Ethernet cables - Chord Epic

Reaction score
3.554
Ο ασύρματος μας θυμίζει δύσκολες εποχές, τότε που στέλνανε οι πατριώτες μηνύματα στους Άγγλους για να τους στείλουν audiophile βελόνες για γραμμόφωνα, ειδάλλως δεν είχαν άλλο τρόπο παρά να συναντούν κοπέλες στα πάρτι, οι οποίες έφεραν αντίσταση στον έρωτα πριν από το γάμο.
Ήταν απο τότε ένα είδος ερωτικού βοηθήματος το γραμμόφωνο

Last edited:

Reaction score
33
δεν μεσολαβεί audiophile καλώδιο στη σύνδεση και χωρίς audiophile καλώδια σε όλα τα στάδια, το σύστημα δεν είναι audiophile
:laugh:
Δεν υπαρχουν audiophile συστηματα, υπαρχουν ομως χωροι. Θες να κανουμε την συζητηση; (ετσι για ζεσταμα, αφου ολοι κανουν πλακιτσα...)

Reaction score
2.347
Δεν υπαρχουν audiophile συστηματα, υπαρχουν ομως χωροι. Θες να κανουμε την συζητηση; (ετσι για ζεσταμα, αφου ολοι κανουν πλακιτσα...)
δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν βλέπω άλλο λόγο να μην συνδέεται ασύρματα το streamer με το ρούτερ εφόσον δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα (απόσταση από το access point κλπ)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.487
οχι εδώ...κάνε καινούριο

Reaction score
3.554
Μια χαρά παίζει και το wi fi.
Αρκεί να θυμάσαι τον κωδικό που δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει 0 και 1 , γιατί μερικές φορές μου έχει τύχει να μπερδευτεί το password με τα data, π.χ. στο κομμάτι του Ρακιτζη: Say say say the magic word 'sagapo' s a g a p o ........

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.524
Εγώ ρωτάω σοβαρά και εσείς κάνετε πλάκα. Έχω ένα streamer (των 400 ευρώ) και με διευκολύνει η ασύρματη σύνδεση γιατί το μπριζακι Ethernet βρίσκεται στον απεναντι τοίχο από αυτόν που κάθεται το streamer. Πείτε μου τη θεωρία να την αξιολογησω για να δω τι θα κάνω.

Μόνο μη μου πείτε να ξηλωσω τα καλώδιο Ethernet μέσα από τους τοίχους του σπιτιού γιατί δε γίνεται. (Να ληφθεί υπόψη ότι το καλωδιο είναι από τον Καύκα και τουλάχιστον 15 ετών παλιό, όσο το σπιτι. Επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το σπίτι δε συνδέεται με τον πάροχο με οπτική ίνα αλλά με κλασσικη σύνδεση. Αρνούμαι να αναβαθμίσω τη σύνδεση πάρα τα αμέτρητα ενοχλητικά τηλεφωνήματα του παρόχου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακοτεχνίες που κάνουν στο δεξί μέρος των δρόμων όπου περνούν τις οπτικές ίνες, χωρίς να σκέφτονται τους ποδηλάτες.)

Last edited:

Reaction score
1.160

Reaction score
23.291
Έλα να σου κάνω εγώ με ethernet.
Να δεις πως καταστρέφουν το σύστημα κάποια καλώδια των 350 ευρώ το μέτρο.
Με ethernet ; Με ethernet ; Με ethernet ; :D :D😍

Μάπα σύστημα έχω τελικά και νόμιζα ήταν καλό. :D

Που εξαφανίστηκες βρέι ; :D
ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακοτεχνίες που κάνουν στο δεξί μέρος των δρόμων όπου περνούν τις οπτικές ίνες, χωρίς να σκέφτονται τους ποδηλάτες.)
:D :D :D

Πέθανα στο γέλιο. 😍

Edit : Όλο το πόστ καλό και αστείο ήταν αλλά αυτό μoυ έδωσε την χαριστική βολή, δεν το περίμενα , το ¨εχτισες¨και καλά. :D Ακόμη γελάω 4 λπετά μετά.

Last edited:

Reaction score
60
θελω και εγω απο αυτο που καταστρεφει αληθεια και δεν αντιλέγω οτι μπορει να μην υσχιει το εχουμε δει πολλες φορές και σε φτηνα αλλα και σε ακριβα και οχι μονο δυκτιου
βαλε media converter γυρνα το σε οπτικη και γυρνα ολο το σπιτι απώλεια 0

Reaction score
23.291
Rf και μ@λακίες. Εδώ έχουμε και thoriated tugsten λαμπάτους βρε @kanakiani που εκπέμουν ακτίνες Χ , α και β. :D

Last edited:

Reaction score
2.574
βρες το emi/rfi....βασικα βρες ακρη εκει μέσα.

