Forthnet 2play

VG

Reaction score
0
Απάντηση: Forthnet 2play

Σημερα προχωρησε σε αναβαθμισεις (και διακοπες)
Παντως οι δωρεαν κλησεις ειναι ολα τα λεφτα,εμενα η γυναικα μου μιλαει ολο το βραδυ στο τηλ κι εγω σερφαρω,παιζω εδω http://powerfootball.miniclip.com/ και γενικως χαλαρωνω

Reaction score
1
Δοκιμασα το τεστ απο το site της forthnet και μου εδωσε 685kb/s upload και 1,2mb/s download.

επισης με 3 ταυτόχρονα download απο το site της NVIDIA μετρησα αθροιστικά κοντά στο 1,3mb/s.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.655

Είμαι με Conn-X στα 24 και αυτή τη στιγμή είμαι "κλειδωμένος" στα 15556.
Από το site της Nvidia κατέβασα ένα αρχείο, χωρίς download manager, για να τεστάρω την ταχύτητα.
Παραθέτω το screenshot:

Σταθερά στο 1.6mbps σε όλη τη διάρκεια του download. Τις ίδιες ταχύτητες πιάνω και από άλλους γρήγορους servers και με αρχεία που είναι αδύνατον να έχουν cache-αριστεί στους τοπικούς servers, οπότε να μη παίζει ρόλο η ταχύτητα του παρόχου με το εξωτερικό.
Τις προτροπές των παρόχων για ταυτόχρονα downloads δεν τις καταλαβαίνω. Θέλω ένα αρχείο να κατέβει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τι με νοιάζει αν τα 3-4-15 κατεβαίνουν αθροιστικά με καλή ταχύτητα αν δε χρειάζομαι τα υπόλοιπα; Και δε μιλάω για torrents και Emule αλλά για servers που μπορούν να δώσουν όση ταχύτητα "σηκώνουμε".
Γι' αυτό και καθυστερώ τη μετάβασή μου σε εναλλακτικό.

Attachments

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Προσωπικά κατάφερα να πετύχω μέγιστη ταχύτητα dowload ενός αρχείου από μόνο ένα server, μόνο στους servers της Borland, και της Sun...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj