Forthnet 2play

Reaction score
5
Η Οτενετ όμως δίνει μέγιστο 2μβ (και ελάχιστες 4-8) ενώ η 4νετ 10μβ σε όλους. Σαν να έχει τους πενταπλάσιους πελάτες. Φαντάσου να δώσει 24μβ και επεκτείνει το δίκτυο τι έχει να γίνει , όλοι θα ορμήξουν (και καλά θα κάνουν) και εκεί θα φανεί ο επαγγελματισμός της 4νετ.
Δεν αντιλεγω... αλλα με το "φαντασου" δε κανεις ποτε τιποτα...
γιατι ετσι δε θα ειχα ουτε μαχαιρια σπιτι, γιατι... φαντασου να γινει κανενα ατυχημα και να κοπει κανεις...! :happy_6:

οποτε λιγο υπομονη... προς το παρον πεταει η φορθνετ... απο 1η Ιουλιου θα ξερουμε αν πεταει που θα "τεζαρουν" τις ταχυτητες στις ΜΑΧ δυνατες του καθε χρηστη...

Reaction score
5
Παίδες...μην αυτοπαραμυθιάζεστε. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να συνδεόμαστε όλοι με 24Mbit, ούτε ονομαστικά. Η τεχνολογία είναι δεδομένη. Για να κλειδώνει στα 24Mbit πρέπει να είναι δίπλα στο exchange. Κανα 16άρι να χτυπάμε και ευχαριστημένοι να είμαστε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Forthnet 2play

Κανα 16άρι να χτυπάμε και ευχαριστημένοι να είμαστε...
Περσι τετοια μερα ετρεχα στα 384kbps. Πιστεψε με, με 16Mbps θα ειμαι ευτυχισμενος :smoking:

Reaction score
4.339
Εχμ...έχω 8 Mbit Otenet, εδώ και κανα μήνα...
Ναι αλλά ελάχιστοι πήγαν οτε-νετ για τα 8μβ. Όλοι τρέξαν 4νετ για τα 10 στην τιμή του 1ος και υποσχόμενα 24.
και εγώ ακόμη περιμένω 4νετ τα 10. Η κάλυψη κάθε μήνα προσθέτει χρονικά ακόμη έναν μήνα. Φαντάζομαι όταν δώσουν τα 10-24 ο οτε θα διπλασιάσει τα υπάρχων σε 8-16 και θα ρίξει τιμές.

Reaction score
5
το φιλαρακι στο παγκρατι... οπως ειπα σε αλλο ποστ του ειχαν πει 27 ιουνιου θα εχει 2play... ε, σημερα το πρωι του κοπηκε το τηλ για 2 ωρες και μετα ειχε κανονικα τηλεφωνο και 10mbit...
η ολη διαδικασια απο την ημερα καταθεσης αιτησης κρατησε λιγοτερο απο 3 εβδομαδες και ηταν 100% ακριβης στης ημερομηνιες... (οτι ακριβως και με μενα)
οποτε εγω θα ξαναπω... για οσους εχουν ηδη καλυψη...: ΜΗ στελνετε αιτησεις με ταχυδρομιο.. η (χερι με χερι) καταθεση στα γραφεια της φορθνετ επιταχυνει τη διαδικασια κατα 2 εβδομαδες...

Reaction score
4
το φιλαρακι στο παγκρατι... οπως ειπα σε αλλο ποστ του ειχαν πει 27 ιουνιου θα εχει 2play... ε, σημερα το πρωι του κοπηκε το τηλ για 2 ωρες και μετα ειχε κανονικα τηλεφωνο και 10mbit...
η ολη διαδικασια απο την ημερα καταθεσης αιτησης κρατησε λιγοτερο απο 3 εβδομαδες και ηταν 100% ακριβης στης ημερομηνιες... (οτι ακριβως και με μενα)
οποτε εγω θα ξαναπω... για οσους εχουν ηδη καλυψη...: ΜΗ στελνετε αιτησεις με ταχυδρομιο.. η (χερι με χερι) καταθεση στα γραφεια της φορθνετ επιταχυνει τη διαδικασια κατα 2 εβδομαδες...
Επιβεβαιωνω και εγω.
13 μερες εργασιμες για τα 10mbit

Reaction score
4.339
Εμένα πάντως ήταν αναμενόμενη κάλυψη 15/6 και έγινε 27/7.
Και επειδή το ψιλιάστικα δεν έκανα ακόμη αίτηση και έχω 4νετ από το δίκτυο του ΟΤΕ.

Reaction score
5
ανεβηκα στα 15mbps...!!!
και τα πιανω κανονικα!!!

για 2.1km αποσταση απο το κεντρο καλα ειναι συμφωνα με καποια διαγραμματα που εχω βρει...

εσεις?

Reaction score
0
Στα 19 mbit από χθές!!! Κατέβασμα με 1,8 περίπου Mb/s από τις γνωστές γρήγορες πηγές και δεν είμαι μεσοτοιχία με το DSLAM. Παρά το ότι με αφήσανε 11 ημέρες χωρίς τηλέφωνο και τότε τους τα έχωνα, τώρα δεν μπορώ παρά να πω τίποτε παρά ΜΠΡΑΒΟ. Αν πρίν λίγα χρόνια λέγαμε σε κάποιον ότι με 40 ευρώ το μηνα θα είχαμε απεριόριστα αστικα-υπεραστικά και θα κατεβαζαμε με σχεδον 2Mb/s θα πέθαινε στα γέλια....

Reaction score
0
Και εγώ ειμαι στα 17 πλέον (και παλι καλά αφου ειμαι μακρια απο το κεντρο). Και σε μενα η διαδικασια κράτησε ακριβώς 3 εβδομάδες και ολα πήγαν περιφημα παρότι ειχα ISDN τα οποία είναι ύποπτη περιπτωση..

Σημείωση : εαν κανεις φύγει από ISDN για LLU, μολις ενεργοποιηθει να παει στον ΟΤΕ τηε περιοχής του να παραδώσει το ΝΕΤΜΟD και να παρει αποδειξη παράδοσης αλλιως στον εκκαθαριστικο του ΟΤΕ θα το χρεωθει στην φιλική τιμή των 150 Ευρώ :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77
Απάντηση: Forthnet 2play

Γιατί εγώ δεν ανέβασα ταχύτητα από χτες;
Είχα 1024 και κατέβαζα με 105-106.
Είμαι στο ιδιόκτυτο δίκτυο της forthnet, αλλά δεν είδα φως.

Ξέρει κανείς κάτι;

Reaction score
0

Έκανε κανείς απο σας μεταφορά από OTE (πχ connex 1mbit) σε forthnet 2play;
Αν ναι, μπορούσατε να παρακολουθήσετε την πορεία της αίτησής από το www.forthnet.gr/adslstatus ;

Γιατί εγώ έκανα αίτηση μέσω ενός "αντιπροσώπου" τους την περασμένη Παρασκευή αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μάθω αν την έλαβαν και αν προχωράει. Τα τηλέφωνα ως γνωστόν δεν απαντούν (μας δουλεύουν αγρίως).

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Forthnet 2play

Γιατί εγώ έκανα αίτηση μέσω ενός "αντιπροσώπου" τους την περασμένη Παρασκευή αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μάθω αν την έλαβαν και αν προχωράει. Τα τηλέφωνα ως γνωστόν δεν απαντούν (μας δουλεύουν αγρίως).
εγω ειχα ενημερωσει οτι αιτησεις "χανονται" αν δεν τις παραδωσεις ο ιδιος...
Μονο μεσω τηλεφωνου μπορεις να μαθεις... παρε κατα τις 11 το βραδυ και σε κανα 5-10λεπτο θα πιασεις γραμμη...

Reaction score
4
Εγω κλειδωσα στα 16 μονο.
Πιανω φουλ ταχυτητα και δεν εχω αλλο προβλημα.
Μονο που περιμενα παραπανω μια και ειμαι μονο 1 χιλιομετρο απο το dslam.

Reaction score
0
Εγω κλειδωσα στα 16 μονο.
Πιανω φουλ ταχυτητα και δεν εχω αλλο προβλημα.
Μονο που περιμενα παραπανω μια και ειμαι μονο 1 χιλιομετρο απο το dslam.
Και εγώ τόσο είμαι και πιάνω 17,5... Ενταξει μην είμαστε και υπερβολικοί.. Τα 24 λιγοι θα τα δουν στην πράξη..

Για μενα σημαντικότερο είναι να διατηρηθεί το bandwidth και να ειναι πραγματικά παρά να έχω 20κάτι εικονικά mbps.. Παντως δες και τις ρυθμισεις του ρούτερ σου μήπως κερδισεις κατι από εκει.. και βεβαιώσου οτι εχεις το πλέον πρόσφατο firmware

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Forthnet 2play

Γιατί εγώ δεν ανέβασα ταχύτητα από χτες;
Είχα 1024 και κατέβαζα με 105-106.
Είμαι στο ιδιόκτυτο δίκτυο της forthnet, αλλά δεν είδα φως.

Ξέρει κανείς κάτι;
Dεν εχει ολοκληρωθεί ακόμα για ολους .. υπομονή.. (σε 2 εβδομάδες θα φανει η πραγματική τελική ταχύτητα)

Reaction score
0

Τελικά έπιασα γραμμή -ως εκ θαύματος (πρέπει να κάνεις εκτεταμένη χρήση του redial χωρίς λύπηση) και έμαθα ότι όλες οι αιτήσεις από τους μεταπωλητές απαιτείται να σταλούν ταχυδρομικά γι' αυτό και δεν την έλαβαν ακόμα. Αν το ήξερα αυτό θα τους είχα πληρώσει να την στείλουν "Επείγον" ή θα πήγαινα από τα κεντρικά. Τουλάχιστον ελπίζω τα ταχυδρομεία να λειτουργήσουν ...υποδειγματικά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi