Gran Turismo 5 (!!!!) στο Ps3

Reaction score
51
Aμάν τι πάθαμε......
Ακόμα δεν πήραμε το GT4 και έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το GRAN TURISMO 5 !!!!!!!

Είναι τέλεια τα γραφικά, και φανταστείτε ότι ακόμα δεν είναι τελειοποιημένα.............

Λογικά θα κυκλοφορήσει μαζί με το PS3 του χρόνου.
Και αν συνυπολογίσουμε ότι η νέα κονσόλα θα παίζει: Blue Ray, DVD, CD, SACD και θα έχει & HDMI & bluetooth μας βλέπω να τρέχουμε..............

ΖΗΜΙΑ!!!!!!!!!! :shock:  :shock:  :shock:  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

V

VIDEOMIX

Guest
Τήν'τούτο βρε παιδιά;;;;;;;;;;;;;
Απίστευτη ποιότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
88
:shock: :shock: :o
Μια χαρα "τελειοποιημένα............." μου φαινοντε τα γραφικα :shock:

Reaction score
0
Σύμφωνα με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές που θα έχει το PS3, τα γραφικά αυτά είναι όντως εφικτά αλλά στην παρούσα φάση είναι ένα pre-rendering στατικών εικόνων και τίποτε άλλο.
Αποκλείεται να έχουν φτιαχτεί από τώρα παιχνίδια για του χρόνου το καλοκαίρι!
Γι' αυτό, μην τρελένεστε, κρατάτε και μια πισινή...

Reaction score
786
Λοιπον, αν αυτα οντως ειναι τα γραφικα του παιχνιδιου και οχι στατικες εικονες ή pre-rendered cut scenes, με βλεπω να παραταω το χομπυ των ταινιων και να παιζω ολη μερα PS3...

Reaction score
51
Παιδιά σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Yamauchi (σε συνέντευξή του λίγο πριν την Ε3) τα γραφικά του παιχνιδιού θα είναι ακριβώς έτσι
Και μάλιστα βελτιωμένα σε λεπτομέρειες (όπως πχ τα λάστιχα πάνω στο τρέιλερ στην δεξιά κάτω μεριά της 3ης φωτογραφίας)

Και δεν θα χρησιμοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της νέας κονσόλας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γιαμαούτσι είναι το αγαπημένο παιδί της SONY και πιθανότατα η νέα κονσόλα να είναι ήδη στα χέρια του. Οπότε θεωρώ ότι το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει να φτιάχνεται!!!!

Αααα και κάτι ακόμα. (που εμένα δεν μου αρέσει αλλά εσάς ίσως ναι)
Τα αυτοκίνητα θα χαλούν μηχανικά (εξωτερικές επιφάνειες αλλά και σε αναρτήσεις τροχούς κ.ο.κ.) λόγω συγκρούσεων.
Και ίσως να υπάρχουν και μηχανικές βλάβες........

Τάδε έφη ο φίλος μας ο Γιαμαούτσι.
Και το παλικάρι το εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα με το νέο παιχνίδι

Του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε ΘΕΜΑ....... :roll: :D :D :D :D :D

Reaction score
164
Αααα και κάτι ακόμα. (που εμένα δεν μου αρέσει αλλά εσάς ίσως ναι)
Τα αυτοκίνητα θα χαλούν μηχανικά (εξωτερικές επιφάνειες αλλά και σε αναρτήσεις τροχούς κ.ο.κ.) λόγω συγκρούσεων.
Καιρός ήταν να αποκτήσει το PS κάτι που το ΧΒΟΧ είχε από την πρώτη μέρα... Είναι δυνατόν simulator χωρίς καταστροφές;

Reaction score
51
Ανεξάρτητα απ' το αν είχε ή όχι καταστροφές στα οχήματα η σειρά GT, το XBOX πολύ θα ήθελε να έχει τον κορυφαίο τίτλο driving simulator ever!!

Kαι όπως φαίνεται με το όνειρο θα μείνουν........... :roll:

Και να πω την αλήθεια, πολύ φοβόμουν μια πανάκριβη μεταγραφή πριν την έλευση των νέων κονσολων........
Ευτυχώς,ήταν μόνο φόβος..... :D

Reaction score
164
Ανεξάρτητα απ' το αν είχε ή όχι καταστροφές στα οχήματα η σειρά GT, το XBOX πολύ θα ήθελε να έχει τον κορυφαίο τίτλο driving simulator ever!!

Kαι όπως φαίνεται με το όνειρο θα μείνουν...........
Το GT έχει φτάσει αισίως στην έκδοση 4, όταν ξεκίνησε μάλιστα στο PS2, είχε ήδη κληρονομιά από το PS ONE, πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου.
Στο XBOX το Forza Motorsport ξεκίνησε μόλις τώρα και παρ' όλα αυτά δείχνει τα δόντια του σε πολλούς τομείς, ιδίως στο τεχνικό κομάτι. Αν και τα έχω και τα δύο, δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο, προσωπικά σαφέστατα προτιμώ το Forza.
Όσο για το πιο είναι περισσότερο εξομοίωση, δεν ξέρω ποιός και με τι κριτήρια το κρίνει. Έχει κανένας οδηγήσει μονοθέσιο 800 κιλών και 700 ίππων στο Silverstone για να μας πει; :wink: Πάντως εξομοίωση με τα αυτοκίνητα να μην παθαίνουν τίποτα, δεν νοείται... :roll:

Επί του θέματος, από το GT5 θα περίμενα περισσότερα: το 2005 δεν νοούνται δέντρα δύο επιπέδων σε κονσόλα 3η γενιάς, όταν το XBOX είχε 3D θάμνους από το πρώτο παιχνίδι (Rallysport Challenge). Ίσως είναι βέβαια νωρίς ακόμα, στην τελική έκδοση μπορεί να βελτιωθούν κάποια πράγματα.

Reaction score
51
Στο XBOX το Forza Motorsport ξεκίνησε μόλις τώρα και παρ' όλα αυτά δείχνει τα δόντια του σε πολλούς τομείς, ιδίως στο τεχνικό κομάτι. Αν και τα έχω και τα δύο, δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο, προσωπικά σαφέστατα προτιμώ το Forza.
To Forza ΔΕΝ το έχω. Και πιθανότατα δεν θα το αποκτήσω ποτέ.
Το ότι θεωρώ το GT τον καλύτερο εξομοιωτή το κρίνω από την εμπειρία μου πάνω στο παιχνίδι αλλά και σε σύγκριση με άλλους τίτλους με θέμα το αυτοκίνητο (Colin McRae, WRC, V-Rally, NFS, Burn Out, Enthusia, Gotham κ.ο.κ)
Όπως επίσης και από ΟΛΑ τα δημοσιεύματα στα περιοδικά (Games, PS2, PSM...)
Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ΟΛΑ τα περιοδικά αυτοκινήτου έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με το Gran Turismo αλλά κανένα άλλο.
Λες να είναι τυχαίο?
Το ίδιο και σε αντίστοιχα περιοδικά του εξωτερικού.
Και παντού αναφέρονται στην κορυφαία αίσθηση στα χέρια..................

Το ότι προτιμάς το Forza, το καταλάβαμε.
Όπως και το ότι εγώ προτιμώ το GT
Ο καθένας μας με τις προτιμήσεις του λοιπόν.
Που είναι το μεμπτό σε αυτό?
Αν δηλ. είσαι fan των κινητών της SONY & εγώ της ΝΟΚΙΑ θα πρέπει ντε και καλά να ψήσουμε αλλήλους για το ποιό είναι καλύτερο??

Όσο για το πιο είναι περισσότερο εξομοίωση, δεν ξέρω ποιός και με τι κριτήρια το κρίνει. Έχει κανένας οδηγήσει μονοθέσιο 800 κιλών και 700 ίππων στο Silverstone για να μας πει;  :wink: Πάντως εξομοίωση με τα αυτοκίνητα να μην παθαίνουν τίποτα, δεν νοείται...  :roll:
Ερώτηση: έχει κανείς από εμάς σκηνοθετήσει ταινία?
Όχι.....
Οπότε να μην κρίνουμε τις ταινίες που βλέπουμε...............

Έχουμε κατασκευάσει ποτέ μας αυτοκίνητο?
Όχι.....
Οπότε ποιοί είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την ποιότητα ενός ΚΙΑ απέναντι σε μία BMW? Με τι κριτήρια?

