Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Η ποιότητα δεν χάνει την αξία της όμως αμφισβητείται από φιλόμουσους των φασοτράγουδων αυτά που μοιάζουν με τα κινέζικα ρούχα που μετά από κανά δύο φορεσιές.....ξύνεσαι:405:
Δηλαδή, άμα ένα 15άχρονο δεν έχει ακούσει ποτέ Χατζηδάκι φταίει το ίδιο ή αυτός που δεν του έδωσε το ερέθισμα;
Δεν το κατάλαβα, ρίξε ένα replay σε αργή κίνηση... :116:Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.Οταν ποναει κεφαλι γιατρευεις κεφαλι..εδω παμε να ''κοψουμε'' το ποδι...:142:
Δεν το κατάλαβα, ρίξε ένα replay σε αργή κίνηση... :116:
Μπα; Ξέχασες μήπως τι ομάδα είναι η Βίσση; :204::204:Πεσμενο σε βλεπω ...επειδη γιναμε πρωταθλητες εε?
Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε τα καταλληλα ερεθισματα (σαν πολιτεια , σαν γονεις , σαν σχολειο , σαν ΜΜΕ ) αναλωνομαστε στο να κραζουμε τον α η β καλλιτεχνη.Ειναι πιο ευκολο μαλλον..
Ποιος θα δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα Μελέτη όταν όλοι μας χτυπάμε στωικά την πλάτη του ενός και του άλλου?Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε τα καταλληλα ερεθισματα (σαν πολιτεια , σαν γονεις , σαν σχολειο , σαν ΜΜΕ ) αναλωνομαστε στο να κραζουμε τον α η β καλλιτεχνη.Ειναι πιο ευκολο μαλλον..:142:
Δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρώ για την κυρία....αλλά όταν το καλοκαίρι ο κάθε μπαστούν με το γκαμπριολέ την έχει στην διαπασών με τις φανταστικές κομματάρες της ε τότε....στην πυρά:618::618::142:Γιατί κατηγορείτε τη εν λογω κυρία και δεν κατηγορείτε τους εαυτούς σας, όταν πάτε και τα χώνετε σε γαρούφαλλα, τριαντάφυλλα, πιάτα, κατσαρόλια και τα λοιπά κουζινικά για να διασκεδάσετε;
Κατηγορείτε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές φωνές η οποία έχει τραγουδήσει απίστευτα τραγούδια, (κάνα δυο δηλαδή) και ένα κάρο μαλακιές. Τι να κάνουμε τώρα. Αφού αυτά είναι πιασάρικα και κάνουν ζημίες στα μαγαζιά. Δεν γουστάρετε; Μην ασχολείστε. (Γεια σου xfader)
Πάρτε το χαμπάρι. Εμείς τους κάνουμε αυτό που είναι, όπως και τους ποδοσφαιριστές και όσους ασχολούνται γενικότερα με τα media. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και όποιος τσιμπισει τσιμπισε.............Και τσιμπανε πολλοί........
Aυτες δεν μου φαινονται και πολυ ποιοτικες λεξεις....:142:.αλλά όταν το καλοκαίρι ο κάθε μπαστούν με το γκαμπριολέ την έχει στην διαπασών
:618::142:
Νομίζω ότι εδώ ακριβώς είναι το λάθος.Αυτό το δε βαριέσαι αδελφέ μου τη δίνει στα νεύρα...
Ε, καλά τώρα αυτό έχει να κάνει και με την ηχορύπανση... :138:Δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρώ για την κυρία....αλλά όταν το καλοκαίρι ο κάθε μπαστούν με το γκαμπριολέ την έχει στην διαπασών με τις φανταστικές κομματάρες της ε τότε....στην πυρά
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Δε μου λες...μηπως εισαι κρυφοσκυλου (μεταξυ μας !! ) ??? :142:
Αν όμως ήταν αξιοποιημένη όπως θα ήθελε η Fedra πχ, δε θα είχε η Βίσση όσα κατάφερε, καλά ή κακά.Εξάλλου τι να πει κανείς για τη Βίσση. Μια ωραία φωνή χαραμισμένη!! Τίποτε άλλο.
Ποιος, η Βισση, ή η fedra;:138:Αν όμως ήταν αξιοποιημένη όπως θα ήθελε η Fedra πχ, δε θα είχε η Βίσση όσα κατάφερε, καλά ή κακά.
Εσύ τι λες ότι θα προτιμούσε; :109: