H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Reaction score
38
Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Εγώ από την άλλη λυπάμαι κάθε πρότυπο με την έννοια που έχει πάρει στις μέρες μας:138:

Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην π

... Πρότυπο δε είναι νομίζω να είναι κάποιος στου οποίου τη θέση θα θέλαμε να βρισκόμαστε ή να βρεθούμε ...
Σωστά, δεν είναι.
Πρότυπο είναι κάποιος στου οποίου τη θέση δεν έχουμε τις ικανότητες να βρεθούμε! :126:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Ρε παιδιά γιατί κράζετε την κάθε Βίσση;
Αν δε σας αρέσει μην την ακούτε, δε σας υποχρέωσε κανείς.
Κι εμένα με εκνευρίζει αλλά δεν ασχολούμαι. Ούτε ήξερα γι' αυτήν την κυκλοφορία πριν το διαβάσω εδώ.

Μη σας φαίνεται παράξενο αν πουλάει όμως, γιατί εμείς (κι εγώ μέσα) είμαστε η μειοψηφία. Αφού αυτά αρέσουν στον πολύ κόσμο γιατί δεν το δέχεστε;

Το ότι δε μου αρέσει κάτι δεν με καθιστά αυτομάτως υπεύθυνο αλλαγής του γούστου των ανθρώπων.

Δηλαδή αυτός που συχνάζει στις πίστες, με τι θα κάνει κέφι και "ζημιές", με Χατζιδάκι; :109:
Best thing posted...

+1

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744
Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Κε Xfader, θα σας μιλήσω στον πληθυντικό γιατί αυτό που θα γράψω μάλλον δε θα σας αρέσει. :137:

Έχω
διαπιστώσει από τα γραφόμενά σας σε διάφορα θέματα ότι το χρήμα το θεωρείται αυτοσκοπό ενώ δεν είναι. Είναι ένα μέσο που πολλοί μπορεί να το έχουν αλλά λίγοι να ξέρουν να το χρησιμοποιούν για να περνούν καλά στη ζωή τους.

Υ.Γ. Εγώ που τα γράφω αυτά και δεν έχω πολλά χρήματα ένα έχω να πω........ τα θέλω!:411::411: Και ξέρω τι να τα κάνω!!
Δίνω στο χρήμα το ίδιο βάρος που δίνω και στο σκοπό της οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Το θεωρώ ανταμοιβή για το κόπο σου και κίνητρο για να επαναλάβεις κάτι παρόμοιο.

Το "περνάω καλά στη ζωή μου" είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό. Και πιστεύω πιο εύκολα αυτόν που "τα έχει" και μου εξηγεί τι του αρέσει να κάνει, γιατί μπορεί να κάνει ότι θέλει άρα θα ήταν παράλογο οι πράξεις του να μη συμβαδίζουν με τα γούστα του.

Επίσης έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε...
Όλοι μας λέμε "Αν ήμουν αύριο πλούσι-ος/-α θα έκανα αυτό κι αυτό". Το λέμε τώρα που δεν είμαστε. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίζαμε να σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο κι αν τα ίδια "απλά" πράγματα θα μας έκαναν την ίδια εντύπωση.

Και μιλάω συγκρίνοντας λογικούς ανθρώπους με υγιή σκέψη κι από τις 2 πλευρές (έχοντες και μη).
Μην αρχίσετε να μου λέτε για "σπάγκους", κακούς, περίεργους κλπ Αυτοί πάντα θα υπάρχουν.

Υ.Γ. Τι σχέση έχει ο Πληθυντικός Μυρτώ;
Θες να κρατήσεις αποστάσεις; :142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744

Πρότυπο δε είναι νομίζω να είναι κάποιος στου οποίου τη θέση θα θέλαμε να βρισκόμαστε ή να βρεθούμε.

Πρότυπο νομίζω είναι ένα άτομο άξιο θαυμασμού για το έργο του και το χαρακτήρα του που θα θέλαμε να "μιμηθούμε" χωρίς υποχρεωτικά να γίνουμε σαν κι αυτό.
Σωστά, δεν είναι.
Πρότυπο είναι κάποιος στου οποίου τη θέση δεν έχουμε τις ικανότητες να βρεθούμε! :126:
Χωρίς να διαφωνώ μαζί σας να πω ότι για μένα πρότυπο είναι το role model , το παράδειγμα προς μίμηση.
Συμφωνώ και με τον Ανέμελο ότι δεν είναι δυνατό να γίνουμε όλοι αυτό που θαυμάζουμε γιατί δεν "το έχουμε".

Εγώ μέσα στα πρότυπα βάζω και αυτούς που έβγαλαν χρήματα γιατί κι αυτό είναι κάτι που δε μπορούν αν κάνουν όλοι. Και πόσο μάλλον όταν κερδίζεις μέσω της αγαπημένης σου ασχολίας. Ένας μουσικός-πλούσιος είναι για μένα διπλά επιτυχημένος γιατί κατάφερε μέσω της κ@υλας του να βγάλει και χρήματα.
Αν το αντικείμενο του δε μας αρέσει δε σημαίνει τίποτα γιατί σίγουρα αρέσει σε πολύ περισσότερους.

Ανέφερα ότι αντιπαθώ το ποδόσφαιρο, αλλά δε μπορώ να κατηγορήσω τους πετυχημένους ποδοσφαιριστές γιατί έφτιαξαν τη ζωή τους μέσω της "κλίσης" τους.
Το αν κάποιοι είναι αμόρφωτοι, άξεστοι, βλάχοι κλπ είναι άλλη συζήτηση άσχετη με το ποδόσφαιρο. Στον τομέα τους όμως ξεχώρισαν.
Ομοίως θα μπορούσα να κατακρίνω με τη σειρά μου κάποια "μεγάλα κεφάλια" επειδή είναι χοντροί, ατημέλητοι, άσκημοι κλπ

Τι να πω??? Αν η οικονομική άνεση κάποιου τον καθιστά πρότυπο τότε...... τα πρότυπα έχουν καταντήσει πολύ ευτελή.
Ο οικονομημένος είναι το κυρίαρχο πρότυπο για όλους ανεξαιρέτως. Ιδιαίτερα τώρα με την κρίση όλες οι κουβέντες, απεργίες, πορείες, διαμάχες γίνονται για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης.

Είπαμε "κακομοίρης και πρότυπο" δε συμβαδίζουν. :136:

Προσωπικά, μ' ενδιαφέρει πως θα περάσω τη ζωή μου όσο καλύτερα γίνεται, σύμφωνα με τα δικά μου θέλω.

Το τι θα πουν οι άλλοι και το τι όνομα θ' αφήσω είναι αόριστα και δε βοηθούν στην καλυτέρευση της ζωής μου. :144:

Reaction score
164

Εγώ πάντως είμαι ρηχός άνθρωπος. Εντελώς όμως.
Αν με ρωτούσες αν θα προτιμούσα να ήμουν ο Τσε, ο Παπανικολάου και ο Αϊνστάιν μαζί ή να έχω τα λεφτά του Gates, θα προτιμούσα το δεύτερο! :138:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744

Εγώ πάντως είμαι ρηχός άνθρωπος. Εντελώς όμως.
Αν με ρωτούσες αν θα προτιμούσα να ήμουν ο Τσε, ο Παπανικολάου και ο Αϊνστάιν μαζί ή να έχω τα λεφτά του Gates, θα προτιμούσα το δεύτερο! :138:
Εγώ θα προτιμούσα τα λεφτά του Gates, του Jobbs και του Buffet μαζί! :145:

Τι ρηχός; Σκέτη άμπωτις είμαι... :143:

Reaction score
7
Υπό άλλες συνθήκες θα έβαζα και τον Σόρος μέσα αλλά τώρα πρέπει να έχει απώλειες...Φτώχεια καταραμένη...

Reaction score
38

Είπαμε "κακομοίρης και πρότυπο" δε συμβαδίζουν. :136:
Πως δε συμβαδίζουν? Μερικά παραδείγματα....:138:

whitney houston κρίμα!!

Emy Winehouse φοβερό!!:143::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744

Πως δε συμβαδίζουν? Μερικά παραδείγματα....:138:

whitney houston κρίμα!!

Emy Winehouse φοβερό!!:143::143:
Τα πρότυπα έχουν και ημερομηνία λήξεως (κοντινή ή μακρινή). Δηλαδή ο Μαραντόνα πως είναι σήμερα; :145:

Reaction score
38

Μαύρα χάλια είναι ο Μαραντόνα...:138: αλλά συγκρίνεις τώρα ήθελα να ήξερα τι?