εχει 5 πολύπριζα, έχει ρουτερ, switch, τηλεφωνο, 2 σαμπ, 2 ενισχυτές, 1 προ, 1 ντακ, 1 ηχομπαρα με το σαμπ της, 1 tv, ενα νας, 1 ap, 1 usb hub, 1 pc, 1 φωτιστικο, 2-3 πτώματα. την θαμενη λιμπιντο μου.... νομίζω αυτα.

Yea6IoH0.jpg

Reaction score
23.291
βρες το emi/rfi....βασικα βρες ακρη εκει μέσα.

εχει 5 πολύπριζα, έχει ρουτερ, switch, τηλεφωνο, 2 σαμπ, 2 ενισχυτές, 1 προ, 1 ντακ, 1 ηχομπαρα με το σαμπ της, 1 tv, ενα νας, 1 ap, 1 usb hub, 1 pc, 1 φωτιστικο, 2-3 πτώματα. την θαμενη λιμπιντο μου.... νομίζω αυτα.

View attachment 375704
Ωραία τα έχεις. Τακτοποιημένα.

Reaction score
2.574
Ωραία τα έχεις. Τακτοποιημένα.
Προσωρινό είναι, όταν μπήκε ο 2ος ενισχυτής πριν κάνα μήνα έγιναν έτσι. Καααααααπιια στιγμή θα τα φτιάξω όπως πρέπει.
Πάντως διάφορα στον ήχο δεν είδα. Ούτε χιιιιιιςςςς από τα Τουίτερ δεν ακούγεται που έχει πάρει το καλώδιο ήχου κοκορετσατη αγκαλιά τον καλώδιο του τελικού.

Reaction score
33
Εγώ ρωτάω σοβαρά και εσείς κάνετε πλάκα. Έχω ένα streamer (των 400 ευρώ) και με διευκολύνει η ασύρματη σύνδεση γιατί το μπριζακι Ethernet βρίσκεται στον απεναντι τοίχο από αυτόν που κάθεται το streamer. Πείτε μου τη θεωρία να την αξιολογησω για να δω τι θα κάνω.

Μόνο μη μου πείτε να ξηλωσω τα καλώδιο Ethernet μέσα από τους τοίχους του σπιτιού γιατί δε γίνεται. (Να ληφθεί υπόψη ότι το καλωδιο είναι από τον Καύκα και τουλάχιστον 15 ετών παλιό, όσο το σπιτι. Επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το σπίτι δε συνδέεται με τον πάροχο με οπτική ίνα αλλά με κλασσικη σύνδεση. Αρνούμαι να αναβαθμίσω τη σύνδεση πάρα τα αμέτρητα ενοχλητικά τηλεφωνήματα του παρόχου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακοτεχνίες που κάνουν στο δεξί μέρος των δρόμων όπου περνούν τις οπτικές ίνες, χωρίς να σκέφτονται τους ποδηλάτες.)
Διαβασε κ Δημητρη μιλαμε για μεγαλο παίκτη (auralic)

Reaction score
2.226
Διαβασε κ Δημητρη μιλαμε για μεγαλο παίκτη (auralic)

Το νούμερο 1 στα περισσότερα streamer δεν είναι up to par με της auralic . Οπότε αν είσαι line of sight , σε σταθερό κανάλι σε περιβάλλον χαμηλών παρεμβολών , με priority QOS στο auralic streamer σου έχεις το ιδανικό .

Πχ σε WiiM και Bluesound το Ethernet ακούγεται καλύτερα σε σχέση με το WiFi .

“The WiFi sounds better if:
1.The engineer who in charge of design the streamer knows how to design the WiFi module right. The 'right' means the WiFi module will not create noise that can be picked up by other audio circuit of those which directly sharing same ground circuit;

2.The WiFi signal between streamer and router is strong and stable. If you have a poor WiFi signal between streamer and the music server, the WiFi protocol will try to fetch the data again and again due to large error rate (Yes, we use TCP to transfer music data which has error correction policy). If there are too many errors, that add quite a lot of work for the WiFi module and it will also add additional load to processor which potentially generate more EMI noise and affect audio circuit.”

wnet

Nearfield
Reaction score
18.431
δεν έχει μείνει ποπ κορν για ποπ κορν....
δύσκολη φάση....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm