Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Όντως, έκανα μια δοκιμή με το μικρόφωνο του κινητού και το ηχητικό αποτέλεσμα ήταν λες και έριξα τα ηχεία μέσα στο πηγάδιΧάλια μαύρα .![]()
Καίει ρεύμα η διαδικασία... ξανασκέψου το.Τι έχουμε εδώ? View attachment 371564 View attachment 371565
Εκτός από τον "προενισχυτή" είναι και το DAC στη μέση.Παιδια μια ερωτηση , το Eversolo dmp A8 για χρηση μονο σαν streamer ...δεν χρειαζομαι τον προενισχυτη του ...ειναι ανωτερο σε θεμα ηχου απ το Eversolo dmp A6 M.E Gen2 ;
Η το επιπλεον κοστος ειναι για τον + προενισχυτη; Ευχαριστω
Ναι Dac εχω "καλο" οποτε μενδιαφερει μονο ο ηχος απ το streamer συγκριτικα .Εκτός από τον "προενισχυτή" είναι και το DAC στη μέση.
Όταν λες το θες για χρήση "μόνο σαν streamer" και δεν χρειάζεσαι τον προενισχυτή, δεν είναι σαφές αν θα χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο DAC ή κάποιο εξωτερικό.
Σε αυτή την περίπτωση (στην οποία δηλαδή χρησιμοποιείς μόνο το ψηφιακό κομμάτι του streamer) δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από το ακριβότερο Α8.Ναι Dac εχω "καλο" οποτε μενδιαφερει μονο ο ηχος απ το streamer συγκριτικα .
Το wiim ή το eversolo δουλεύει καλά-σωστά και σαν προενιχυτής σε τελικό;Σε αυτή την περίπτωση (στην οποία δηλαδή χρησιμοποιείς μόνο το ψηφιακό κομμάτι του streamer) δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από το ακριβότερο Α8.
Υ.Γ.1 Πέρα από θέματα χρηστικότητας, ευκολιών κλπ., αν μιλήσουμε καθαρά για θέμα ήχου, ούτε από το Α6 έχεις να κερδίσεις κάτι σε σχέση με κάτι φθηνότερο, ένα WiiM για παράδειγμα.
Υ.Γ.2 Φυσικά θα ακούσεις και την αντίθετη άποψη, που λέει πως το ακριβότερο δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο.
Δεν είναι μόνο θέμα τιμής αλλά ότι αυτό που έχω τώρα μου δίνει τη δυνατότητα να έχω και ddc converter, ενώ το wiim pro plus όχι γιατί δεν έχει είσοδο usb.Σε αυτή την περίπτωση (στην οποία δηλαδή χρησιμοποιείς μόνο το ψηφιακό κομμάτι του streamer) δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από το ακριβότερο Α8.
Υ.Γ.1 Πέρα από θέματα χρηστικότητας, ευκολιών κλπ., αν μιλήσουμε καθαρά για θέμα ήχου, ούτε από το Α6 έχεις να κερδίσεις κάτι σε σχέση με κάτι φθηνότερο, ένα WiiM για παράδειγμα.
Υ.Γ.2 Φυσικά θα ακούσεις και την αντίθετη άποψη, που λέει πως το ακριβότερο δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο.
Παιδια μια ερωτηση , το Eversolo dmp A8 για χρηση μονο σαν streamer ...δεν χρειαζομαι τον προενισχυτη του ...ειναι ανωτερο σε θεμα ηχου απ το Eversolo dmp A6 M.E Gen2 ;
Η το επιπλεον κοστος ειναι για τον + προενισχυτη; Ευχαριστω
Ναι, απλά αυτό ανήκει στην κατηγορία χρηστικότητας, ευκολιών κλπ. που έγραψα και όχι στην ποιότητα ήχου. Προφανώς ο καθένας πρέπει να επιλέξει το μηχάνημα που έχει τα features που του χρειάζονται. Αν δεν τα έχει, δεν παίζει ρόλο ούτε η ποιότητα ήχου, ούτε η τιμή.Δεν είναι μόνο θέμα τιμής αλλά ότι αυτό που έχω τώρα μου δίνει τη δυνατότητα να έχω και ddc converter, ενώ το wiim pro plus όχι γιατί δεν έχει είσοδο usb.
Εγώ το wiim το χρησιμοποιώ απλά ως streamer οπότε δεν μπορώ να στο απαντήσω από προσωπική εμπειρία.Το wiim ή το eversolo δουλεύει καλά-σωστά και σαν προενιχυτής σε τελικό;
Η διαφορά με και χωρίς ddc στην ποιότητα ήχου είναι μεγάλη. Δεν είναι ευκολία ή χρηστικότητα να προσθέσεις κι άλλη συσκευή.Ναι, απλά αυτό ανήκει στην κατηγορία χρηστικότητας, ευκολιών κλπ. που έγραψα και όχι στην ποιότητα ήχου.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "με και χωρίς ddc". Εννοείς πως παίζει καλύτερα αν συνδέσεις π.χ. το PC σου με το Eversolo με USB και παίζεις π.χ. Tidal από το PC, σε σχέση με το να παίζεις Tidal από το Eversolo (που δεν έχει νόημα, αλλά λέμε); Ή κάτι άλλο;Η διαφορά με και χωρίς ddc στην ποιότητα ήχου είναι μεγάλη. Δεν είναι ευκολία ή χρηστικότητα να προσθέσεις κι άλλη συσκευή.