FIIO s15

Reaction score
7
Πάρα πολύ ευχαριστημένος ,είναι ένα μηχάνημα που δεν του λείπει τίποτα . Μόνη παραφωνία το Bluetooth remote του που αργεί να πιάσει την πρώτη εντολή κάθε φορά αλλά μετά είναι μια χαρά . Update περιμένουμε τον Αύγουστο ένα μεγάλο
Κάνει screen mirroring όπως τα Eversolo στο κινητό?

Reaction score
7.121
Τον παρακολουθώ σχεδόν από το ξεκίνημα του, πολύ αξιόπιστος

Reaction score
87
Πάρα πολύ ευχαριστημένος ,είναι ένα μηχάνημα που δεν του λείπει τίποτα . Μόνη παραφωνία το Bluetooth remote του που αργεί να πιάσει την πρώτη εντολή κάθε φορά αλλά μετά είναι μια χαρά . Update περιμένουμε τον Αύγουστο ένα μεγάλο
Πατάς off button λίγο παρατεταμένα και μετά ΟΝ και το βλέπει κατευθείαν … μπορεί και το ανάποδο όμως …
Το μηχάνημα γ@μ@ει φιλε !

Reaction score
1.249
Το ξερω ετσι και αλλιως ειμαι ο πρωτος που το πηρα. Βαζει κατω ανετα streames/dac διπλασιας αξιας.

Reaction score
7
Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως για το Αpple music , ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο αν ο χειρισμός του από την οθόνη του κινητού είναι ευκρινής, γιατί κάπου διάβασα ότι η εικόνα που στέλνει στο κινητό είναι σε μέγεθος γραμματοσήμου. Γενικά, οι εφαρμογές Tidal, Apple music, Play store κλπ. φαίνονται όπως στο κινητό? To landscape orientation που έχει δημιουργεί πρόβλημα κατά το χειρισμό του από το κινητό στο screen miroring?

Reaction score
1.249
Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως για το Αpple music , ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο αν ο χειρισμός του από την οθόνη του κινητού είναι ευκρινής, γιατί κάπου διάβασα ότι η εικόνα που στέλνει στο κινητό είναι σε μέγεθος γραμματοσήμου. Γενικά, οι εφαρμογές Tidal, Apple music, Play store κλπ. φαίνονται όπως στο κινητό? To landscape orientation που έχει δημιουργεί πρόβλημα κατά το χειρισμό του από το κινητό στο screen miroring?
αν και λιγο το χρησιμποποιω μεσω κινητου, εγω δεν διακρινω κατι αρνητικο

Reaction score
1.249
Eπιτελους firmware update...σπευσατε
τωρα το δουλευω αλλα μετα απο request μου στη σελιδα τους ( φανταζομαι και αλλοι βεβαια ) προσθεσαν 9 διαφορετικα vu meters και τωρα μπορουμε να διαλεξουμε αναλογα τη διαθεση :lol:
κατα τα αλλα πρεπει να το δουλεψω να δω εαν εχει τιποτα bugs
IMG_4995-2.jpg
IMG_4994-2.jpg

Reaction score
87
Eπιτελους firmware update...σπευσατε
τωρα το δουλευω αλλα μετα απο request μου στη σελιδα τους ( φανταζομαι και αλλοι βεβαια ) προσθεσαν 9 διαφορετικα vu meters και τωρα μπορουμε να διαλεξουμε αναλογα τη διαθεση :lol:
κατα τα αλλα πρεπει να το δουλεψω να δω εαν εχει τιποτα bugs
View attachment 378667 View attachment 378668
Ελα ρε μαν ! Και ακόμα δεν το είδα ! Αλλά είδα αυτό …

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads