- Reaction score
- 4.147
Αυτο που το βαζεις. Να χρυσοπληρωνουμε ηχεια και να μην ακουμε καλα. Το ιδιο ισχυουν και για τα ματια σε σχεση με την εικονα.Και τα αυτιά μας μετριούνται αλλά δεν έχω δει κανέναν να ανεβάζει το ακουόγραμμα του για να δούμε κατά πόσο ακούει αυτή την πιστότητα.
Για φαντάσου να αγοράσεις ένα ηχείο που δε μετράει καλά αλλά ο ήχος που αντιλαμβάνεσαι να είναι ο σωστός λόγω των όποιων θεμάτων μπορεί να έχεις στα αυτιά.
Θεωρία δική μου (του κώλου)
Δεν μπορω να σε καταλαβω. Ποιος αποφασισε για λογαριασμο καποιου τι ηχεια (η οτιδηποτε αλλο) θ αγορασει?Βλακείες. Από πότε ο Κώστας ear και κάθε μέλος θα αποφασίζει τι θα κάνουμε με τα λεφτά μας και με την ζωή μας; Δικά μου είναι τα λεφτά, εγώ δούλεψα σκληρά για να τα βγάλω και εγώ θα αποφασίσω πως να τα χαλάσω. Δεν μου τα χάρισε κανείς. Δεν είναι κανενός άλλου τα λεφτά για να έχει άποψη στο πώς θα τα χαλάσω. και φωτιά τους βάζω και δεν θα ζητήσω την άποψη κανενός. Υποτίθεται είμαστε ενήλικες και έχουμε την δικιά μας ζωή. Ο καθένας υπεύθυνος για τις αποφάσεις του. Μου αρέσει που λες ότι είναι λογικό κι άλας. Για εμένα το λογικό θα ήταν να κάνεις μια έρευνα, να καταλήξεις σε αυτό, πας να το ακούσεις και άμα σου αρέσει το παίρνεις. Τέλος. Τόσο απλά. Ο Κώστας ear θα ακούει το ηχείο που θα αγοράσει κάποιος τρίτος; Εσύ θα ακούς το ηχείο που θα αγοράσει κάποιος τρίτος; Γιατί να έχει άποψη κάποιος για τα ηχεία κάποιου άλλου και όχι μόνο άποψη αλλά και την απαίτηση να τα πετάξει άμα δεν πληρούν τις απόψεις σου; Ρε παιδιά πάμε καλά; "Νομίζω έχει καλύτερα πράγματα να κάνει με τον χρόνο του" συγγνώμη κύριος ποιος σας ρώτησε ποτέ; Ποιος σας ρώτησε τι θα κάνει κάποιος με το χρόνο του και από πότε αποφασίζετε εσείς τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο για την ζωή κάποιου; Αλήθεια δεν βλέπετε το πρόβλημα εδώ; Πραγματικά τι είστε; Αίρεση;
Οταν καποιος μπαινει στο φορουμ μοιραζεται αποψεις. Αλλιως δεν μπαινει. Ψαχνει αποφασιζει κι αγοραζει. Ποιος ο λογος ν ανοιγονται εδω μεσα τετοιες συζητησεις.
Εδω μεσα ακουγονται και διαμετρικα τελειως διαφορετικες αποψεις. Μπαινουν επειχηρηματα. Στο τελος αποφασιζει ο νηματοθετης τι θα κανει. Μπορει να επηρεαστει η οχι απ την ολη συζητηση. Αλλα κανεις δεν ειναι σε θεση να επιβαλει τις αποψεις του.
Last edited: