Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μπουμαρει το μπασο στο πρωτο βιντεο που ανεβασες. Σορρυ αλλα δεν ακουγεται. Στο 5χιλ θα ακουγα τα kef ls60 η αν πηγαινα seperates θα εψαχνα να βρω προσφορα για τα elac vela fs408.2 , και εναν https://www.arcam.co.uk/product,radia,integrated-amplifiers,sa45.htm αλλα ξεφευγει το budget με τον ενισχυτη. Τα ηχεια μπορει να τα βρεις γερμανια (το προηγουμενο μοντελο με τα jet 5 tweeter ) στη μιση τιμη δηλαδη καπου 2.5χιλ
Λοιπόν στο δεύτερο βίντεο @Vakis2000 έπαιζε το fever του Elvis . Οποτε τώρα βραδιάτικα έβγαλα ένα βίντεο να δω αν μπουμαρει και σε μένα λόγω τραγουδιού αλλά δεν φαίνεται να μπουμαρει. Βέβαια δεν μπορούσα να το δυναμώσω πολύ
Ακούγονται έτσι τα genelec ?
Είσαι μεγάλο νούμεροΠρόσεχε μην φυγει και άλλος πόντος από το στρινγκ!
Όπως το ειχα προβλέψει τζάμπα κουραστηκες …Όπως ειχα πει απο πριν δεν έχω παραβεί κάποια από τα παρακάτω.Για να μη κουραζεσαι θα σου εξηγησω πως θα γινει το στορυ.
Premise:
"Οταν ανεβασα βιντεο απο το youtube ποτε εκανα ακριβως review η ειπα οτι αυτο που ακουγεται εχει σχεση με αυτο που θα ακουγες στην πραγματικοτητα αν ακουγες το ιδιο το σεταπ απο κοντα? Κανε παραπομπη σε ποστ που το λεω αυτο.
Δεν παιρνω αποφασεις αγορας απο τα βιντεο στο youtube ουτε προτεινα καποιον να το κανει.
Το μονο που εκανα ειναι να κρινω πως ακουγεται ως ηχογραφηση στο βιντεο και να συγκρινω το ακουσμα αυτο με ενα θεωρητικο νοητικο database αλλων ηχογραφησεων σε βιντεο ηχοσυστηματων που εχω ακουσει αντιστοιχως. Δεν συνεκρινα κατι με την πραγματικοτητα"
daharis666 quote 1 post ###
Βασει του παραπανω premise (δηλαδη την πεποιθηση μου που δεν αλλαξε απο τοτε εως τωρα) το quote αυτο δεν παραβιαζει την πιο πανω αρχη για τον λογο Α, Β , Γ
daharis666 quote 2 post ###
Βασει του παραπανω premise (δηλαδη την πεποιθηση μου που δεν αλλαξε απο τοτε εως τωρα) το quote αυτο δεν παραβιαζει την πιο πανω αρχη για τον λογο Α, Β , Γ
κλπ...
Και σιγουρα μπορω να το κανω αυτο πολυ καλα.
Αφού λέω μπούρδες οπως λες βρε κακομοίρη θέλεις να βρεθούμε να κάνουμε και blind test ; Αόρατος ήσουν πριν το comment , ε τώρα σου έδωσα λίγο προσοχή αναγκαστικά αλλά μη το πάρεις και πάνω σου …Μιλάς τώρα για περίπου ένα χιλιοστό του μέτρου που απέχει το στριμμένο καλώδιο απο την είσοδο του βύσματος. Να δούμε τί άλλη μπούρδα θα πεις.
Αν δεν έχεις πέσει θύμα placebo, τότε μπορείς άνετα να συμμετάσχεις σε ένα τυφλό τεστ. Αφού δεν συζητάμε για data curruption και επαναποστολή δεδομένων και μιλάμε μόνο για τον θόρυβο και τις παρεμβολές, τότε όπως πρότεινα και χθες, μπορεί να παίζει ένα streamer με μεγάλο buffer και να γίνονται εναλλαγές καλωδίων δικτύου on the fly, χωρίς φυσικά να βλέπετε τί χρησιμοποιείται κάθε φορά.
Εκτώς αν μιλάς τελικά και για σφάλματα μετάδοσης, κάτι που έχει καλυφθεί απο τα μηδενικά σφάλματα μετάδοσης που αναφέρονται στα logs των μηχανημάτων μας.
