- Reaction score
- 83.476
όλα λάθος δηλαδή...Στη φωτογραφία του site του κατασκευαστη λεει για παραλληλους αγωγους και οπως βλεπω είναι πλακε.

όλα λάθος δηλαδή...Στη φωτογραφία του site του κατασκευαστη λεει για παραλληλους αγωγους και οπως βλεπω είναι πλακε.
Δεν έχουν φίλτρα . Να το επιστρέψεις το wireworld chroma 8 ethernet, γιατί μπορεί να μην λειτουργούν και τα 4 ζεύγη αγωγών του.Δεν συνδεόταν στο ίντερνετ εννοώ. Δεν ακούω μουσική από την τηλεόραση. Μήπως έχουν φίλτρα ειδικά για χρήση στον ήχο;
Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι μπερδεύτηκες αλλά μετά είδα ότι είχα αναφέρει ρητά καλώδιο ethernet κι έμεινα με την απορίαΔεν έχουν φίλτρα . Να το επιστρέψεις το wireworld chroma 8 ethernet, γιατί μπορεί να μην λειτουργούν και τα 4 ζεύγη.
Εφόσον βεβαια έχεις internet με ένα απλό καλωδιο UTP , γιατί διαφορετικα μπορεί το πρόβλημα να οφείλεται στο πριζακι RJ-45 της TV.
Προφανώς αστειευόμουν για την κατευθυντικότητα στα καλωδια UTP, ελπίζω να το κατάλαβες
προδοτη!Τεχνικά και επιστημονικά απο αυτά που γνωρίζουμε δεν υπάρχει κανένας λόγος που ένα ethernet καλώδιο μπορεί να κάνει κάποια ηχητική διαφορά. (εκτός ίσως απο το επηρρεασμό σε άλλα κυκλώματα αναλογικά των άλλων συσκευών που φαντάζομαι είναι και ελάχιστος και μη διακριτός ακόμη και σε μη καλά σχεδιασμένες (για αυτόν τον παράγοντα) συσκευές ). Ιδίως στα μήκη που χρησιμοποιούμε για οικιακή χρήση.
Εγω πάντως που δεν μπορεί κάποιος να με πεί και "αντικαλωδιά" καθώς διαφορές σε καλώδια που μεταφέρουν αναλογικό σήμα ακούω .... διαφορές σε καλώδια ethernet δεν ακούω.
Αν αγορασεις τετοια καλωδια θα ακους και εσυ διαφορεςΤεχνικά και επιστημονικά απο αυτά που γνωρίζουμε δεν υπάρχει κανένας λόγος που ένα ethernet καλώδιο μπορεί να κάνει κάποια ηχητική διαφορά. (εκτός ίσως απο το επηρρεασμό σε άλλα κυκλώματα αναλογικά των άλλων συσκευών που φαντάζομαι είναι και ελάχιστος και μη διακριτός ακόμη και σε μη καλά σχεδιασμένες (για αυτόν τον παράγοντα) συσκευές ). Ιδίως στα μήκη που χρησιμοποιούμε για οικιακή χρήση.
Εγω πάντως που δεν μπορεί κάποιος να με πεί και "αντικαλωδιά" καθώς διαφορές σε καλώδια που μεταφέρουν αναλογικό σήμα ακούω .... διαφορές σε καλώδια ethernet δεν ακούω.
Δεν έχω κάνει πολλες δοκιμές μωρέ .... να απλώς μου είχε δώσει ένα φίλος ένα "καλό" και ακριβό , δεν άκουσα καμιά διαφορά.Αν αγορασεις τετοια καλωδια θα ακους και εσυ διαφορες
Μεχρι να βρεις κορόιδα να τα ξεφορτωθεις...μη δυσφημιστει το εμπορευμα
Λες άμα το βάλω στον εκτυπωτή μου να μην εκτυπώσει; Τί άλλη βλακεία θα διαβάσουμε εδώ μέσα;Δεν συνδεόταν στο ίντερνετ εννοώ. Δεν ακούω μουσική από την τηλεόραση. Μήπως έχουν φίλτρα ειδικά για χρήση στον ήχο;
Εμείς το έχουμε λίγο πιο κάτω από το ταβάνι και συνδεόμαστε με γίγαμπιτ.επίσης το ρουτερ αμα το βάλεις πιο ψηλα το σήμα ενισχυεται από την άνωση του αέρα και πιανει μεγαλύτερη ταχυτητα, τέρμα το γκάζι λέμε.
