- Reaction score
- 137.824
Ρε φαλάκρα, εγώ νταξ, θα έπαιρνα ντατς καρφωτά γιατί είναι καρδιοειδες, ασχέτως των υπολοίπων, αλλά στην πραγματικότητα δεν τίθεται σύγκριση, η ντατς είναι μια άγνωστη νεοσύστατη φίρμα που μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχει, ενώ η φοκαλ είναι εγκατεστημένο μπραντ νεϊμ και το φινίρισμα του ηχείου είναι αυτό που θα αγοράσει ο χαϊεντάς, απλώς θα παίζει και σωστά!
Στην τιμή του, (βαλε και δυο NCore MP, να μας βγει οικονομικά η ενίσχυση), παίρνεις Dutch & Dutch.
Συγκριτικά με το φοκαλ, το ντατς είναι ένα κομμάτι ξύλο που άλλος δε το βάζει στο σαλόνι του, θέλει γυαλιστερό έπιπλο με νίκελ λεπτομέρειες και απαστράπτοντες μπανάνες στην πλάτη για να βάλει τα σούπερ καλτσωμένα καβλώδια των χιλιάδων ευρώ, αϊ κατούρα!
Πρόκειται για χαϊεντιά που παίζει κι εξαίσια, τι ζητάς, να μην έχει τιμή χαϊεντιάς; Πας καλά μαρή;
Εγώ ούτε για πλάκα δε θα κοιτούσα τέτοιο παιχνίδι ηχείο, χίλιες φορές το 16-ιντσο γκεϊθάιν, τι λέμε τώρα! Πρόκειται για αστειότητα...
Αυτό όμως, δε σημαίνει πως δε θα παραδεχτώ ότι μπορεί να παίξει εξαιρετικά, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων του, ως μικρό ηχειακι που είναι..
Ούτε με λιζινγκ δε θα το ήθελα, αλλά αν μου βρεις λιζινγκ για 11 τεμάχια γκεϊθάιν και 8 δικά τους σαμπ, είμαι μέσα!Ρε 'σύ ο Κώστας δεν τα πληρώνει τα στέρεα. Είπαμε, leasing.