Όσο για το τί έχεις να κερδίσεις, αυτό μπορεί να είναι αυτό που πιστεύει ότι κερδίζει ο κάθε αυτόκλητος γκουρού του audio. Κύρος και ικανοποίηση ότι αυτός ακούει καλύτερα, αυτός έχει καλύτερο - πιο αποκαλυπτικό σύστημα απο τους άλλους, ικανοποίηση του "εγώ" σας. Simple as that.
Ενα έξτρα ζεύγος magnetics από τα rj45 του switch θα καταστείλει περεταίρω common mode και δυνητικά θα βοηθήσει τα αναλογικά στάδια του dac σου .Το ZTE router του παρόχου μου διαθέτει 5 switching ports.
Γιατί να αγοράσω ξεχωριστό switch ;
Υπάρχει λόγος σοβαρός ;
δεν μας ενδιαφέρει το πως αγοράζεις κατι...δεν ειναι το θεμα μας αυτόΌπως το ειχα προβλέψει τζάμπα κουραστηκες …Όπως ειχα πει απο πριν δεν έχω παραβεί κάποια από τα παρακάτω.
"Οταν ανεβασα βιντεο απο το youtube ποτε εκανα ακριβως review η ειπα οτι αυτο που ακουγεται εχει σχεση με αυτο που θα ακουγες στην πραγματικοτητα αν ακουγες το ιδιο το σεταπ απο κοντα? Κανε παραπομπη σε ποστ που το λεω αυτο.
Δεν παιρνω αποφασεις αγορας απο τα βιντεο στο youtube ουτε προτεινα καποιον να το κανει.
Το μονο που εκανα ειναι να κρινω πως ακουγεται ως ηχογραφηση στο βιντεο και να συγκρινω το ακουσμα αυτο με ενα θεωρητικο νοητικο database αλλων ηχογραφησεων σε βιντεο ηχοσυστηματων που εχω ακουσει αντιστοιχως. Δεν συνεκρινα κατι με την πραγματικοτητα"
Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά . Ηταν τα ηχεία στα βιντεάκια και η κριτική ήταν για τα ηχεία όπως ακούγονταν στα βιντεάκια .δεν μας ενδιαφέρει το πως αγοράζεις κατι...δεν ειναι το θεμα μας αυτό
τα γραπτά σου είναι μαζί με τα βίντεο...
και είναι κριτική ΚΑΙ προς τα ηχεία...όχι μόνο στις ηχογραφήσεις
ξύλα πέτρες....κατά τα άλλα κυνηγάμε τα ρφ στα έθερνετ
λυπήσου τον εαυτό σου και μην επιμένεις...πάμε παρακάτ γιατί αυτά ήταν απλά ένα σπερματικό σερτς....έχεις και επιπλέον σχολιασμούς ενώ σε είχαμε πάρει στο ψιλό![]()
Λέει κακομοίρη ένα μέλος με σοβαρή παρουσία εδώ, με τις ηχειάρες του, με τους ενισχυτάρες του, με τα καλώδιά του, με τις δοκιμές του.Αφού λέω μπούρδες οπως λες βρε κακομοίρη
του ήρθανε πολλά μαζεμένα....ηρεμίαΔεν έχει παρατραβήξει η αναίδειά του ακόμα; Η παρακάτω πρόταση εμένα με σκανδαλίζει:
Λέει κακομοίρη ένα μέλος με σοβαρή παρουσία εδώ, με τις ηχειάρες του, με τους ενισχυτάρες του, με τα καλώδιά του, με τις δοκιμές του.
@daharis666 για πόσο θα είσαι τόσο χαλαρός μαζί του;
εσύ πάλι μη μπεις στον κόπο να με ρωτήσεις τον λόγο που μπαίνω στην αντίστοιχη διαδικασία μαζί σου...Ο μόνος λόγος που μπαίνω σε ανάλυση για να σου απαντήσω είναι επειδή είσαι mod. Κατά τα άλλα ανήκεις και συ στους αόρατους στην πράξη και στην ουσία .
Δεν μπλέκομαι με ψυχολογικά θέματαεσύ πάλι μη μπεις στον κόπο να με ρωτήσεις τον λόγο που μπαίνω στην αντίστοιχη διαδικασία μαζί σου...![]()