Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σωστά, δεν είναι.... Πρότυπο δε είναι νομίζω να είναι κάποιος στου οποίου τη θέση θα θέλαμε να βρισκόμαστε ή να βρεθούμε ...
Best thing posted...Ρε παιδιά γιατί κράζετε την κάθε Βίσση;
Αν δε σας αρέσει μην την ακούτε, δε σας υποχρέωσε κανείς.
Κι εμένα με εκνευρίζει αλλά δεν ασχολούμαι. Ούτε ήξερα γι' αυτήν την κυκλοφορία πριν το διαβάσω εδώ.
Μη σας φαίνεται παράξενο αν πουλάει όμως, γιατί εμείς (κι εγώ μέσα) είμαστε η μειοψηφία. Αφού αυτά αρέσουν στον πολύ κόσμο γιατί δεν το δέχεστε;
Το ότι δε μου αρέσει κάτι δεν με καθιστά αυτομάτως υπεύθυνο αλλαγής του γούστου των ανθρώπων.
Δηλαδή αυτός που συχνάζει στις πίστες, με τι θα κάνει κέφι και "ζημιές", με Χατζιδάκι; :109:
Δίνω στο χρήμα το ίδιο βάρος που δίνω και στο σκοπό της οποιασδήποτε δραστηριότητας.Κε Xfader, θα σας μιλήσω στον πληθυντικό γιατί αυτό που θα γράψω μάλλον δε θα σας αρέσει. :137:
Έχω
διαπιστώσει από τα γραφόμενά σας σε διάφορα θέματα ότι το χρήμα το θεωρείται αυτοσκοπό ενώ δεν είναι. Είναι ένα μέσο που πολλοί μπορεί να το έχουν αλλά λίγοι να ξέρουν να το χρησιμοποιούν για να περνούν καλά στη ζωή τους.
Υ.Γ. Εγώ που τα γράφω αυτά και δεν έχω πολλά χρήματα ένα έχω να πω........ τα θέλω!:411::411: Και ξέρω τι να τα κάνω!!
Πρότυπο δε είναι νομίζω να είναι κάποιος στου οποίου τη θέση θα θέλαμε να βρισκόμαστε ή να βρεθούμε.
Πρότυπο νομίζω είναι ένα άτομο άξιο θαυμασμού για το έργο του και το χαρακτήρα του που θα θέλαμε να "μιμηθούμε" χωρίς υποχρεωτικά να γίνουμε σαν κι αυτό.
Χωρίς να διαφωνώ μαζί σας να πω ότι για μένα πρότυπο είναι το role model , το παράδειγμα προς μίμηση.Σωστά, δεν είναι.
Πρότυπο είναι κάποιος στου οποίου τη θέση δεν έχουμε τις ικανότητες να βρεθούμε! :126:
Ο οικονομημένος είναι το κυρίαρχο πρότυπο για όλους ανεξαιρέτως. Ιδιαίτερα τώρα με την κρίση όλες οι κουβέντες, απεργίες, πορείες, διαμάχες γίνονται για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης.Τι να πω??? Αν η οικονομική άνεση κάποιου τον καθιστά πρότυπο τότε...... τα πρότυπα έχουν καταντήσει πολύ ευτελή.
Εγώ θα προτιμούσα τα λεφτά του Gates, του Jobbs και του Buffet μαζί! :145:Εγώ πάντως είμαι ρηχός άνθρωπος. Εντελώς όμως.
Αν με ρωτούσες αν θα προτιμούσα να ήμουν ο Τσε, ο Παπανικολάου και ο Αϊνστάιν μαζί ή να έχω τα λεφτά του Gates, θα προτιμούσα το δεύτερο! :138:
Πως δε συμβαδίζουν? Μερικά παραδείγματα....:138:Είπαμε "κακομοίρης και πρότυπο" δε συμβαδίζουν. :136:
Τα πρότυπα έχουν και ημερομηνία λήξεως (κοντινή ή μακρινή). Δηλαδή ο Μαραντόνα πως είναι σήμερα; :145:Πως δε συμβαδίζουν? Μερικά παραδείγματα....:138:
whitney houston κρίμα!!
Emy Winehouse φοβερό!!:143::143:
Όχι μπούχτισα ! :138:Να σου γράψω και άλλους?
Ποιά επικαιρότητα των μεσημεριανών εκπομπών ή τα παράθυρα των ειδήσεων?:142::142: οέο!!! ζωντανοί νεκροί..............Όχι μπούχτισα ! :138:
Μόνο που τα πρότυπα σήμερα , πρέπει να είναι ζωντανά/ενεργά και να ασχολείται μαζί τους η επικαιρότητα κι όχι τα βιβλία ιστορίας. :136:
Εμενα το προτυπο μου ειναι ο Hugh Hefner και τι λετε εσεις....:142:
Ναι αλλά κι αυτός αρχίζει να ξεπουλάει.
http://news.softpedia.com/news/Hugh-Hefner-Forced-to-Sell-Mansion-106798.shtml
Σιγά το πρότυπο που μπατίρισε!
Τα πρότυπα έχουν και ημερομηνία λήξεως (κοντινή ή μακρινή). Δηλαδή ο Μαραντόνα πως είναι σήμερα; :145:
Όχι μπούχτισα ! :138:
Μόνο που τα πρότυπα σήμερα , πρέπει να είναι ζωντανά/ενεργά και να ασχολείται μαζί τους η επικαιρότητα κι όχι τα βιβλία ιστορίας. :136:
Myrtw,Ενεργά πρότυπα ναι αλλά όχι μόνο!!!!!! Και ναι, από τις βιογραφίες αξιόλογων ατόμων πρέπει να παραδειγματιστούμε και μάλιστα να προτρέπουμε νέα άτομα να τις διαβάζουν!!