EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Η σύνδεση με Bluetooth στο Α6 έχει πολύ χαμηλή στάθμη έντασης, θα με πείς άνοιξε λίγα db να ακούς, αυτό κάνω αλλά μετά όταν αλλάξω είσοδο ξεχνάω να χαμηλώσω και γίνεται έκρηξη!!
Συμβαίνει και σε εσάς?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Έχεις βάλει maximum ένταση στη συσκευή πομπό ??? (κινητό, ταμπλέτα, υπολογιστή).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Φυσικά, εννοείται!
Έχω κάνει pair αρκετές κινητές συσκευές με τα ίδια αποτελέσματα.

Reaction score
139
Το Α8 έχει το ίδιο "αναβαθμισμένο" εσωτερικό του Α6ΜΕ ή πρόκειται να βγει και Α8ΜΕ ? Τιμή?
Δεν έβαζαν και άλλη μία αναλογική είσοδο να γίνει μια χαρά προενισχυτής? Σε 1 είσοδο να βάλεις το cd ή το phono? :idk:

Last edited:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Το Α8 έχει το ίδιο "αναβαθμισμένο" εσωτερικό του Α6ΜΕ ή πρόκειται να βγει και Α8ΜΕ ? Τιμή?
Το Α8 έχει αναβαθμισμένο εσωτερικό με τα καλά ρολόγια κλπ.
Δείτε post #76 αναλυτικά

Δεν έχει ανακοινωθεί Master Edition για το Α8 και δεν νομίζω ότι θα βγει. Αφού έχει γραμμική τροφοδοσία, τα αναβαθμισμένα clocks κλπ κλπ.....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.....

Η τελική τιμή είναι 1.999 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, εξόδων μεταφοράς. Έχει και remote.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Γίνετε πολύς λόγος για γραμμικό τροφοδοτικό στη Α6 σειρά, τι γνώμη έχετε.
Θα κάνει όντως διαφορά στο στάδιο του dac?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Το Α6 ως streamer και μόνο χωρίς την χρήση του ενσωματωμένου dac αξίζει για αγορά;
Οι περισσότεροι για αυτό το παίρνουν κυρίως και μετά τσεκάρουν και το DAC.

Στο Audio Science review, έχει θετικές ψήφους: 93,7% , ουδέτερες 4,9% και αρνητικές 1,3%

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Το Α6 ως streamer και μόνο χωρίς την χρήση του ενσωματωμένου dac αξίζει για αγορά;
Με τα 1000 αξίζει, όπως αναφέρθηκε αξίζει και ως dac, εμένα τουλάχιστον με καλύπτει και έχει απλοποιήσει αρκετά τη διαδικασία στο να ακούσω μουσική.

Δισκάρα!!

IMG_20231213_180230.jpg

Reaction score
139
Με τα 1000 αξίζει, όπως αναφέρθηκε αξίζει και ως dac, εμένα τουλάχιστον με καλύπτει και έχει απλοποιήσει αρκετά τη διαδικασία στο να ακούσω μουσική.
Δισκάρα!!
Αυτό τώρα το έχεις μεταφέρει με εξωτερικό cd στο A6 σε υψηλή ανάλυση και για αυτό εμφανίζεται το FLAC και το cd πάνω δεξιά?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Κατεβασμένο είναι από τους φίλους μας τους Ρώσους, περασμένο στο εσωτερικό ssd και από εκεί παίζει, μπορεί να γίνει και με τη διαδικασία που περιέγραψες σε πολύ σύντομο χρόνο, το rip που κάνει από CD το Α6 είναι πολυ αποδοτικό

Last edited:

Reaction score
20

Δισκάρα!!

View attachment 315425
ευχαριστω για την απαντηση ,εγω το θελω ως streamer δεν νομιζω να παιξει καλυτερα απο το dac μου αν παιξει καλυτερα θα εκπλαγω ευχαριστα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Απ'το πολύ παλιό δικό μου dac παίζει καλύτερα, είχα και αυτό στο νου μου ότι θα παίξει ως αναβάθμιση και έπεσα μέσα, από το σύντομο χρονικό διάστημα που έχω κάνει ακρόαση, σε διαφορετικά ήδη μουσικής, έχω καταλήξει για το δικό μου σύστημα στο slow roll-off (Linear) φίλτρο, σε αυτό το φίλτρο παίζει σαν dac βιλούδο στα αυτιάμ. Πολλές φορές κάνω εναλλαγή σε κάποιες παραγωγές με το Brick wall (Linear), σε δλειά να βρισκόμαστε δλδ!! :biggrin:

Reaction score
907
Αυτό το dac είναι ακουστικά τελείως διάφανο, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τις μετρήσεις του (και δεν έχουμε κανένα σοβαρό στοιχείο για να μην τις πιστέψουμε). Η λογική λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη καλύτερου dac. Εάν έχετε ήδη, το πουλάτε (ή αγοράζετε σκέτο streamer, ή παίζετε από τον υπολογιστή σας).

det

Reaction score
104
Κατεβασμένο είναι από τους φίλους μας τους Ρώσους, περασμένο στο εσωτερικό ssd και από εκεί παίζει, μπορεί να γίνει και με τη διαδικασία που περιέγραψες σε πολύ σύντομο χρόνο, το rip που κάνει από CD το Α6 είναι πολυ αποδοτικό
Ποιοί Ρώσοι είναι αυτοί ;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof