Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.528
A8 με σύνδεση I2S.
.
.
Το Α8 έχει αναβαθμισμένο εσωτερικό με τα καλά ρολόγια κλπ.Το Α8 έχει το ίδιο "αναβαθμισμένο" εσωτερικό του Α6ΜΕ ή πρόκειται να βγει και Α8ΜΕ ? Τιμή?
Οι περισσότεροι για αυτό το παίρνουν κυρίως και μετά τσεκάρουν και το DAC.Το Α6 ως streamer και μόνο χωρίς την χρήση του ενσωματωμένου dac αξίζει για αγορά;
Με τα 1000 αξίζει, όπως αναφέρθηκε αξίζει και ως dac, εμένα τουλάχιστον με καλύπτει και έχει απλοποιήσει αρκετά τη διαδικασία στο να ακούσω μουσική.Το Α6 ως streamer και μόνο χωρίς την χρήση του ενσωματωμένου dac αξίζει για αγορά;
Αυτό τώρα το έχεις μεταφέρει με εξωτερικό cd στο A6 σε υψηλή ανάλυση και για αυτό εμφανίζεται το FLAC και το cd πάνω δεξιά?Με τα 1000 αξίζει, όπως αναφέρθηκε αξίζει και ως dac, εμένα τουλάχιστον με καλύπτει και έχει απλοποιήσει αρκετά τη διαδικασία στο να ακούσω μουσική.
Δισκάρα!!
ευχαριστω για την απαντηση ,εγω το θελω ως streamer δεν νομιζω να παιξει καλυτερα απο το dac μου αν παιξει καλυτερα θα εκπλαγω ευχαρισταΜε τα 1000 αξίζει, όπως αναφέρθηκε αξίζει και ως dac, εμένα τουλάχιστον με καλύπτει και έχει απλοποιήσει αρκετά τη διαδικασία στο να ακούσω μουσική.
Δισκάρα!!
View attachment 315425
Ποιοί Ρώσοι είναι αυτοί ;Κατεβασμένο είναι από τους φίλους μας τους Ρώσους, περασμένο στο εσωτερικό ssd και από εκεί παίζει, μπορεί να γίνει και με τη διαδικασία που περιέγραψες σε πολύ σύντομο χρόνο, το rip που κάνει από CD το Α6 είναι πολυ αποδοτικό