- Reaction score
- 56
Εγώ έχω αναφέρει τί καλώδια χρησιμοποιώ, καθώς και τί βύσματα. Cat6 για το εσωτερικό δίκτυο, cat5e για τη wan μου προς το firewall. Έλα μου όμως που - όπως σου έδειξα - έχω ΜΗΔΕΝ σφάλματα μετάδοσης... Παρεμπιπτόντως, πάνε ίσα με 10 χρόνια απο τη τελευταία φορά που χρησιμοποίησα έτοιμο καλώδιο ethernet. Τα τερματίζω μόνος μου ακριβώς στις διαστάσεις που θέλω, αλλά κυρίως επειδή τα περνάω απο τρύπες στους τοίχους, κανάλια κλπ.
Κάποτε νόμιζα ότι άκουγα διαφορές. Μέχρι που έκανα όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστη δοκιμή ( για να είμαι ειλικρινής, όχι και τόσο ανεπηρέαστη, ΗΛΠΙΖΑ ότι θα άκουγα διαφορές ) με τα καλώδια που είχα απορρίψει. Μετά, δοκίμασα και τα νέα καλώδιά μου, interconnects, ηχείων κλπ. Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι έχω Furutech GT2 usb καλώδιο και παίζω με ένα απο το e-shop των 20 εκατοστών και αξίας αγοράς μικρότερης του ενός ευρώ. Τώρα, μπορεί να νομίζεις ότι για κάποιο λόγο το σύστημα ή τα αυτιά μου είναι αναίσθητα σε τέτοιες...μικρολεπτομέρειες. Σε διαφοροποιήσεις που επιβεβαιώνονται απο το μικρόφωνο και το rew, μια χαρά ανταποκρίνονται τόσο το σύστημα, όσο και τα αυτιά μου, ενώ θα επιμείνω στο ότι το Daphile είναι ένα φανταστικό σύστημα αναπαραγωγής και η διαφορά μεταξύ normal και real time kernel είναι ακουστή.
Daphile και καθάρισες. Έρχεται προρυθμισμένο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα ήχου. Κάνεις και buffer ολόκληρο το album ( ή τη playlist ) στη ram και καθάρισες. Τραβάς και το καλώδιο δικτύου άμα λάχει και αυτό συνεχίζει να παίζει για ώρες.
οπα ενδιαφερον!!