Ειδικά αν του βάλεις και σποιλερακια ανθρακόνημα, σσσσσσσσσσσσσσσ αλλο επιπεδο
Δοκίμασες κάποιο απλό UTP και δούλευε η TV ; δηλαδή υπήρξε ποτέ σύνδεση με το Internet ;Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι μπερδεύτηκες αλλά μετά είδα ότι είχα αναφέρει ρητά καλώδιο ethernet κι έμεινα με την απορία. Το έχω αγοράσει εδώ κι ένα χρόνο οπότε... εξάλλου, το ίδιο συμβαίνει και με το νεοτεκ.
Ναι, εννοείταιΔοκίμασες κάποιο απλό UTP και δούλευε η TV ?
Κι εγώ αυτό πήρα... έτσι για να λέω ότι έχω και switchΑ το ίδιο switch που έχω εγώ προτείνουν
Πχ αν ξεστριφθουν παραπανω απο το ιδανικο για να μπουν στο βυσμα χαλαει τοπικα η εμπεδηση και εχεις return loss , αυξανει η ασυμμετρια αρα εχεις common mode και αυξανει η συζευξη μεταξυ ζευγων (NEXT) . Αρα η LC της γραμμης μπορει να μην εχει crc σφαλματα αλλα τα φαινομενα Return Loss , Next και αλλα εισαγουν θορυβο αναλογα με το ποσο καλα κατασκευασμενο ειναι το καλωδιο. @xenos
Το ποσο επηρρεαζεται το clock απο τα "μV" εξαρταται απο την υλοποιηση του DAC.
Τότε είναιι πιθανόν με τα επώνυμα καλωδια, εάν είναι πλήρως θωρακισμένα και γειωμενα μέχρι και το RJ45, να μεταφέρεται και κάποιος θόρυβος από τη γείωση.Ναι, εννοείται
οχι γιατι η εξοδος θεωρειται 0 κατω απο περιπου 1V οποτε ολοι οι θορυβοι βρισκονται εκει μεσα. 1V με 1,2V. ειναι το απροσδιοριατο (μη επιτρεπτο) και μετα το 1.Το ποσο επηρρεαζεται το clock απο τα "μV" εξαρταται απο την υλοποιηση του DAC.
Για τα καλωδια Εthernet UTP/FTP/STP , τα patching cords ;έως 5 μέτρα, οφείλουν να ακούγονται ίδια , όπως ακριβώς και ένα πιστοποιημένο καλωδιο το 5-10 ευρώ.Σύμφωνα με τους επιστήμονες του διαδικτυακού μας καφενείου όλα τα καλώδια είναι ίδια.
Επίσης έχουν γράψει παλαιότερα οι ίδιοι φωστήρες ότι και όλα τα ηχεία παίζουν ίδια( μετά το σιδέρωμα με τη στιρέλα) . Χα χα χα.
Να προσέχετε μόνο τι μανιτάρια τρώτε γιατί δεν είναι όλα ίδια![]()
Ρε αδερφε...εχω περάσει τοσο ethernet χιλιομετρικά που θa ενώναμε την ακροπολη με το αουσβιτς. Ασε μας να χαρείς.Σύμφωνα με τους επιστήμονες του διαδικτυακού μας καφενείου όλα τα καλώδια είναι ίδια.
Επίσης έχουν γράψει παλαιότερα οι ίδιοι φωστήρες ότι και όλα τα ηχεία παίζουν ίδια( μετά το σιδέρωμα με τη στιρέλα) . Χα χα χα.
Να προσέχετε μόνο τι μανιτάρια τρώτε γιατί δεν είναι όλα ίδια![]()