H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Reaction score
38
Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Η ποιότητα δεν χάνει την αξία της όμως αμφισβητείται από φιλόμουσους των φασοτράγουδων αυτά που μοιάζουν με τα κινέζικα ρούχα που μετά από κανά δύο φορεσιές.....ξύνεσαι:405:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Η ποιότητα δεν χάνει την αξία της όμως αμφισβητείται από φιλόμουσους των φασοτράγουδων αυτά που μοιάζουν με τα κινέζικα ρούχα που μετά από κανά δύο φορεσιές.....ξύνεσαι:405:

Αν και πιστεύω ότι μάλλον οι φιλόμουσοι των φασόν αδιαφορούν (γιατί δεν γνωρίζουν) παρά αμφισβητούν, ας πούμε ότι συμβαίνει, και θέστηκε η φοράδα στ' αλώνι Φαίδρα. Και λοιπόν;

Τους ρίχνεις κάποιο φταίξιμο που δεν... ;

Δηλαδή, άμα ένα 15άχρονο δεν έχει ακούσει ποτέ Χατζηδάκι φταίει το ίδιο ή αυτός που δεν του έδωσε το ερέθισμα;

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Δηλαδή, άμα ένα 15άχρονο δεν έχει ακούσει ποτέ Χατζηδάκι φταίει το ίδιο ή αυτός που δεν του έδωσε το ερέθισμα;

Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.Οταν ποναει κεφαλι γιατρευεις κεφαλι..εδω παμε να ''κοψουμε'' το ποδι...:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.Οταν ποναει κεφαλι γιατρευεις κεφαλι..εδω παμε να ''κοψουμε'' το ποδι...:142:
Δεν το κατάλαβα, ρίξε ένα replay σε αργή κίνηση... :116:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτ

Δεν το κατάλαβα, ρίξε ένα replay σε αργή κίνηση... :116:

Πεσμενο σε βλεπω :121:...επειδη γιναμε πρωταθλητες εε? :142:

Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε τα καταλληλα ερεθισματα (σαν πολιτεια , σαν γονεις , σαν σχολειο , σαν ΜΜΕ ) αναλωνομαστε στο να κραζουμε τον α η β καλλιτεχνη.Ειναι πιο ευκολο μαλλον..:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην π

Πεσμενο σε βλεπω ...επειδη γιναμε πρωταθλητες εε?

Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε τα καταλληλα ερεθισματα (σαν πολιτεια , σαν γονεις , σαν σχολειο , σαν ΜΜΕ ) αναλωνομαστε στο να κραζουμε τον α η β καλλιτεχνη.Ειναι πιο ευκολο μαλλον..
Μπα; Ξέχασες μήπως τι ομάδα είναι η Βίσση; :204::204:

Λοιπόν, ναι συμφωνώ, εν μέρει όμως.

Συμφωνώ ότι δε φταίει ο οπαδός του φασόν αλλά αυτός που δεν του έδωσε το ερέθισμα.
Αλλά από την άλλη δεν καίγομαι άμα παραμείνει οπαδός του φασόν.
Θα με έκαιγε αν με ενδιέφερε ο συγκεκριμένος οπαδός του φασόν, αλλιώς αδιαφορώ.
Πραγματικά δε με νοιάζει.

Εγωιστικό; Ίσως. Αλλά και τι να κάνω; Να "σώσω" εγώ τον κόσμο;

Reaction score
38
Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Μην διαβάζω τρελά......:105: ερεθίσματα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα...αισθητική δεν μπορείς να έχεις από τη μια μέρα στην άλλη:144: καθώς και γνώσεις:138:

Reaction score
6
Γιατί κατηγορείτε τη εν λογω κυρία και δεν κατηγορείτε τους εαυτούς σας, όταν πάτε και τα χώνετε σε γαρούφαλλα, τριαντάφυλλα, πιάτα, κατσαρόλια και τα λοιπά κουζινικά για να διασκεδάσετε;

Κατηγορείτε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές φωνές η οποία έχει τραγουδήσει απίστευτα τραγούδια, (κάνα δυο δηλαδή) και ένα κάρο μαλακιές. Τι να κάνουμε τώρα. Αφού αυτά είναι πιασάρικα και κάνουν ζημίες στα μαγαζιά. Δεν γουστάρετε; Μην ασχολείστε. (Γεια σου xfader).:605:

Πάρτε το χαμπάρι. Εμείς τους κάνουμε αυτό που είναι, όπως και τους ποδοσφαιριστές και όσους ασχολούνται γενικότερα με τα media. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και όποιος τσιμπισει τσιμπισε.............Και τσιμπανε πολλοί........:138:

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτ

Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε τα καταλληλα ερεθισματα (σαν πολιτεια , σαν γονεις , σαν σχολειο , σαν ΜΜΕ ) αναλωνομαστε στο να κραζουμε τον α η β καλλιτεχνη.Ειναι πιο ευκολο μαλλον..:142:
Ποιος θα δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα Μελέτη όταν όλοι μας χτυπάμε στωικά την πλάτη του ενός και του άλλου?
Το μόνο που μας έχει μείνει είναι η φωνή και το κράξημο:142:

Όταν το μόνο μέλημα των γονιών είναι η μπάλα και η δουλειά?

Αυτό το δε βαριέσαι αδελφέ μου τη δίνει στα νεύρα...