Εξομοίωση σαν όρος σημαίνει το τι πληροφορίες παιρνούν στα χέρια μας απ' το παιχνίδι.
Πότε υποστρέφει το αυτοκίνητο, πότε υπερστρέφει, πότε φεύγει με τα τέσσερα.
Πότε χάνεις πρόσφυση και που, πότε το αυτοκίνητο ΔΕΝ θα φρενάρει, πότε το αυτοκίνητο μου δίνει την αίσθηση της ταχύτητας...........

Εξομοίωση ΔΕΝ είναι αν το αυτοκίνητο χαλάει μετά από σύγκρουση...........

Και το ότι θα συμβαίνει αυτό στο GT5 έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δημιουργοί του θέλουν να έχουν την απόλυτη κυριαρχία στους τίτλους των racing-simulators

Επί του θέματος, από το GT5 θα περίμενα περισσότερα: το 2005 δεν νοούνται δέντρα δύο επιπέδων σε κονσόλα 3η γενιάς, όταν το XBOX είχε 3D θάμνους από το πρώτο παιχνίδι (Rallysport Challenge). Ίσως είναι βέβαια νωρίς ακόμα, στην τελική έκδοση μπορεί να βελτιωθούν κάποια πράγματα.
Περιμένουμε, γιατί οι φωτογραφίες είναι πολύ πριν από την τελική έκδοση.........

Reaction score
164
Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ΟΛΑ τα περιοδικά αυτοκινήτου έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με το Gran Turismo αλλά κανένα άλλο.
Λες να είναι τυχαίο?
Το ίδιο και σε αντίστοιχα περιοδικά του εξωτερικού.
Και παντού αναφέρονται στην κορυφαία αίσθηση στα χέρια..................
Λυπάμαι, αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό. Η εμπειρία μου από άλλους χώρους μου δείχνει ότι το τι γράφουν τα περιοδικά είναι, τις περισσότερες φορές, εντελώς κατευθυνόμενο.

To Forza ΔΕΝ το έχω. Και πιθανότατα δεν θα το αποκτήσω ποτέ.
Χάνεις. Έγώ τα έχω και τα δύο και εκφέρω προσωπική γνώμη.

Το ότι προτιμάς το Forza, το καταλάβαμε.
Όπως και το ότι εγώ προτιμώ το GT
Ο καθένας μας με τις προτιμήσεις του λοιπόν.
Που είναι το μεμπτό σε αυτό?
Αν δηλ. είσαι fan των κινητών της SONY & εγώ της ΝΟΚΙΑ θα πρέπει ντε και καλά να ψήσουμε αλλήλους για το ποιό είναι καλύτερο??
Σου φάνηκε να προσπαθώ να πείσω κανέναν; Διάβασε τι έγραψα: "Αν και τα έχω και τα δύο, δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο, προσωπικά σαφέστατα προτιμώ το Forza." ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το προτιμώ. Σου φάνηκε ότι προσπαθώ να πείσω "ντε και καλά" ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο; Το ότι εσύ προτιμάς το GT δεν είναι σωστή έκφραση. Το σωστό είναι "το GT έχω και μόνο αυτό ξέρω. Για το άλλο, απλά διαβάζω"

Όσο για το πιο είναι περισσότερο εξομοίωση, δεν ξέρω ποιός και με τι κριτήρια το κρίνει. Έχει κανένας οδηγήσει μονοθέσιο 800 κιλών και 700 ίππων στο Silverstone για να μας πει;  :wink: Πάντως εξομοίωση με τα αυτοκίνητα να μην παθαίνουν τίποτα, δεν νοείται...  :roll:
Ερώτηση: έχει κανείς από εμάς σκηνοθετήσει ταινία?
Όχι.....
Οπότε να μην κρίνουμε τις ταινίες που βλέπουμε...............

Έχουμε κατασκευάσει ποτέ μας αυτοκίνητο?
Όχι.....
Οπότε ποιοί είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την ποιότητα ενός ΚΙΑ απέναντι σε μία BMW? Με τι κριτήρια?
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Η ταινία δεν σου μεταφέρει την εμπειρία της σκηνοθεσίας, αλλά το αποτέλεσμα. Αν σε έβαζαν να κάνεις ντεκουπάζ και τρίτμαν, τότε θα ήταν εξομοίωση. Τώρα απλώς βλέπεις. Εκτός αν θεωρούμε και την παρακολούθηση ενός αγώνα, εξομοίωση ποδοσφαίρου.
Στο δεύτερο παράδειγμά σου, πάλι δεν είναι το ίδιο. Πού είναι η εξομοίωση; Αλλά και πάλι είναι κάτι που έχει να κάνει με τις εμπειρίες μας. Αν βάλεις τον θείο μου, που έχει ένα αρχαίο Fiat 128 στο ΚΙΑ, θα μείνει έκπληκτος από την ποιότητα και την τεχνολογία. Αν βάλεις κάποιον που έχει Maybach στην BMW, θα του φανεί μικρή, λιτή και όχι καλοφτιαγμένη.
Εξομοίωση σαν όρος σημαίνει το τι πληροφορίες παιρνούν στα χέρια μας απ' το παιχνίδι.
Πότε υποστρέφει το αυτοκίνητο, πότε υπερστρέφει, πότε φεύγει με τα τέσσερα.
Πότε χάνεις πρόσφυση και που, πότε το αυτοκίνητο ΔΕΝ θα φρενάρει, πότε το αυτοκίνητο μου δίνει την αίσθηση της ταχύτητας...........

Εξομοίωση ΔΕΝ είναι αν το αυτοκίνητο χαλάει μετά από σύγκρουση...........
Όχι, δεν είναι εξομοίωση αυτό. Είναι ανάδραση. Εξομοίωση είναι η πιστή αναπαράσταση της πραγματικότητας. Όλα τα παιχνίδια δίνουν μια απλή αίσθηση και δεν αναπαριστούν την πραγματικότητα. Δηλαδή, υπάρχουν πολλά 13χρονα που μπορούν να οδηγήσουν μια M5 με το πλάι στο Silverstone με βροχή;

Και το ότι θα συμβαίνει αυτό στο GT5 έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δημιουργοί του θέλουν να έχουν την απόλυτη κυριαρχία στους τίτλους των racing-simulators
Το ότι συμβαίνει με το GT5, έχει να κάνει με δύο παράγοντες:
-Υπολογιστική ισχύ, που μάλλον δεν περίσσευε στο PS2, σε σχέση τουλάχιστον με το XBOX.
-Licence. Χρειάζεται άδεια από τις κατασκευάστριες εταιρίες για να καταστρέφονται τα αυτοκίνητα. Το τι ακριβώς συνέβαινε δεν το γνωρίζω (είχε αποκλειστικά τέτοιο licence η Microsoft; Δεν ενδιέφερε τη Sony κάτι τέτοιο; )

Εντελώς φιλικά :p
(Αν και σε βρήκα κάπως επιθετικό...)

Reaction score
51
Εντελώς φιλικά  :p
Με παρεξηγείς χωρίς λόγο......... :?
Η κατάθεση της προσωπικής μου γνώμης δεν είναι επίθεση......
Προς Θεού!!! :roll:

Ό,τι έχω γράψει μέσα στο AVsite είναι στο 99% απόλυτα φιλικό (ιδιαίτερα όταν είναι απάντηση σε κάποιον φίλο εδώ μέσα....)
Γιατί πίστεψες κάτι τέτοιο?

Ως αναφορά το κείμενο παραπάνω (με τις απαντήσεις σου) θα το σχολιάσω το βράδυ γιατί είμαι στην φάση που πρέπει να πάω για δουλειά. :roll: :wink:

Πάντως είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί έτσι ο διάλογος γίνεται πιο ουσιαστικός........ :D :D
Και χαίρομαι όταν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις!!! :D :D

Reaction score
51
Εντελώς φιλικά  :p
Με παρεξηγείς χωρίς λόγο......... :?
Η κατάθεση της προσωπικής μου γνώμης δεν είναι επίθεση......
Προς Θεού!!! :roll:

Ό,τι έχω γράψει μέσα στο AVsite είναι στο 99% απόλυτα φιλικό (ιδιαίτερα όταν είναι απάντηση σε κάποιον φίλο εδώ μέσα....)
Γιατί πίστεψες κάτι τέτοιο?

