- Reaction score
- 25.595
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.η δεσποινα βανδη κι εγω σας ευχομαστε καλη επιτυχια στο fan club !!!
p.s.
To τραγουδι που με τρελαινει απο την βισση ειναι το ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.η δεσποινα βανδη κι εγω σας ευχομαστε καλη επιτυχια στο fan club !!!
p.s.
To τραγουδι που με τρελαινει απο την βισση ειναι το ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΗ ΕΊΣΑΙ ΕΣΥ
Την προτιμώ στα "ερμηνευτικά" της,αυτά που την ανέδειξαν και την ξεχώρισαν,παρά στα λαικότροπα που το γύρισε μετά και (κατ εμέ) έγινε ένα με την πλέμπα..
http://el.wiktionary.org/wiki/πλέμπαΠοια ειναι αυτη η πλεμπα?
Οι λοιπές άφωνες και ατάλαντες (κατ εμέ) που δηλώνουν αοιδοί,άδωντας παρόμοια άσματα.Ποια ειναι αυτη η πλεμπα?
Μη με προδίδετε παρακαλώ πολύ..:145:Αυτο θα σημαινε λοιπον πως ο simplyjimmy ειναι γαλαζοαιματος!:137:
:204::204::204:Ποια ειναι αυτη η πλεμπα?
Βρε τι πάθαμε μετά από 2 χρόνια...
:204::204::204:
Ποια ειναι αυτη η πλεμπα?
Αυτο θα σημαινε λοιπον πως ο simplyjimmy ειναι γαλαζοαιματος!:137:
Σου απαντησα δις.Ελπίζω να μην έθιξα κάποιον με το πλέμπα.
Στην αντίθετη περίπτωση ας αντικατασταθεί ο όρος με κάτι λιγότερο προσβλητικό.
Σου απαντω και τριτη φορα,αλλα να μην το παρακανουμε με την ευγενεια...:137::403:Και όταν κάποιος σας απαντάει,δεν έχετε την στοιχειώdη ευγένεια να του απαντησετε κι εσείς.
Μονο με ρητη συγκαταθεση.:204:"γ@μώ και δ'ερνω
Δικα σου τα λογια....Δεν τα υιοθετω.έναντι ενός νεου και μάλιστα "παρείσακτου".
Ματιασε με κι εσυ...Μπες στην ουρα ομως...Να μη σας ματιάσω και να σας χαίρονται οι υπεύθυνοι του forum..
Ακουν οι υπευθυνοι?:204:να σας χαίρονται οι υπεύθυνοι του forum..
simplyjimmy,καλως ηρθες!:107:Μη σας χαλάω την ωραία και ευγενική σας παρεούλα λοιπόν.
Όχι, αλλά μ' αρέσει η λέξη όπως ακούγεται!:137: Δεν ξέρω καν τι σημαίνει! :138::143:Εσυ γιατι γελας?
Ηξευρες εσυ ποια ειναι η πλεμπα?:138:
μάλιστα....:137:Ντρέπομαι αλλά θα το ρωτήσω.
Ρε παιδιά ποιά είναι επιτέλους αυτή η Anna Vissi? Καινούριο αναψυκτικό? :happy_9:
...