GRAN TURISMO 5 Prologue

Reaction score
49
Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Το url που έδωσες δεν ανοίγει.....
Από την άλλη θέλω επίσημη ανακοίνωση και για τα δύο ως προς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά (fps, ανάλυση κλπ) και όχι από κάποια αναζήτηση στο google :126:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Εεεεπππππππ........
Αδιάβαστας φιλαράκι!! :105:

Το θέμα της τηλεμετρίας (όπως έχω ήδη πει) υπήρχε από το GT4.
Τέλος και δεδομένο!!
Κάποιος δεν έχει δει την τηλεμετρία του Forza... Συν ό,τι οι παράμετροι υπολογίζονται 360/sec

H ένδειξη ιδανικής γραμμής Billάκο υπάρχει από το Gran Turismo 1 (που ονομαζόταν σκέτο Gran Turismo)
Τα έχω όλα, σε γνήσια και ξέρω!!!!!
Άλλαζε χρώμα αναλογα με το αν πρέπει να επιταχύνεις ή να επιβραδύνεις; Στο GT4, αν θυμάμαι καλά ήταν σκέτη άσπρη.

Reaction score
0
Λοιπον, εγω τωρα ειδα το βιντεο του GT5P, που αφορα το NISSAN GT-R. Ελεγε μεσα για το τι υπολογιστη εχει, τι κανει, πως κλπ. Παιδια εμεινα αφωνος. το αμαξι ειναι διαστημοπλοιο.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Κάποιος δεν έχει δει την τηλεμετρία του Forza... Συν ό,τι οι παράμετροι υπολογίζονται 360/sec

Άλλαζε χρώμα αναλογα με το αν πρέπει να επιταχύνεις ή να επιβραδύνεις; Στο GT4, αν θυμάμαι καλά ήταν σκέτη άσπρη.

Δεν έχω δει την τηλεμετρία του Forza.
Έχεις δει την τηλεμετρία του GT4 Βασίλη???

Σου είπα...Δεν είσαι διαβασμένος.
Στις σειρές GT, GT2 και GT3 υπήρχε η ιδανική γραμμή (κατ' επιλογήν) και μάλιστα με αλλαγή χρώματος.
Στα μετά επεισόδια υπήρχε αλλά ήταν συνεχής σε απλή διαδρομή και γινόταν διακεκομένη στα φρεναρίσματα

Reaction score
164
Αγόρασα το PS3, μαζί με την καλή τιμονιέρα (τότε) της Logitech, μόνο και μόνο για το GT4. Αλλά και εκείνο έφαγε, για τα δικά μου, το τονίζω, γούστα, τα μούτρα του πάνω στο Forza...
Πάντως δεν σε κατηγορώ... GT ξέρεις, GT μολογάς, που λένε και στο χωριό μου ;)
Το GT5 το περιμένω με αγωνία, αλλά δεν το βλέπω να έρχεται πριν το PS4 :) Και 40 ευρώ (τόσο έχει στο Πλαίσιο) για μισοτελειωμένο παιχνίδι, δεν δίνω. Κρίμα πάντως που η Logitech δεν βγάζει τις καλές της τιμονιέρες και για τα δύο συστήματα. Και το 360 δεν έχει καν τιμονιέρα της προκοπής...

Reaction score
49

Βασίλη η Logitech έβγαλε μια τιμονιέρα μόλις τώρα για το Gran Turismo. Θα δω τον κωδικό της και σου λέω.....

Edit: Μάλλον δεν είναι τυχαία η επιλογή της Logitech. Βγάζει τις καλές της τιμονιέρες για τα καλύτερα παιχνίδια. Σιγά μην ασχολείται με το Αγνωστο Κουτί και τα Forza

Reaction score
4
Κρίμα πάντως που η Logitech δεν βγάζει τις καλές της τιμονιέρες και για τα δύο συστήματα. Και το 360 δεν έχει καν τιμονιέρα της προκοπής...
E οχι και δεν εχει !!
Απλα εφτιαξαν μία να ταιριαζει ακριβως με το 360 και μετα απο λιγο να ζεσταινεται και να παιρνει φωτια :204: :204:

http://www.destructoid.com/smoking-360-wireless-racing-wheel-the-new-red-ring-of-death--40266.phtml

http://kotaku.com/gaming/no-joke/mi...wheels-some-overheat-release-smoke-292551.php

http://www.techgadgets.in/gaming/2007/24/xbox-360-wireless-racing-wheel-is-on-fire/

http://www.msnbc.msn.com/id/20412967/

:143: :143:

Reaction score
49

Στο θέμα που μου ζήτησε ο Λάζαρος.

Integra TypeR στην Fuji GT

Power 297 Hp
Weight 1003 kgr
Tyres R3/R1 (για έντονα υπερστροφικό: R2/S3. Είναι λίγο πιο αργό)

Ride Height -20/-20
Spring Rate 5/4
Dumper 5/5

Κάνε πιο "κοντό" το σασμάν
Final Ratio: 5.000

Αν θες κάνεις και λίγο πιο κοντή την 5η και την 6η
(να βγάζει το πολύ 255km/h σχεδόν κόφτη)

Η πίστα δουλεύεται κυρίως με 3η-4η

Χρόνος 1'41

Δεν ήταν τέλειος γύρος αλλά μπορεί να κατέβει άλλο ένα δευτερόλεπτο σίγουρα.
Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ.......

Προσοχή: είναι αρκετά υποστροφικό.
Στις στροφές με διπλή κορυφή και 3ή 4η αφήνεις γκάζι και κλείνει.
Στις τελευταίες στροφές πριν την ευθεία οι στροφές είναι κλειστές ανηφορικές. Αν επιμείνεις στο γκάζι θα βγάλει μούτρα αλλά πολύ λιγότερα από πριν. Μην βιάζεσαι να στρίβεις σε αυτές. Στρίψε πιο αργά (μετατόπισε το apex = κορυφή της στροφής)

Reaction score
0
Μαλλον εισαι πολυ πιο καλος απο εμενα.....1.41.856, Και μπορει να πεσει ανετα κατω απο 1.41, λογω καμπερ, καστερ, τοε. Αυτο ειναι σιγουρο. Ψαξε το λιγο κυριε εξπερτ.

Reaction score
4

Λετε να εχουμε το full την Ανοιξη ??
Θα το αγορασω δυο φορες να ειμαι σιγουρος :137:

Reaction score
0

Που το ξέρεις? Έλεγαν ότι θα βάλουν ή θα ξεκλειδώνουν κάπως...
Το ξέρω ότι είπαν ότι θα βάλουν αλλά με βάση το παραπάνω άρθρο δεν το έκαναν με αυτό το update.

Reaction score
49

Αυτά....

Spec III has begun

3 new cars - GT by Citroen, Ferrari California, Lotus Evora

Events - event prizes have been increased and difficulties have been readjusted

Cotrollability - improved wireless controller and added key assignments for Player 2 in "Device"

Time Trial - speed limitation due to penalties have been removed and changed to invalidate laptimes

Drift Trial - changed to a rolling start

Other - corrected problem where the steering controller moves while at a standstill, improved sound volume balance for sound effects, manual updated

Reaction score
0
παιδια εμενα δεν μου κανει update, χθες επεσε στα χερια μου το παιχνιδι αλλα εχω το παραπανω προβλημα....Ξεκινα στο PS3 να κατεβαζει και τσουπ ξαφνικα error...!!! και σταματα το κατεβασμα...!!
Υπαρχει κατι που κανω λαθος? Το παιχνιδι ειναι καινουργιο ευρωπαικο με ελληνικες οδηγιες μεσα, κλειστο με ζελατινα στο κουτι του...!!
HELPPPPP...!!!!!!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

παιδια εμενα δεν μου κανει update, χθες επεσε στα χερια μου το παιχνιδι αλλα εχω το παραπανω προβλημα....Ξεκινα στο PS3 να κατεβαζει και τσουπ ξαφνικα error...!!! και σταματα το κατεβασμα...!!
Υπαρχει κατι που κανω λαθος? Το παιχνιδι ειναι καινουργιο ευρωπαικο με ελληνικες οδηγιες μεσα, κλειστο με ζελατινα στο κουτι του...!!
HELPPPPP...!!!!!!
Μου μυρίζει πρόβλημα με το δίκτυό σου....δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι άλλο???

Reaction score
49

HELPPPPP...!!!!!!
Μου μυρίζει πρόβλημα με το δίκτυό σου....δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι άλλο???

Κανένα πρόβλημα με το δίκτυο του dimkap!!
Φταίει ο (οι) server της Polyphony που πέφτει.
Ευτυχώς όταν πέσει δεν ξαναρχίζεις από την αρχή αλλά κάνει μια μορφή pause και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Dimkap μην αγχώνεσαι.
Συνέχισε να ζητάς download και κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί.
Ξέρω, σπάει τα νεύρα η υπόθεση αλλά δεν φταις εσύ ή το δίκτυό σου.....
Εγώ έκανα τουλάχιστον 20 προσπάθειες μέσα στο ίδιο βράδυ μέχρι να καταφέρω να το κατεβάσω όλο το update! :111:

Το μόνο που μπορώ να συμβουλέψω....Υπομονή! :126:

Reaction score
62

Κανένα πρόβλημα με το δίκτυο του dimkap!!
Φταίει ο (οι) server της Polyphony που πέφτει.
Ευτυχώς όταν πέσει δεν ξαναρχίζεις από την αρχή αλλά κάνει μια μορφή pause και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Dimkap μην αγχώνεσαι.
Συνέχισε να ζητάς download και κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί.
Ξέρω, σπάει τα νεύρα η υπόθεση αλλά δεν φταις εσύ ή το δίκτυό σου.....
Εγώ έκανα τουλάχιστον 20 προσπάθειες μέσα στο ίδιο βράδυ μέχρι να καταφέρω να το κατεβάσω όλο το update! :111:

Το μόνο που μπορώ να συμβουλέψω....Υπομονή! :126:
ΟΚ τότε!! Δεν έκανα ακόμα το Download και δεν ήξερα ότι έχουν τόσο απαράδεκτο server!!!:109:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.009
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos