Elac Debut 3.0 DB63 η Triangle BR03

Feanor21

"Επαγγελματίας"
Reaction score
21
Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας και την άποψη σας έχω έναν χώρο σε σχήμα Π 3,5m x 3.5 και έχω τον denon X1800H και δύο ζευγάρια ηχεία αυτά που λέει ο τίτλος αν ήταν να επιλέξετε ποια θα χρησιμοποιούσατε για να στήσετε ένα 5,1 home theatre με το σκεπτικό πως θα πάρω και για κεντρικό και surround της αντίστοιχης εταιρείας και σειρας ???Η απόσταση θέασης είναι 3m.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.355
Μεταξύ των 2, προτιμώ το Elac.
Πιο στρωτός ήχος, λιγότερη παραμόρφωση, και καλύτερη ποικιλία κεντρικών ηχείων που μπορείς να το ταιριάξεις.

Η απόσταση θέασης σου καλό θα ήταν να μικρύνει αν γίνεται ότι και αν κρατήσεις από τα 2.
Θα σκεφτόμουν να πάνε τα DB63 για surround και να βάλεις κάτι καλύτερο στα fronts.

Feanor21

"Επαγγελματίας"
Reaction score
21
Μεταξύ των 2, προτιμώ το Elac.
Πιο στρωτός ήχος, λιγότερη παραμόρφωση, και καλύτερη ποικιλία κεντρικών ηχείων που μπορείς να το ταιριάξεις.

Η απόσταση θέασης σου καλό θα ήταν να μικρύνει αν γίνεται ότι και αν κρατήσεις από τα 2.
Θα σκεφτόμουν να πάνε τα DB63 για surround και να βάλεις κάτι καλύτερο στα fronts.
Ευχαριστώ για την απάντηση θα ειμουνα οκ για κεντρικό με το Elac Debut C6.3 για sub σκέφτομαι το svs pb 1000 pro η είναι υπερβολικό το sub γiα το χώρο μου?

Reaction score
2.178
Ευχαριστώ για την απάντηση θα ειμουνα οκ για κεντρικό με το Elac Debut C6.3 για sub σκέφτομαι το svs pb 1000 pro η είναι υπερβολικό το sub γiα το χώρο μου?
Πολύ ωραία τα Elac. Τα Triangle δεν θα τα κοίταζα καν. Τσιμπημένα πρίμα για εντυπωσιασμο και πολύ υποδεέστερα των elac σε όλα τα επίπεδα
Ένα μειονέκτημα έχουν κατά τη γνώμη μου τα elac που δυστυχώς το έχουν τα περισσότερα ηχεία αυτής της κατηγορίας τιμής. Δεν έχουν κεντρικό ηχείο με αξιοπρεπή οριζόντια διασπορα.
Στα 3 μέτρα ίσως να ακούνε σωστά και οι ακροατές στις αμέσως διπλανες θέσεις δεξιά και αριστερά απο την κεντρικη θεση ακροασης αλλά τα 3 μέτρα είναι μεγάλη απόσταση για αυτά τα ηχεία και αν πλησιασεις πιο κοντα θα χάσεις την ομαλή απόκριση στις πλαϊνές θέσεις.
Αν δεν έχεις απαιτήσεις για υψηλές εντάσεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις και την καινούρια σειρά Kef Q Meta η τα παλαιότερα Q350 Q250C αν σου αρέσουν τα τσιμπημένα πρίμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.324
Members
38.300
Νεότερο μέλος
jazzzu4ia