EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.218
Βασικές λειτουργίες αλλά πολύ πολύ χρήσιμες. Ότι είναι bluetooth σημαίνει ότι έχει μεγάλη εμβέλεια ακόμα και όταν είναι στραμμένο σε άλλη κατεύθυνση, εκτός συσκευής
Η κινεζιά σαν ποιότητα φωνάζει, δες το λογότυπο on/off που δεν είναι κεντραρισμένο με το πλήκτρο.
IMG_20231205_125946.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.218
Μελέτησε την χωρητικότητα γιατί είναι κάτι που κοστίζει εάν δεις ότι σε βολέψει μετά.
Θα είμαι ειλικρινής ως προς το 1 TB που επέλεξα. Επειδή γίνετε λόγος για το πως παίζει το μηχάνημα και αν το dac που φοράει αποδίδει, το μηχάνημα παίζει άριστα στα αυτιά μου, ντάξει τα στρογγυλέυει λιγάκι τα πράματα, δεν είναι όμως κουραστικό.
Μεγάλη σημασία έχει με τι αρχείο θα το ταΐσεις, αυτά που κατεβάζουμε και ειδικά σε dsd ως επί το πλείστον είναι από βινύλια και μεγάλη σημασία έχει το μέσο που θα γίνει το rip. Τον ίδιο δίσκο να κατεβάσεις από 5 διαφορετικούς, έχουν τεράστια ηχητική απόδοση μεταξύ τους.
Οποτε από αυτά που πραγματικά αξίζουν και έχω ξεχωρίσει , δεν ξεπερνάνε τελικά το 1TB αποθηκευτικό χώρο.
Το βρίσκω άσκοπο να κατεβάζω τεράστια αρχεία όσο να λέω ότι τα έχω σε dsd ;)

Last edited:

sps

Reaction score
538
Θα μπορούσες να το δεις και με μια άλλη ματιά, τα 100 καλύτερα άλμπουμ που σου αρέσουν θα μπορούσες να τα αγοράσεις στην καλύτερη δυνατή ποιότητα που υπάρχουν .
Παράδειγμα εάν σου αρέσει το "Tea for Tillerman" του Cat Stevens υπάρχει δε έκδοση DSD 128 απο Analogue Productions, το οποίο είναι αρκετά καλογραμένο.
Σαν παράδειγμα το φέρνω μπορώ να σου πω και αρκετά άλλα, δεν υπάρχει ανάγκη να ¨κατεβάζεις¨ ανούσια αρχεία, κάνε μια συνδρομή Qobuz η Tidal.
Ο σκληρός είναι για τα δικά σου αρχεία που σου αρέσουν,
παράδειγμα Jazz At The Pawnshop από την Naxos σε DSD 512, το οποίο δεν συγκρίνετε με streaming.

Έχεις αγοράσει έναν ακριβό ενισχυτή, ένα ακριβό ζευγάρι ηχεία, πιθανώς να έχεις και ακριβά καλώδια ηχείων και ρεύματος, να μην έχεις και ένα σωστό DSF η Flac η ακόμα και Βινύλιο να τα απολαύσεις.

sps

Reaction score
538
Το Eversolo μπορεί να το συνδέσεις αργότερα με ένα πολύ καλύτερο DAC.
Σαν streamer ο σκληρός θα συνεχίσει να είναι χρήσιμος σαν βιβλιοθήκη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.218
Έχω ήδη ξεχωριστό dac, μάλιστα μπήκα στο πειρασμό να το συνδέσω πάνω στο Α6 για να δω πως παίζει κιόλας. Τέσπα σαν stream το ήθελα το Α6 για να μη ανοίγω το pc. Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα και με καλύπτει πλήρως. Όσο για τα μεγάλα dsd, επιμένω ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι άθλιες παραγωγές και δεν βλέπω το λόγο να έχω και να αναπαράγω τόσο μεγάλα αρχεία, άσε δε που κάποιες φορές τα flac είναι ανώτερα ηχητικά.
Για τη ιστορία επέλεξα αυτο το δίσκο , μια πολύ καλή περίπτωση για το Α6, επειδή έχει ξεχωριστή ψύκτρα που τη κολλάς και έρχεται μετά σε επαφή με το καπάκι της συσκευής, πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά με τις θερμοκρασίες. Επίσης κανένα πρόβλημα που είναι pcie 4.0, το Α6 τη αναγνώρισε και έκανα φορμάτ από τη ίδια τη συσκευή.

Reaction score
136
Το Eversolo μπορεί να το συνδέσεις αργότερα με ένα πολύ καλύτερο DAC.
Σαν streamer ο σκληρός θα συνεχίσει να είναι χρήσιμος σαν βιβλιοθήκη.
Το δοκιμασες ετσι, για να δεις την ποιοτητα του steamer/player με αλλο ντακ?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.218
Το A6 παίζει πολύ καλά με MQA, το έχετε δοκιμάσει?

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει πολύ υλικό σε αυτό το φορμάτ...

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.554
Το A6 παίζει πολύ καλά με MQA, το έχετε δοκιμάσει?

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει πολύ υλικό σε αυτό το φορμάτ...
full MQA παίζει!!!!

Δοκίμασε το Album: Clique / Patricia Barber , δίνει 352.8 Khz MQA
Τώρα που φαλίρισε να δεις πόσα θα βγουν...
Αγοράστηκε από το Καναδικό fund που έχει επίσης την NAD, BlueSound κλπ....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.218
Επιβεβαιώνω τη μόντα με τη ssd που έβαλα, πέρασα μονοκοπανιά 700gb, η θερμοκρασία του δίσκου ήταν σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα. Έκανα επίσης πατέντα και με το πλαστικό κλιπ που ασφαλίζει, αλλιώς μεσολαβεί αυτό και εκτός ότι πιέζει το καπάκι στο κλείσιμο, δεν επιτρέπει τη ομοιόμορφη επαφή με το καπάκι.
Φώτο ξέχασα να βγαλω όμως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.585
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants