- Reaction score
- 135.856
Ορίστε.Υπάρχει και δεν είναι εξαίρεση αλλά κανόνας.Η συνέργεια.
Η αίρεση του "μάτσινγκ" πάει να διεισδύσει στην εκκλησία μας.
Αντισταθείτε πιστοί, κρυφτείτε στα σπίτια σας, θα περάσει ο σατανάς θα φύγει.
Ορίστε.Υπάρχει και δεν είναι εξαίρεση αλλά κανόνας.Η συνέργεια.
Και εδώ λάθος κάνεις. Οποιαδήποτε θρησκεία ή δόγμα είναι αίρεση για κάποιες άλλες.Χαρακτηριστικό των αιρέσεων είναι το ότι έχουν περιορισμένο αριθμό οπαδών.Μετρηθειτε λοιπόν!
Άλλο χαρακτηριστικό τους είναι ότι η Εκκλησια προϋπήρξε κι αυτές ακολούθησαν χρονικα.Εμεις προυπαρχουμε.Εσεις,αιρετικοι στο τετράγωνο!
Όχι ρε, οι μετρήσεις ευαγγέλιο; Όχι.Δεν ειμαι εναντιον των μετρησεων ειμαι εναντιον του να θεωρουνται ευαγγελιο
Πολύ εύστοχο, όσον αφορά το σπινόραμα, το οποίο όντως αποτελεί την ηχητική ταυτότητα του ηχείου, διότι να, έτσι παίζει το ρημάδι.Δεν είναι ευαγγέλιο οι μετρήσεις, είναι απλώς η ηχητική ταυτότητα του ηχείου.
Διότι διαθέτει το χρήμα, και δεν έχει κατανοήσει πως ένα 5-ιντσο ηχείο είναι υλοποίηση στην οποία ξέχασαν να βάλουν γουφερ.Γιατί να επιλέξει κάποιος το fyne vintage 5 που κοστίζει 4500 το ζευγάρι
Γιατι του αρεσει αυτο που βλεπει και θελει να το πληρωσει ?Χωρίς μετρήσεις πάλι τίθεται το ερώτημα.
Γιατί να επιλέξει κάποιος το fyne vintage 5 που κοστίζει 4500 το ζευγάρι και όχι το ενεργό ηχείο της kef που κοστίζει 2500
View attachment 344913 ή το παθητικό mofi source point 8 που κοστίζει 3000 το ζευγάρι.
View attachment 344914
Εκτός εάν το μοναδικό κριτήριο είναι η εμφάνιση, μόνον που το αντικείμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να είναι και χρήσιμο. Διαφορετικά ας πάρει έναν ωραίο πίνακα να διακοσμήσει τον χώρο
Θα έρχονται δε οι αντίχριστοι των μετρήσεων ως ψευδοπροφήτες να κάνουν δήθεν θαύματα με παραστάσεις spectro υποσχόμενοι πλαστούς παραδείσους για όσους χρήστες ηχείων δεν διαθέτουν (καλά ενσωματωμένα) sub...Πολύ εύστοχο, όσον αφορά το σπινόραμα, το οποίο όντως αποτελεί την ηχητική ταυτότητα του ηχείου, διότι να, έτσι παίζει το ρημάδι.
Οτιδήποτε διαφορετικό σας ψιθυρίζει στο αυτί ο σατανάς, είναι ψεύδος, πλάνη οικτρά. Μόνον το σπινόραμα λέει πως παίζει το ηχείο, κι όποιος λέει κάτι αντίθετο, ψεύδεται κι είναι άγγελος του σκότους.
Δεν χρειάζεται σώνει και καλά να είναι τέλεια η ηχητική αυτή ταυτότητα του ηχείου (ποιος είναι τέλειος άλλωστε), αλλά χρειάζεται να είναι τουλάχιστον τέτοια, ώστε αφενός να μη ρημάζει ανεπανόρθωτα την τονικότητα της ηχογράφησης, κι αφετέρου να διαθέτει δύο σημαντικά προτερήματα: πρώτον να ακούει στις διορθώσεις (διότι θα χρειαστούν), και δεύτερον να ταιριάζει με τις ανάγκες της υλοποίησης (όσον αφορά διασπορά και έκταση απόκρισης).
Τώρα πάμε στις μετρήσεις που κάνουμε εμείς, με μικρόφωνο στο χώρο μας. Αυτές όχι απλώς δεν είναι ευαγγέλιο, αλλά είναι σατανέλιο, διότι το μόνο που μας δείχνουν είναι τα σατανικά προβλήματα που προκύπτουν στο χώρο μας (ενώ το ηχείο που πήραμε είναι αγγελικά πλασμένο με ταυτότητα διαβατήριο τα πάντα όλα), και τα οποία σατανικά προβλήματα στέκονται μπροστά μας ως σύγχρονος Γολγοθάς για να τα κατακτήσουμε και να νικήσουμε τον σατανά να τον στείλουμε στην κόλαση να βράζει στο ζουμί του, και μεις μετά να απολαμβάνουμε τις μουσικές μας με μεταξένια πρίμα και θεόσταλτες χροιές.
Ευτυχώς που έχουμε στη διάθεσή μας ως αγιασμό κάποιο εξαιρετικό σοφτγουερ DSP ισοσταθμισης, το οποίο διώχνει το σατανά στα βάθη της κολάσεως.
Ειδάλλως είναι καταδικασμένο το ποίημα, να είναι ωδή στον σατανά.
Αρκετά πιθανόν να μην αντέχεται δίχως καλή ενσωμάτωση sub ώστε να κατευνάζονται τα τερτίπια από τη συμπεριφορά του χώρου στις πρώτες οκτάβες........ πληρες φασμα δεν αντεχεται , ελα μη κοροιδευομαστε.
δυσκολευομαι παντως να βρω καποια χρηση για το προιον του παροντως νηματως.. ουτε στη κουσινα δεν θα το εβαζα να παιζει μονοφωνικα οταν φτιαχνω καφε.
just + rightΑρκετά πιθανόν να μην αντέχεται δίχως καλή ενσωμάτωση sub ώστε να κατευνάζονται τα τερτίπια από τη συμπεριφορά του χώρου στις πρώτες οκτάβες...
Δεν είναι περίεργο καθόλου ο μιλλς με το Team του αποχώρησαν από την tannoy όταν πουλήθηκε και ίδρυσαν την fyneΠερίεργο αλλά αυτό το Fyne vintage five μου θύμισε πολύ, αλλά πάρα πολύ, το Tannoy Prestige Autograph Mini με 4ιντσο, που ένας παλιός το αποκαλούσε ¨κουδουνίστρα".
6moons audio reviews: Tannoy Autograph Mini
6moons.com
BBC... όνομα και πράμα.Για desktop χρήση, όπως εσύ μαϊμού, με πολύ μικρή απόσταση ακρόασης, είναι γενικώς ενδεδειγμένη η χρήση δορυφόρων με 5-5,5 ιντσών μεγάφωνο, με βολικό αποτύπωμα πάνω στο γραφείο, που σε συνδυασμό με κάποιο σαμπ θα δώσει ωραιότατη αίσθηση μπάσου στις μουσικές σου.
Βεβαίως εγώ ο απαισιότατος, θα προτιμούσα (και προτείνω) 8" και σε αυτή τη χρήση, και θυμάμαι με πολύ θετικές εντυπώσεις την έξτρα νίαρφιλντ desktop ακρόαση των 8,25" μεγαφώνων των Neumann 310, με το 870 σαμπ τους να στέκεται παραδίπλα.
Ωστόσο, μου'ρχεται και μου ξανάρχεται στο μνυαλό εκείνο το desktop με τα 16-αρια get hard, εκείνο που ανέβασε προσφάτως ο μπουτχιας (που δε το βρίσκω κιόλας), και αναρωτιέμαι μήπως κάνω λάθος να προτιμώ και να προτείνω για desktop χρήση τα μικρά 8"..
Κάτι τέτοια κάνει ο μπουτχιας, τα πετάει έτσι στο άσχετο, και μετά σα κουνούπια ακούγονται συνεχώς στα αφτχιά μου.
Διότι, αναρωτιέμαι, δεν ήξεραν εκεί οι μηχανικοί πως η γκετ Χάρντ έχει και ηχεία μικρότερου γουφερ; Δηλαδή πόσο άσχετοι να ήταν αυτοί οι άνθρωποι, που έβαλαν 16 ιντσες γουφεράκλα στο 1 άντε 1,5 μέτρο απόσταση ακρόασης και desktop χρήση στον μαστερά; Δηλαδή απλώς πετάνε τα λεφτά τους, ή κάτι ξέρουν παραπάνω;
Τείνω να εικάζω πως κάτι παραπάνω ξέρουν οι αρχιερείς αυτοί, της εκκλησίας της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.
Για desktop χρήση, όπως
...κ αυτο το εχω παθει σε σχεση...Για desktop χρήση, όπως εσύ μαϊμού, με πολύ μικρή απόσταση ακρόασης, είναι γενικώς ενδεδειγμένη η χρήση δορυφόρων με 5-5,5 ιντσών μεγάφωνο, με βολικό αποτύπωμα πάνω στο γραφείο, που σε συνδυασμό με κάποιο σαμπ θα δώσει ωραιότατη αίσθηση μπάσου στις μουσικές σου.
Βεβαίως εγώ ο απαισιότατος, θα προτιμούσα (και προτείνω) 8" και σε αυτή τη χρήση, και θυμάμαι με πολύ θετικές εντυπώσεις την έξτρα νίαρφιλντ desktop ακρόαση των 8,25" μεγαφώνων των Neumann 310, με το 870 σαμπ τους να στέκεται παραδίπλα.
Ωστόσο, μου'ρχεται και μου ξανάρχεται στο μνυαλό εκείνο το desktop με τα 16-αρια get hard, εκείνο που ανέβασε προσφάτως ο μπουτχιας (που δε το βρίσκω κιόλας), και αναρωτιέμαι μήπως κάνω λάθος να προτιμώ και να προτείνω για desktop χρήση τα μικρά 8"..
Κάτι τέτοια κάνει ο μπουτχιας, τα πετάει έτσι στο άσχετο, και μετά σα κουνούπια ακούγονται συνεχώς στα αφτχιά μου.
Διότι, αναρωτιέμαι, δεν ήξεραν εκεί οι μηχανικοί πως η γκετ Χάρντ έχει και ηχεία μικρότερου γουφερ; Δηλαδή πόσο άσχετοι να ήταν αυτοί οι άνθρωποι, που έβαλαν 16 ιντσες γουφεράκλα στο 1 άντε 1,5 μέτρο απόσταση ακρόασης και desktop χρήση στον μαστερά; Δηλαδή απλώς πετάνε τα λεφτά τους, ή κάτι ξέρουν παραπάνω;
Τείνω να εικάζω πως κάτι παραπάνω ξέρουν οι αρχιερείς αυτοί, της εκκλησίας της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.
Το μόνο που θα έμενε είναι να χαρακτήριζαν κάγκουρες και τους μηχανικούς ήχου του BBC. Πρόσεχε κιόλας ότι χάρη στην κονσόλα θα έχει εξαλειφθεί και η πρώτη ανάκλαση από το...δάπεδο που θα έδινε ακυρώσεις στη ζώνη τρίτης και τέταρτης οκτάβας. Μ'ένα SBIRo...δύο τρυγόνια.Α να γεια σου.
Δε νομίζω να είναι άσχετοι αυτοί στο BBC, όσο να'ναι, κάτι θα ξέρουν.