bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.518
Έχει καμία σχέση με αυτό που λένεEκφρασης .
"Αν ήταν το πουλί βιολί θα το έπαιζαν πολλοί"?
Έχει καμία σχέση με αυτό που λένεEκφρασης .
Θάθελα να μου λέγανε μερικοί μερικοί , τι αποδείξεις τους κόβουν οι , υδραυλικοί τους , ηλεκτρολόγοι τους , κλπ.
Να μην μιλήσω για γιατρούς (εξαιρούνται οι παρόντες του φόρουμ ) , δικηγόρους , και τα ρέστα.
Άμεση θα έλεγα.Έχει καμία σχέση με αυτό που λένε
"Αν ήταν το πουλί βιολί θα το έπαιζαν πολλοί"?
Ουφ, βαρέθηκα!!!
Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει...
Εξαντλήθηκε το θέμα νομίζω.
απ όοοοοολα αυτά δηλαδή ...στον όγκο τον επισκευών εστίασες?3500 μηχανήματα σε έναν χρόνο, δηλαδή 12 περίπου μηχανήματα την ημέρα αν δούλευε 6ήμερο ή 14 περίπου για 5ήμερο... Είπαμε, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει...
Τέλος, ας το λήξουμε εδώ, ο νοών, νοείτω.
Δεν ξαναγράφω.
Υπολόγισε το ΦΠΑ .... και μετά σωπασεαπ όοοοοολα αυτά δηλαδή ...στον όγκο τον επισκευών εστίασες?
δεν νομίζω να το έκανε γι αυτό...Υπολόγισε το ΦΠΑ .... και μετά σωπασε
δεν πειράζει...Έλεος με το μπούλινγκ που δέχονται οι επαγγελματίες του χώρου, ειδικά όταν δεν συνοδεύονται από επίσημες καταγγελίες.
Θα ακούνε τη λέξη εφορεία και θα κατεβάζουν ρολλά . Δεν θα βρίσκουμε μαγαζί για μαγαζι ανοιχτό![]()
Επειδή προφανώς αναφέρεστε στο δικό μου ποστ , ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτεδεν πειράζει...
πάντα θα υπάρχουν όμως και επαγγελματίες από το σπίτι που θα αναπληρώνουν την αυτή τη χασούρα της αγοράς...
αλλά γι αυτούς δεν ακούω την λέξη λαμόγιο και απατεώνας που είδαμε σε προηγούμενα ποστς...![]()