Reaction score
38
Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Γιατί κατηγορείτε τη εν λογω κυρία και δεν κατηγορείτε τους εαυτούς σας, όταν πάτε και τα χώνετε σε γαρούφαλλα, τριαντάφυλλα, πιάτα, κατσαρόλια και τα λοιπά κουζινικά για να διασκεδάσετε;

Κατηγορείτε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές φωνές η οποία έχει τραγουδήσει απίστευτα τραγούδια, (κάνα δυο δηλαδή) και ένα κάρο μαλακιές. Τι να κάνουμε τώρα. Αφού αυτά είναι πιασάρικα και κάνουν ζημίες στα μαγαζιά. Δεν γουστάρετε; Μην ασχολείστε. (Γεια σου xfader)

Πάρτε το χαμπάρι. Εμείς τους κάνουμε αυτό που είναι, όπως και τους ποδοσφαιριστές και όσους ασχολούνται γενικότερα με τα media. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και όποιος τσιμπισει τσιμπισε.............Και τσιμπανε πολλοί........
Δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρώ για την κυρία....αλλά όταν το καλοκαίρι ο κάθε μπαστούν με το γκαμπριολέ την έχει στην διαπασών με τις φανταστικές κομματάρες της ε τότε....στην πυρά:618::618::142:

Reaction score
6
Δεν μιλησα για σενα fedra.

Μιλαω για τον καθε εναν που παει και τα ακουμπαει.:126:

Τι ειναι μπαστουν;:138:

Reaction score
1.213

.αλλά όταν το καλοκαίρι ο κάθε μπαστούν με το γκαμπριολέ την έχει στην διαπασών
:618::142:
Aυτες δεν μου φαινονται και πολυ ποιοτικες λεξεις....:142:

Δε μου λες...μηπως εισαι κρυφοσκυλου (μεταξυ μας !! ) ??? :142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Αυτό το δε βαριέσαι αδελφέ μου τη δίνει στα νεύρα...
Νομίζω ότι εδώ ακριβώς είναι το λάθος.
Κι εμένα μου την έδινε μέχρι που κατάλαβα ότι αν με ενδιαφέρει να αλλάξω κάτι, το αγκαλιάζω και προσπαθώ να καταλάβω τις ανάγκες του και να δώσω το αντίστοιχο medicine.

Δηλαδή, μην περιμένεις ποτέ να σου δώσει σημασία ο άλλος αν δεν του δώσεις πρώτα εσύ.
Δύσκολο αλλά, πρέπει να υπομείνεις την άποψή του, τη γνώμη του, την αισθητική του, τον πολιτισμό του στην τελική, και μετά να του αντιπροτείνεις τα δικά σου.
Ο πιο ποιοτικός κερδίζει.

Δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρώ για την κυρία....αλλά όταν το καλοκαίρι ο κάθε μπαστούν με το γκαμπριολέ την έχει στην διαπασών με τις φανταστικές κομματάρες της ε τότε....στην πυρά
Ε, καλά τώρα αυτό έχει να κάνει και με την ηχορύπανση... :138:

Reaction score
2

Δε μου λες...μηπως εισαι κρυφοσκυλου (μεταξυ μας !! ) ??? :142:
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

:143::135:

Reaction score
3
Πω πω συζήτηση που άρχισε από τη Βίσση!!!!:111:

Μια σελίδα το άφησα και το βρίσκω....

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το θέμα ποιοτική και μη μουσική και άσματα. Έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και μας "καίει" τώρα η ποιότητα.

Λοιπόν θα πω κι εγώ τη γνώμη μου.:137:

Τα τραγούδια Βίσσης, Βανδής, Ζήνας κ.λ.π. είναι όντως "πιασάρικα" για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ήταν "πιασάρικα" και τα τραγούδια παλαιότερων εποχών π.χ. Βρέχει στη φτωτογειτονιά.
Ο λόγος είναι ότι ανταποκρινόνται στην καθημερινότητα της εκάστοτε εποχής. Έχουμε τώρα γειτονιές? Έχουμε λατέρνες? Έχουμε τώρα φιλότιμο? Έχουμε σεμνότητα για να τραγούδαμε "αχ τι τραβάει όποιος αγαπάει ένα κορίτσι της προκοπής?" Ανάθεμα και αν ξέρουμε τι έχουμε!!

Τώρα έχουμε κινητά, μηνύματα, τσουλαρία, αδελφάτο "αέρα πατέρα". Όλα είναι ισοπεδωμένα! Για ποια αισθήματα και ιδανικά να τραγουδήσει κάποιος?

Δεν είναι φυσικό λοιπόν τα νεαρά άτομα, άντε μέχρι 25 να τη "βρίσκουν" περισσότερο με τα "εμπορικά" τραγούδια?!!!

Όπως και να έχει τα λυπάμαι τα φτωχά!!

Reaction score
6
Αφου αυτο ηταν το θεμα Ρε Myrtw. Γιατι θες να μιλησουμε, για την Κοκκινου ή την Βανδη; (αλλες εκπληκτικες φωνες του Ελληνικου πενταγραμμου):142:

Reaction score
3
Ναι δε λέω, αυτό ήταν το θέμα αλλά πάλι στο ποιοτικό γύρισε!:142:

Εξάλλου τι να πει κανείς για τη Βίσση. Μια ωραία φωνή χαραμισμένη!! Τίποτε άλλο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.746

Εξάλλου τι να πει κανείς για τη Βίσση. Μια ωραία φωνή χαραμισμένη!! Τίποτε άλλο.
Αν όμως ήταν αξιοποιημένη όπως θα ήθελε η Fedra πχ, δε θα είχε η Βίσση όσα κατάφερε, καλά ή κακά.
Εσύ τι λες ότι θα προτιμούσε; :109:

Reaction score
6

Αν όμως ήταν αξιοποιημένη όπως θα ήθελε η Fedra πχ, δε θα είχε η Βίσση όσα κατάφερε, καλά ή κακά.
Εσύ τι λες ότι θα προτιμούσε; :109:
Ποιος, η Βισση, ή η fedra;:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106