
...ΤΟ 93-94 ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ BOSCH CARTEL S ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ Η ΜΙΛΑΓΑ ΑΝΟΙΓΕ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Σ ΕΝΑ BMW 320 ΦΙΛΟΥ.......
Απλα θεϊκό!αμα ειχα ανακαλύψει κατι τέτοιο θα του ειχα σπασει τα νευρα του αλλου,ολη μερα στο τηλεφωνο θα ημουν!
:gamer:
 

Μηνύματα
362
Reaction score
153
Ασχετη παρεμβαση αλλά μου φάνηκε αστεία η παρακάτω δήλωση:



Αλλά αυτό αποτελεί επιχειρημα (!?!?):



:acute:

Αγαπητε πρωτα πρεπει να μαθεις τι σημενει επιχειρημα,διαβασε το παρακατω διαβασε μετα ολο το νημα,και μετα κανε σχολια.

Δηλαδη εσυ αμα σου χαλασει καποιο εξαρτημα το βαζεις αγγελια λες οτι ειναι οκ σαν καινουργιο..
Και αμα το παρει καποιος με ολιγολεπτη ακροαση εσυ εισαι οκ και δεν εχεις καμια ευθηνη...
Ωραια λογικη φιλε..
 

Μηνύματα
31.551
Reaction score
26.374
Απλα θεϊκό!αμα ειχα ανακαλύψει κατι τέτοιο θα του ειχα σπασει τα νευρα του αλλου,ολη μερα στο τηλεφωνο θα ημουν!
:gamer:
ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 42,000 ΔΡΧ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.....
ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ 15,500 ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.....
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΤΙΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ......:o
 


Μηνύματα
92
Reaction score
50
Αγαπητε πρωτα πρεπει να μαθεις τι σημενει επιχειρημα,διαβασε το παρακατω διαβασε μετα ολο το νημα,και μετα κανε σχολια.

Δηλαδη εσυ αμα σου χαλασει καποιο εξαρτημα το βαζεις αγγελια λες οτι ειναι οκ σαν καινουργιο..
Και αμα το παρει καποιος με ολιγολεπτη ακροαση εσυ εισαι οκ και δεν εχεις καμια ευθηνη...
Ωραια λογικη φιλε..
Μα εγώ δεν σου είπα κατι τέτοιο, μπορεί να έχεις δίκιο εσυ, μπορεί να έχει και ο αλλος έτσι όπως τα λεει,

εγώ αυτο που σου σχολίασα ειναι οτι αυτο:

TonyCooper said:
Αν ητανε τοσο "κυριος" ο man θα καθομουνα εδω με της ωρες να γραφω και να σπαταλαω χρονο απο την ζωη μου?
δεν είναι επιχείρημα.., τωρα επειδη εχεις γράψει ήδη 2 φορές οτι "πρώτα πρεπει να μάθω τι σημαίνει επιχείρημα", ε αμα εσυ έχεις διαβασει καπου, καποιον ορισμό που να καθιστά το παραπάνω ως επιχειρημα τοτε οκ

θα φτιάξω και εγώ ένα thread να λεει οτι υπάρχουν εξωγηινοι, θα γράφω με τις ώρες και θα σπαταλάω χρόνο, και μετά θα με προσλάβει η νασα για ερευνητή με τόσο δυνατό επιχειρημα!

o_O
 

Μηνύματα
362
Reaction score
153
Μα εγώ δεν σου είπα κατι τέτοιο, μπορεί να έχεις δίκιο εσυ, μπορεί να έχει και ο αλλος έτσι όπως τα λεει,

εγώ αυτο που σου σχολίασα ειναι οτι αυτο:



δεν είναι επιχείρημα.., τωρα επειδη εχεις γράψει ήδη 2 φορές οτι "πρώτα πρεπει να μάθω τι σημαίνει επιχείρημα", ε αμα εσυ έχεις διαβασει καπου, καποιον ορισμό που να καθιστά το παραπάνω ως επιχειρημα τοτε οκ