Ως αναφορά το κείμενο παραπάνω (με τις απαντήσεις σου) θα το σχολιάσω το βράδυ γιατί είμαι στην φάση που πρέπει να πάω για δουλειά. :roll: :wink:

Πάντως είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί έτσι ο διάλογος γίνεται πιο ουσιαστικός........ :D :D
Και χαίρομαι όταν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις!!! :D :D

Reaction score
164
Όπως σίγουρα θα ξέρεις, στο γραπτό λόγο, όταν δεν έχεις απέναντί σου τον άλλον να ακούς τον τόνο της φωνής του και να τον βλέπεις, γίνονται πολύ εύκολα παρεξηγήσεις. :)
Το θέμα είναι λήξαν! Περιμένω τις αντιρρήσεις σου :)

Zen

Reaction score
0
Για ..πι-σι βγήκε τίποτα καλό;

Γιατί πήρα το Need for speed underground 2 και δεν φαίνεται να φτουράει...
Το πήρα γιατί είχα μείνει ευχαριστημένος από το 1, αλλά μόλις το εγκατέστησα άρχισε τα κολλήματα το παιχνίδι, τα φλασαρίσματα η οθόνη, crach, reset, reboot και ακολούθησε μια πάλη για το ποιός θα επιβληθεί -ο χρήστης ή το πρόγραμμα!

Ευτυχώς εγώ είχα τον έλεγχο του reset και επιπλέον, multi-boot σύστημα οπότε προσωρινά νίκησα! Ξέρω, θα έπρεπε να ξεκινήσω από το κυνήγι των updates, αλλά δεν περίμενα τέτοια αντιπάθεια ως προς τον χρήστη! :shock:

Άσε που τα γραφικά εκ πρώτης όψεως μου φάνηκαν αισθητά κατώτερα από το 1....
Ίσως θα έπρεπε να το υποπτευθώ από την ξαφνική πτώση τιμής από τα 55 ευρώ στα 15 -τόσο σύντομα- ότι ο κόσμος το προσπέρασε κιόλας...αν όχι τίποτα χειρότερο!

Μια που σας αρέσουν τα racing και οι υψηλές αναλύσεις (όπως εμένα) έχετε ακούσει για κανένα που να ΑΞΙΖΕΙ έστω και αν βγεί προσεχώς; :?:

Επίσης, τώρα που παλιώνει το ps2 μήπως γνωρίζετε αν όντως δουλεύει κανένα emulator; :?:

Reaction score
51
Όπως σίγουρα θα ξέρεις, στο γραπτό λόγο, όταν δεν έχεις απέναντί σου τον άλλον να ακούς τον τόνο της φωνής του και να τον βλέπεις, γίνονται πολύ εύκολα παρεξηγήσεις.  :)
Το θέμα είναι λήξαν! Περιμένω τις αντιρρήσεις σου :)
H εξήγηση είναι απλή φίλε μου......
Όταν υπάρχει έντονο πήξιμο (λόγω εργασίας....) και θες και ταυτόχρονα να γράψεις αρκετές απαντήσεις εδώ μέσα πρέπει κάποιες φορές να τα γράψεις "στεγνά" (τηλεγραφικά σχεδόν, χωρίς τα stop... :roll: :wink: )
Kαι αυτό φαίνεται και απ' το γεγονός ότι απουσίαζαν εντελώς τα emoticons που βάζω πάντα στα μηνύματά μου..............

Τέλος πάντων. :)
Μπήκα μέσα για λίγο, και επειδή δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει παρεξήγηση πάλι, θα σχολιάσω το βράδυ με περισσότερη άνεση χρόνου και λιγότερη πίεση στο μυαλό...... :roll: :wink:

Υ.Γ. Κοίτα μην παίξω το Forza κάποια στιγμή και μου βγει λιγότερο καλό από αυτό που περιγράφεις, θα πλακωθούμε!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Ο unforgiven εχει δίκιο...

...όμως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή, μπορεί το ένα ή το άλλο παιχνίδι-αυτοκίνητο-γυναίκα κ.α. τεχνικά να είναι καλύτερα από κάποιο άλλα, αλλά τα προσωπικά γούστα διαφέρουν....

Εγώ ψηφίzω GT. :D :D :D

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.859
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork