G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Reaction score
59
[IMGl]http://img2.pict.com/3d/a7/de/1622873/0/gijoe.jpg[/IMGl]

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Σκηνοθεσία: ΣΤΕΒΕΝ ΣΟΜΕΡΣ
Σενάριο: ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΜΠΙΤΙ

Ηθοποιοί: ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ (ΤΗΕ ROCK) , ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΙΝΤ , ΡΕΙ ΠΑΡΚ , ΣΙΕΝΑ ΜΙΛΕΡ , ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΕΙΤΟΥΜ , ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΛΕΒΙΤ , ΡΕΙΤΣΕΛ ΝΙΚΟΛΣ , ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΟΥΡΚΟΒΑ

Ελληνική Πρεμιέρα : 17/09/2009

Η επίλεκτη ομάδα κομάντος των G.I. Joe (Global Integrated Joint Operating Entity), με αρχηγό τον Duke είναι γνωστή στα πέρατα της οικουμένης για τον αγώνα της ενάντια στη διαβολική τρομοκρατική οργάνωση Cobra που καθοδηγείται από ένα σκοτσέζο ντίλερ όπλων και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

Reaction score
134
Την είδα την Δευτέρα σε πρεμιέρα.Είναι καθαρά ταινία Stephen Sommers.Αν σας άρεσαν οι προηγούμενες ταινίες του (The mummy,Van Helsing κλπ) τότε θα την λατρέψετε.Αν όχι τότε καλύτερα να την αποφύγετε.

Η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα ότι θα βγει ταινία GI Joe είχα αμφιβολίες για την επιτυχία που θα είχε καθώς το κόμικ είχε ένα πως να το πω...πολύ cheesy συναίσθημα και αν βάλεις και το καθαρά αμερικάνικο στοιχείο που προβάλει το κόμικ είχα φόβους ότι θα καταντούσε μία προπαγανδιστική αμερικανιά.Ευτυχώς στην ταινία αυτό το στοιχείο αν και υπάρχει είναι πολύ λιγότερο εμφανές σε σχέση με το κόμικ.

Η ταινία είναι γεμάτη δράση και σε κανένα σημείο δεν κάνει κοιλιά ή καταντάει βαρετή.Τα εφέ είναι από μέτρια σε μερικές σκηνές έως πάρα πολύ καλά στις περισσότερες.Τα cgi είναι άπλετα σε όλη την ταινία αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο καθώς ο Sommers αρέσκεται στο να τα χρησιμοποιεί συνεχώς.Όσοι είστε φανατικοί των εφέ τότε θα την λατρέψετε.Όσο για την ηθοποιία ούτε λόγος βέβαια.Δεν πας να δεις GI Joe περιμένοντας όσκαρ ηθοποιίας.Ακόμα και οι Dannis Quaid και Christopher Eccleston ήταν πολύ μέτριοι αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο βάση των διαλόγων που είχαν.

Μετά την απογοήτευση που ήταν για μένα προσωπικά το Transformers 2 έρχεται το GI Joe για να μας αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ο Michael Bay που μπορεί να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα τέτοιο κόμικ.

Όσο για την Sienna Miller ως Baronnes τα λόγια είναι περιττά.Ποιά Megan Fox μου λέτε και βλακείες:125:...αχχχ τι τραβάμε.....:138::135:

Reaction score
0
Ξερουμε ποσες συνεχειες θα εχει η ταινια αυτη???

viper550 γιατι απογοητευτηκες απο το Transformers 2??

Reaction score
134
Πόσες συνέχειες?Κάτσε πρώτα να δούμε πόσο καλά θα πάει αυτή και μετά βλέπουμε.

Όσο για το γιατί δεν μου άρεσε το Transformers 2 επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω ότι είχα πει στο ανάλογο τόπικ σου κάνω ένα copy/paste τι είχα γράψει εκεί.

"Μάλλον είμαι από τους λίγους που πραγματικά απογοητεύτηκαν από το δεύτερο μέρος.Η πρώτη ταινία για μένα ήταν κλάσεις ανώτερη.
Πρώτον η ταινία είχε τόσο πολύ δράση που καταντούσε κουραστική και σε κάποιες στιγμές δεν ήξερες ποιός πολεμάει ποιόν(με λίγα λόγια έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα).
Δεύτερον το over the top σαχλό και σε μεγάλες ποσότητες χιούμορ που ξεπερνούσε κατά πολύ το χιούμορ της πρώτης ταινίας που ήταν σε σωστές δόσεις και εκεί που χρειαζόταν.
Ο απίστευτα κακός σχεδιασμός των ρομπότ.Προσοχή,δεν μιλάω για τα εφέ τα οποία ήταν κορυφαία αλλά για τον σχεδιασμό που κάνανε.Οι decepticons δεν μου άρεσαν καθόλου από την πρώτη ταινία αλλά στην δεύτερη ξεπεράσαν κάθε όριο.Τι τερατούργημα ήταν αυτός ο devastator?Ο fallen one?Ο soundwave?Για τα twin autobots με τα δόντια να τους εξέχουν ή για τον jetfire που ολόκληρο ρομπότ χρειαζόταν μαγκούρα για να περπατήσει....Τραγελαφικές καταστάσεις.Εντάξη καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να περιμένω να ακολουθήσουν το κόμικ αλλά περίμενα σαφώς πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.Έχω δει πολλές ταινίες που πρέπει να κλείσεις το διακοπτάκι του εγκεφάλου και απλά να την απολαύσεις αλλά στις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω μου χτύπησαν πολύ άσχημα όσο και αν προσπάθησα να μην δώσω τόσο σημασία.
Στην τελική εκεί που η πρώτη ταινία ήταν μία καθαρά action ταινία πολύ καλά ισοποπημένη το sequel το κατάντησαν καθαρά comedy action με πολύ εφέ(εντυπωσιακό να λέγεται η αλήθεια) αλλά χωρίς ουσία.
Όσο για την Megan εντάξη η τύπισα λέει πολλά αλλά λογικό είναι.Με τόσο ασβέστωμα και digital post processing που θα έφαγε σιγά μην δεν έδειχνε θεά...:121:"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent