East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.679
Θάθελα να μου λέγανε μερικοί μερικοί , τι αποδείξεις τους κόβουν οι , υδραυλικοί τους , ηλεκτρολόγοι τους , κλπ.
Να μην μιλήσω για γιατρούς (εξαιρούνται οι παρόντες του φόρουμ ) , δικηγόρους , και τα ρέστα.

ρώτησαν κάποτε έναν πιλότο εάν κόβει αποδείξεις και απογειώθηκε η συζήτηση

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.501
Οι πιλότοι δεν χρειάζεται να κόβουν αποδείξεις αγαπητέ.
Εκτός εάν έχουν ιδιωτική εταιρία όπου και είναι επιβεβλημένο , γιατί αλλέως τους κυνηγάει η Υ.Π.Α.
Έχει καμία σχέση με αυτό που λένε
"Αν ήταν το πουλί βιολί θα το έπαιζαν πολλοί"?
Άμεση θα έλεγα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.501
Πάντα μετά την απογείωση ακολουθεί μία προσγείωση , στις επιτυχημένες πτήσεις.
Αν δεν υπάρξει αυτή η σειρά , τότε μιλάμε για ατύχημα, δυστύχημα και διάφορα άλλα σε ήχημα .

Reaction score
9.143
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχεται η κακοκαιρία Ψωράλ :roflmao::roflmao:

Με τέτοια κακοκαιρία δεν θα απογειωθεί ούτε κουνούπι :biggrin:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.862
Εάν ισχύει πως επισκευάζονται 3500 μηχανήματα τον χρόνο, αν υποθέσουμε ένα τυχαίο: 35 δυσαρεστημένοι πελάτες ισούνται με 99% ευχαριστημένη πελατεία.
Προσωπικά έχω εξυπηρετηθεί μια χαρά σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από τον κ. Σάκη.
Απο την φύση της δουλειάς, με παλιά μηχανήματα, και με τόσο μεγάλους αριθμούς, είναι αδύνατον να μην υπάρξουν και αστοχίες και δυσαρέσκειες, και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να έχει άμεση προσωπική επίβλεψη σε όλες τις επισκευές.
Εφόσον προτίθεται να το ξαναδεί το μηχάνημα, ας το κάνει και ας το λήξουμε εδώ.

Reaction score
247
Καλησπέρα και εγώ έχω από δύο φίλους πολύ καλές συστάσεις για το εν λόγω κατάστημα....όμως ο νηματοθέτης έχει το δίκιο του, μην τον σταυρώσουμε κίολας. Αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι τόσο ''top' και κάνει τοση δουλειά γιατί δεν σουλουπώνεται λίγο με το μαγαζάκι του και να αφήσει τις άστοχες τοποθετήσεις ?

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.652
3500 μηχανήματα σε έναν χρόνο, δηλαδή 12 περίπου μηχανήματα την ημέρα αν δούλευε 6ήμερο ή 14 περίπου για 5ήμερο... Είπαμε, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει...
Τέλος, ας το λήξουμε εδώ, ο νοών, νοείτω.
Δεν ξαναγράφω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.101
Ουφ, βαρέθηκα!!!
Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει...
Εξαντλήθηκε το θέμα νομίζω.
3500 μηχανήματα σε έναν χρόνο, δηλαδή 12 περίπου μηχανήματα την ημέρα αν δούλευε 6ήμερο ή 14 περίπου για 5ήμερο... Είπαμε, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει...
Τέλος, ας το λήξουμε εδώ, ο νοών, νοείτω.
Δεν ξαναγράφω.
απ όοοοοολα αυτά δηλαδή ...στον όγκο τον επισκευών εστίασες?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.101
ή που να βρεις ταμειακή από επισκευές μαύρες στο σπίτι :whistling:

Reaction score
2.757
Έλεος με το μπούλινγκ που δέχονται οι επαγγελματίες του χώρου, ειδικά όταν δεν συνοδεύονται από επίσημες καταγγελίες.

Θα ακούνε τη λέξη εφορεία και θα κατεβάζουν ρολλά . Δεν θα βρίσκουμε μαγαζί για μαγαζι ανοιχτό :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.101
Έλεος με το μπούλινγκ που δέχονται οι επαγγελματίες του χώρου, ειδικά όταν δεν συνοδεύονται από επίσημες καταγγελίες.

Θα ακούνε τη λέξη εφορεία και θα κατεβάζουν ρολλά . Δεν θα βρίσκουμε μαγαζί για μαγαζι ανοιχτό :roflmao:
δεν πειράζει...
πάντα θα υπάρχουν όμως και επαγγελματίες από το σπίτι που θα αναπληρώνουν την αυτή τη χασούρα της αγοράς...

αλλά γι αυτούς δεν ακούω την λέξη λαμόγιο και απατεώνας που είδαμε σε προηγούμενα ποστς... :whistling:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
392
δεν πειράζει...
πάντα θα υπάρχουν όμως και επαγγελματίες από το σπίτι που θα αναπληρώνουν την αυτή τη χασούρα της αγοράς...

αλλά γι αυτούς δεν ακούω την λέξη λαμόγιο και απατεώνας που είδαμε σε προηγούμενα ποστς... :whistling:
Επειδή προφανώς αναφέρεστε στο δικό μου ποστ , ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε
Εννοείται ότι υπάρχουν ιδιώτες που λαμβάνουν μαύρα για παροχή υπηρεσιών επισκευής μηχανημάτων ?
Αν δεν είναι φιλική εξυπηρέτηση με χρέωση μονο των υλικών αλλά αποκομίζουν κέρδος τοτε σαφέστατα είναι λαμόγια.

Αλλά γιατί δεν λέτε ποιοι είναι ;
Να ξέρει ο κόσμος με ποιους μιλάει

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.420
Members
38.315