Αλίμονο στους νέους που έχουν πρότυπα με ημερομηνία λήξεως....
Υπάρχουν και πρότυπα που αντέχουν στο χρόνο:136:
Χατζιδάκης , Κάλλας , Πελλέ:138:, Χιώτης , Τσιτσάνης , Βαμβακάρης, Παπανικολάου, Καρέζη, Μούσχουρη, Ελύτης, Ρίτσος , Σουμάχερ:142: Ένιο Μορικόνε, Χένρι Μαντσίνι, Νίνο Ρότα, Μελίνα Μερκούρη, Κατράκης, Κάρολος Κουν, Αϊνστάιν, Βέρντι, Βάγκνερ κλπ

Να σου γράψω και άλλους?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744

Να σου γράψω και άλλους?
Όχι μπούχτισα ! :138:

Μόνο που τα πρότυπα σήμερα , πρέπει να είναι ζωντανά/ενεργά και να ασχολείται μαζί τους η επικαιρότητα κι όχι τα βιβλία ιστορίας. :136:

Reaction score
38

Μόνο που τα πρότυπα σήμερα , πρέπει να είναι ζωντανά/ενεργά και να ασχολείται μαζί τους η επικαιρότητα κι όχι τα βιβλία ιστορίας. :136:
Ποιά επικαιρότητα των μεσημεριανών εκπομπών ή τα παράθυρα των ειδήσεων?:142::142: οέο!!! ζωντανοί νεκροί..............

Reaction score
1.213

Εμενα το προτυπο μου ειναι ο Hugh Hefner και τι λετε εσεις....:142:

Reaction score
6

Εμενα το προτυπο μου ειναι ο Hugh Hefner και τι λετε εσεις....:142:

Ναι αλλά κι αυτός αρχίζει να ξεπουλάει.
http://news.softpedia.com/news/Hugh-Hefner-Forced-to-Sell-Mansion-106798.shtml

Σιγά το πρότυπο που μπατίρισε!

Εκτός κι αν του έκανες εσύ καλή προσφορά! :138:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Ναι αλλά κι αυτός αρχίζει να ξεπουλάει.
http://news.softpedia.com/news/Hugh-Hefner-Forced-to-Sell-Mansion-106798.shtml

Σιγά το πρότυπο που μπατίρισε!

Tι να λεει...αυτος και αν εχει εμπειριες....:137: :138:

Ας ειμουνα και εγω στη θεση του..και ας ξεπουλουσα.. ..80+ χρονων...:142: :142:

Reaction score
3

Τα πρότυπα έχουν και ημερομηνία λήξεως (κοντινή ή μακρινή). Δηλαδή ο Μαραντόνα πως είναι σήμερα; :145:

Α πα πα πα πα πα!!!! Τι είναι αυτά που γράφεις?!!!:111:

Η λέξη "διαφωνώ" δε μπορεί να εκφράσει το πόσο αντίθετη είμαι στα γραφόμενά σου.

Συγνώμη που εκφράζομαι τόσο κυνικά αλλά αυτό πιστεύω.

Αν ένα πρότυπο έχει ημερομηνία λήξης τότε δεν υπήρξε πρότυπο σε πρώτη φάση!!!!

Ενεργά πρότυπα ναι αλλά όχι μόνο!!!!!! Και ναι, από τις βιογραφίες αξιόλογων ατόμων πρέπει να παραδειγματιστούμε και μάλιστα να προτρέπουμε νέα άτομα να τις διαβάζουν!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Ενεργά πρότυπα ναι αλλά όχι μόνο!!!!!! Και ναι, από τις βιογραφίες αξιόλογων ατόμων πρέπει να παραδειγματιστούμε και μάλιστα να προτρέπουμε νέα άτομα να τις διαβάζουν!!
Myrtw,

μη σκέφτεσαι μόνο τα δικά σου πρότυπα, σκέψου αυτά των πολλών. Προσωπικά κι εγώ συμφωνώ αρκετά μαζί σου, αλλά είμαστε λίγοι.
Άσε τους ανθρώπους να πιστεύουν και να διαλέγουν αυτά που θέλουν.

Δε μπορείς να πείσεις ένα νέο άνθρωπο να έχει για πρότυπο έναν επιστήμονα που ξημεροβραδιάζεται σε ένα εργαστήριο κι ας έχει κάνει την ανακάλυψη του αιώνα.
Ούτε έναν ποιητή που έζησε σε ένα χωριό στο πουθενά πριν 200 χρόνια και το έργο του αναγνωρίστηκε μετά θάνατον.

Μπορεί λίγοι να τους θαυμάζουν, αλλά αυτοί που θα τους έχουν σαν πρότυπα είναι ελάχιστοι.

Reaction score
3
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου xfader στο θέμα ότι ο καθένας είναι και θα πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέγει ότι πρότυπα θέλει.

Εκείνο που υποστηρίζω είναι ότι σε μια καταναλωτική κοινωνία (έτσι έχουμε καταντήσει) που το χρήμα είναι θεός ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και όπου μπορούμε να κάνουμε τα νέα παιδιά να σκέφτονται λίγο περισσότερο, και μάλιστα να τους υποδείξουμε και κάποια εναλλακτικά προτύπα εκτός από αυτά του θεάματος.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.525
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106