θα φτιάξω και εγώ ένα thread να λεει οτι υπάρχουν εξωγηινοι, θα γράφω με τις ώρες και θα σπαταλάω χρόνο, και μετά θα με προσλάβει η νασα για ερευνητή με τόσο δυνατό επιχειρημα!

o_O
Mε βαση ολα αυτα που εχω γραψει μεχρι στιγμης και αυτην την φραση που ανεφερες αποτελουν Επιχηρημα.
Δηλαδη οδηγουν στο λογικο συμπερασμα οτι αφου δεν εχω απολυτως τιποτα να κερδισω και αφου δεν εχω καποιο προηγουμενο με τον κυριο.
Δεν εχω και λογο να πω ψεματα.
Αυτο στηρηζεται σε μια λογικη σκεψη αρα αποτελει επιχειρημα.
Ενω για παραδειγμα το "ορκιζομαι λεω αληθεια" δεν αποτελει επιχειρημα.
Καταλαβαινω οτι το post ειναι πολυ μεγαλο και μπορει να μην το διαβασες ολο, δεν θελω να επαναλαβανομαι γιατι γινομαι κουραστικος.

Αλλα θα το κανω και αυτο θα ειναι ο επιλογος μου.

1 : Αυτα που λεω βασιζονται σε εναν λογικο συλογισμο τον οποιο ο καθενας μπορει να αμφισβητησει και να θεωρησει λαθος,
Οπως και καποιος για παραδειγμα μπορει να περιμενει απο τον θεο του να κανει πραγματα για αυτον , εγω δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια Ανθρωπων.
Τα παντα μπορει,απλα το θεμα ειναι τι ειναι πιο λογικο.

2 : Φερει τεραστιο μεριδιο ευθηνης ο Αγοραστης θα ελεγα 50%, διοτι επρεπε πρωτα να σιγουρευτει οτι ολα ειναι οκ και μετα να δωσει τα λεφτα.
Εκανε και εκανα και εγω μαζι το λαθος να πουμε αφου ειναι απο το forum τα πραγματα ειναι safe.

3 : Το να πουλαει καποιος ενα ελατωματικο προιον εις γνωση του ειναι απατη.-

4 : Η βλαβη ειναι κατι που η Dynaudio και οχι εγω λεει οτι ειναι κατι που συμβαινει μετα απο πολυετη χρηση.

5 : Το να μην εχει καταλαβει ο Πωλητης μια τοσο προφανη βλαβη και στα 2 ηχεια μετα απο τοσα χρονια ειναι απιθανο ισως 3%
Ο πωλητης εγγυηθηκε οτι ολα ειναι οκ τα ηχεια ειναι σαν κανουργια.
Δεν ειπε για παραδειγμα 'Δεν ξερω αν ειναι καλα εγω τα εχω εδω στην ακρη εδω και χρονια,ελα ακουτα και παρτα"
Σε ποσους απο εδω εχει τυχει να πουλησουν 2 ηχεια που εχουν προβλημα και να μην το εχουν καταλαβει.

6 : Στην αρχη ο Πωλητης δεν ηθελε να γινει καθολου ακροαση, λογο πολυ μεγαλου φορτου εργασιας του.
Πραγμα που εγω δεν ειμαι εις θεση να γνωριζω διοτι δεν τον γνωριζω προσωπικα.
Τελικα εγινε μια 2-3 λεπτη ακροαση

7 : To να εγινε η ζημια απο τον αγοραστη ειναι απιθανο 1%
Ειναι μια ζημια η οποια η ιδια η dynaudio λεει οτι συμβαινει μετα απο πολυετη χρηση.
Δεν καηκε ο μετασχηματιστης.

8 : Το post το ανοιξα για τον απλο λογο,ο πωλητης οταν εποικοινωνισαμε μαζι του ΑΜΕΣΑ αρνηθηκε τα παντα και δεν ηταν προθυμος για τιποτα. Οντας σιγουρος πως ολα ειναι οκ και αμα εγινε κατι εμεις το καναμε.
Πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος για κατι το οποιο οπως λες ειχες να δουλεψεις παρα πολυ καιρο?

Ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεχομαι επιθεση.

Αρα καταληγουμε ξανα στα εξης

Α : H εγω ειμαι στριμενος-ασχετος-τρελος αρα μην μου πουλησει καποιος απο εδω μεσα κατι γιατι θα μπλεξει.

Β : O man ειναι απατεωνας.

Γ : θεικη παρεμβαση.


ΤΕΛΟΣ.
 


Μηνύματα
9.110
Reaction score
8.905
Προς διαχειριστές....

Το δίκαιο είναι ότι η απάντηση του μέλους man πρέπει να μπει με σύνδεσμο στην πρώτη σελίδα....γιατί όποιος διαβάσει την αρχική "καταγγελία"... και χαθεί μέσα στις πολλές σελίδες.... μπορεί και να μην φτάσει (διαβάσει) μέχρι εκεί που βρίσκεται! ;)
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
15.029
Reaction score
22.032
Σας παρακαλώ (και απαιτώ) να σταματήσει άμεσα ο διασυρμός μου και η διαπόμπευσή μου εδώ μέσα, με όλα αυτά τα φουσκωμένα λόγια και χωρίς αποδείξεις, και μάλιστα κατά την πλήρη απουσία μου.

[...]

Και ο ισχυρισμός κάποιου που έγραψε πως έχω μόνο 80 μηνύματα γιατί με καθιστά ύποπτο όπως γράφει? Αποκλείεται κάποιος να παρακολουθεί το φόρουμ όσο προλαβαίνει για να ενημερώνεται και να συμμετέχει λίγο? Το ότι έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρόνια σε 3-4 περιπτώσεις την φιλοξενία των αγγελιών του φόρουμ με καθιστά ύποπτο? Όπως είπα και παραπάνω, ανοίξτε όλα τα pm και τις αγγελίες μου και ψάξτε τα.

[...]
Επειδή η παράγραφος αφορά εμένα, θα πω το εξής προς εσένα και όλους τους ομοίους σου που "παρακολουθούν το forum όσο προλαβαίνουν για να ενημερώνονται και να συμμετέχουν λίγο": το AVSite δεν είναι site αγγελιών. Sites αγγελιών υπάρχουν πάμπολλα στο διαδίκτυο, οπότε εάν η κύρια ασχολία σου στο διαδίκτυο, λόγω του, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένου χρόνου σου, είναι να αναρτάς αγγελίες πώλησης, τότε το AVSite σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο. Επίσης, λόγω του, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένου χρόνου σου, ίσως να μην έχεις αντιληφθεί ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις εξαπάτησης μέσω αγγελιών στο AVSite, από χρήστες με παρόμοια συμπεριφορά με τη δική σου, δηλαδή με μηνύματα σχεδόν αποκλειστικά στις Αγγελίες και μηδαμινή συνεισφορά στο forum. Οπότε, ναι, όσο και να μην σου αρέσει, όσο και να εξάπτεσαι, όσο και να ενίστασαι, η συμπεριφορά σου είναι (ήταν) ύποπτη. Τέλος, την επόμενη φορά που θα αναφερθείς σε κάτι που έγραψα, θα σε παρακαλέσω είτε να κάνεις quote - εάν δεν ξέρεις, οφείλεται μάλλον στον, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένο χρόνο σου - έτσι ώστε κάποιος να έχει την ευκαιρία - παραδείγματος χάριν στην συγκεκριμένη περίπτωση - να διαβάσει ότι έγραψα "Δεν παίρνω θέση". Για του λόγου το αληθές, ο καθένας μπορεί να βρει το post μου εδώ. Καλό θα ήταν, για να ενισχύεις την αξιοπιστία σου, σε κάθε περίπτωση, να μην αναφέρεσαι αόριστα μόνο σε ό,τι σε συμφέρει, αλλά σε ολόκληρη την τοποθέτηση του συνομιλητή σου.

