- Reaction score
- 8.596
Δεν με παρατάτε που στο σπίτι δεν μπορώ να βάλω ούτε 50άρα!
Ας είναι καλά το πανεπιστήμιο με 500 download και upload.
Ας είναι καλά το πανεπιστήμιο με 500 download και upload.
To ΟΝΤ είναι με χιλιάρα.και δε με λέτε ρε παιδιά, έκανα "αναβάθμιση" σε 300/30 , με στείλανε καινούριο μοδεμ όλα καλά , αλλά ενώ οι εσωτερικές συνδέσεις είναι όλες 1gbps το speed test δείχνει 90/30
ακόμα και απευθείας στα tplink deco (που χρησιμοποιώ για wifi και router) με μόνη σύνδεση το καλώδιο lan στο speed port plus2 τα ίδια.
υποψία έχω οτι το nokia ont έχει lan 100/100 , αλλά αλλού διαβάζω οτι είναι gbps η lan του.
να φταίει ο tpilink? το x20 έχω για βασικό router στο mesh
Καλώδιο ότι γουοζTo ΟΝΤ είναι με χιλιάρα.
Με τις ταχύτητες που γράφεις πιο πολύ δείχνει για κάποιο χαλασμένο ή μπερδεμένο καλώδιο στην αλυσίδα (κάπου στην αλυσίδα έχεις ένα 100άρι port ή καλώδιο με θέμα ή παλιό spec (cat5 π.χ.)).
Και πριν μπορούσαν (εάν ήθελαν), απλά η ΕΕ είχε απαγορέψει στον ΟΤΕ καταχρηστικούς όρους στη δική του χονδρική προς τους άλλους παρόχους, που είχε δεχτεί η δική μας ΕΕΤΤ. Εξάλλου πρέπει να φτάσει και στον καταναλωτή η έκπτωσηΕπιτέλους εκπτώσεις στις τιμές FTTH - οπτική ίνα μέχρι το σπίτι - Techmaniacs
Επιτέλους, για να μπορούν να προσφέρουν όλοι FTTH στην ίδια περιοχή κι ας έχει περάσει μόνο ένας καλώδια.
Έχω Nova αρκετά χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. 100 VDSL που πάντα κλειδώνει από 90 και πάνω. Μαζί με Full Pack TV γιατί θέλω τα Eurosport που δεν έχει η Cosmote.Και πριν μπορούσαν (εάν ήθελαν), απλά η ΕΕ είχε απαγορέψει στον ΟΤΕ καταχρηστικούς όρους στη δική του χονδρική προς τους άλλους παρόχους, που είχε δεχτεί η δική μας ΕΕΤΤ. Εξάλλου πρέπει να φτάσει και στον καταναλωτή η έκπτωση
Game changer θα είναι η ΔΕΗ, όταν δούμε τι πρόκειται να κάνει με τις ίνες που βάζει. Για την ώρα έχει καλέσει τους παρόχους για δοκιμές τις υποδομής.
Μια από τα ίδια.Έχω Nova αρκετά χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. 100 VDSL που πάντα κλειδώνει από 90 και πάνω. Μαζί με Full Pack TV γιατί θέλω τα Eurosport που δεν έχει η Cosmote.
Εδώ και 2 χρόνια που έχει περάσει ίνες (μόνο) η Cosmote, η Nova μου δίνει FTTH μέχρι 200 με ακριβή τιμή (συγκριτικά). Όταν τους ρωτάω γιατί δεν δίνουν παραπάνω μέσω Cosmote, μου λένε ότι δεν τους συμφέρει.
Η Vodafone από την άλλη δίνει ό,τι θέλω αλλά προσπαθώ να την αποφύγω για άλλους λόγους.
Αντίθετα, σε μία δική μου περίπτωση σε υποδομή η Nova, ο ΟΤΕ δίνει αλλά η Vodafone όχιΈχω Nova αρκετά χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. 100 VDSL που πάντα κλειδώνει από 90 και πάνω. Μαζί με Full Pack TV γιατί θέλω τα Eurosport που δεν έχει η Cosmote.
Εδώ και 2 χρόνια που έχει περάσει ίνες (μόνο) η Cosmote, η Nova μου δίνει FTTH μέχρι 200 με ακριβή τιμή (συγκριτικά). Όταν τους ρωτάω γιατί δεν δίνουν παραπάνω μέσω Cosmote, μου λένε ότι δεν τους συμφέρει.
Η Vodafone από την άλλη δίνει ό,τι θέλω αλλά προσπαθώ να την αποφύγω για άλλους λόγους.