- Reaction score
- 14
εισαι ethnik..... fan εεεε?????Το καλυτερο ηταν αυτο της Σερβιας. Φανταστικο κομματι. Υπεροχο επισης και του Ισραηλ και της Αλβανιας...
μην μας παρεξηγήσει κανένας ethnikόφρων...
εισαι ethnik..... fan εεεε?????Το καλυτερο ηταν αυτο της Σερβιας. Φανταστικο κομματι. Υπεροχο επισης και του Ισραηλ και της Αλβανιας...
πώς φαίνεται ο highend fanatic... το στραντιβάριους δεν σε αγγιξε???:124::124:Μου αρέσει πολύ που επιλέγουμε τα λιγότερο μάπα τραγούδια από αυτά τα μουσικά εκτρώματα και τα θεωρούμε και καλά. Λες και αν δεν ήταν στην γιουροχαζομάρα, θα τα προσέχαμε ποτέ.
...
Μη μου το θυμίζεις και το πρωϊνό μου αρχίζει την άνοδο στον οισοφάγο.... το στραντιβάριους δεν σε αγγιξε???:124::124:
+ 1 :116:Ισπανία δαγκωτό. Πολύ γελιο το Baila-el-chiki-chiki
A... όλα κι όλα... εσείς είστε Πειραιάς :114:. Από ΤΗΝ Περαία ήτανε... όπου σίγουρα θα σαρώσει τα beach bar το καλοκαίρι!!Τον Los Paras Que Vas με τους Ισπανιδοπαίδαρους να τραγουδάει Κατσίκι Τσίκι... απο τον Περαία!!!
Off topicΣυγχαρητήρια.Πετύχατε το λογοπαίγνιο του nickname,κατά 50% τουλάχιστονεισαι ethnik..... fan εεεε?????
μην μας παρεξηγήσει κανένας ethnikόφρων...
Για να μη μπερδεύουμε τις βούρτσες .... :121: δες τι μπορεί να κάνει η Shakira.Aν τραγουδαγε η Σακιρα το τραγουδι της Καλομοιρας θα σας αρεσε.
Ψυχολογικο ειναι το θεμα ....
Τι λες ωρε κλεφτόπουλο; :111:Sorry mate αλλα η Σακιρα ειναι ενα στημενο πραγμα.
Η Καλομοιρα βγαζει μια γλυκαδα και μια αθωοτητα.
Δεν μου αρεσουν τα ωραιοπαθει και τα στημενα.
Χιλιες φορες καλυτερα το Καλομοιρακη. Γουτσου γουτσου μμμμμμ ...........
Αστο παιδι στον πλατωνικο ερωτα του !Τι λες ωρε κλεφτόπουλο;
Για τηρα ξανά μανά ωρε!
(Μην τρελλαθούμε τώρα εεε![]()
Στημενο πραγμα η Σακιρα ? Ρε αι φτυσε τα μπουτια σου ...Sorry mate αλλα η Σακιρα ειναι ενα στημενο πραγμα.
Η Καλομοιρα βγαζει μια γλυκαδα και μια αθωοτητα.
Δεν μου αρεσουν τα ωραιοπαθει και τα στημενα.
Χιλιες φορες καλυτερα το Καλομοιρακη. Γουτσου γουτσου μμμμμμ ...........
Ετσι είναι! Τα σχόλεια και το γέλιο που κάναμε την βραδιά ήταν το κάτι άλλο!Μου αρέσει πολύ που επιλέγουμε τα λιγότερο μάπα τραγούδια από αυτά τα μουσικά εκτρώματα και τα θεωρούμε και καλά. Λες και αν δεν ήταν στην γιουροχαζομάρα, θα τα προσέχαμε ποτέ.
...