Για να κλείσω την τοποθέτησή μου, θα σε ρωτήσω κάτι, αν και δεν περιμένω απάντηση λόγω του, όπως ισχυρίζεσαι, περιορισμένου χρόνου σου: Να βρίσκεις, όποτε βρίσκεις, χρόνο, για να ενημερώνεις τις αγγελίες σου, μπορείς. Να βρίσκεις χρόνο για να συμμετέχεις στο forum, δεν μπορείς; Εάν, όπως ισχυρίζεσαι, παρακαλουθείς το forum και ενημερώνεσαι, δεν θεώρησες ποτέ χρήσιμο να συμμετάσχεις σε κάποιο θέμα για να βοηθήσεις ή/και να προτείνεις λύση σε κάποιον χρήστη ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έτσι ώστε να θέσεις σε χρήση την ενημέρωση που λαμβάνεις από το forum;

Τέλος από εμένα.
 
Last edited:

Μηνύματα
92
Reaction score
50
Εγω να κάνω μια ερωτηση???

αφου ξεκινησε αυτο το thread εδω, μεταξυ σας ο tonycooper με τον man έχετε μιλήσει? η μονο απο εδώ ποσταρετε ο ενας για τον αλλον??

και αν ναι, καταλληξατε καπου???
 


tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.697
Reaction score
2.743
Στο site μπορει καποιος να γραφτει και με μηδενικη συμμετοχη να αναρτησει αγγελιες πωλησης. Αρα πρακτικα το φορουμ μπορει να χρησιμοποιηθει μονο για αυτο το λογο απο καποιον. Θα ηταν καλυτερα να υπαρχουν καποια κριτηρια δυνατοτητας αναρτησης αγγελιας, οπως πχ η συμμετοχη (ποστ) κλπ, ετσι ωστε να περιοριζεται η δυνατοτητα δρασης αυτου που θελει να χρησιμοποιησει το forum μονο για να αναρτησει τις αγγελιες του, και τα προβληματα τα οποια ενδεχομενως μπορει να προκυψουν με συνδιαλλαγες κλπ.

Η παραπανω παραγραφος δεν εχει καμια σχεση με τα εμπλεκομενα προσωπα του παροντος νηματος, απλα την αφηνω σαν σκεψη-προταση. Οσον αφορα τη συγκεκριμμενη περιπτωση, αισθανομαι οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση μεταξυ των 2 εμπλεκομενων, και για να λυθει η παρεξηγηση πρεπει να υπαρχει η καλη διαθεση και απο τις δυο μεριες να μοιραστουν την αποσταση και να συναντηθουν σε αυτο το ενδιαμεσο σημειο.

την καλησπερα μου :hi:
 
Last edited:


gonis

Luger
Μηνύματα
4.471
Reaction score
12.229
Το AVSITE δεν ειναι site αγγελιών αλλα καλώς ή κακώς το πρώτο ερέθισμα πολλών μελών για να γραφτούν μέλη ήταν ειναι και θα ειναι οι αγγελίες.
Το πως εξελίσσονται τα μέλη αυτά στην πορεία εξαρτάται απο το χρόνο, τη διάθεση ,τις γνώσεις ,την αίσθηση χιούμορ κλπ
 

Μηνύματα
1.639
Reaction score
2.297
Σε όλα τα "πραγματα" το βασικο είναι η προθεση.Νομιζω ότι και στο συγκεκριμενο το κυριαρχο είναι αν ο man γνωριζε η όχι.Απο τις τοποθετήσεις τους ο καθενας βγαζει καποιο συμπερασμα.....
 

Μηνύματα
25
Reaction score
3
διαβασα τα ποστ και επειδη απο το 2005 εχω δουλεψει με ολα τα active speakers της dynaudio, δεν μου εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο, παντως σιγουρα ειναι προβληματικο και θελει επισκευη το συγκεκριμενο τουιτερ, ε λογικα 11 χρονια μετα θα ειναι οκ...χεχεχ!
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.838
Μηνύματα
2.992.925
Members
38.376
Νεότερο μέλος
kitsos167
Top