- Reaction score
- 5
Να προσθέσω MAC, ότι στην Ιαπωνία είναι υποχρεωτικό να έχεις αναμμένα φώτα και την ημέρα, σε σημείο που η μηχανή ΔΕΝ έχει διακόπτη φώτων, αλλά αυτά ανοίγουν με το που την βάζεις μπροστά!
ak1s said:Τελικά ο κόσμος ΔΕΝ θέλει να σωθεί...τι να πεις...
VIDEOMIX said:Μπααααα... Έτσι πάλι οδηγάω εδω πέρα. Το κράνος το φοράω πάντα όταν φεύγω για Αθήνα.dream_GR said:και μετά την σουρσιά σου και την χύμα σου... λές στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!!VIDEOMIX said:Κανείς μέσα στην μικρή μας πόλη οπου ο δρόμος της αγοράς μας ειναι 100 μέτρων δεν φοράει κράνος. Είναι εξωφρενική υπερβολή. Όσο και αν συζητάμε για ασφάλεια. Ξέρω τον αντίλογο που θα υπάρξει απο αυτό που λέω. Όμως σας λέω ποιά ειναι η πρακτική.
Βρε παιδιά, ας μην θεωροιτικολογούμε μόνο. Ούτε και εδώ είναι όλοι τριτοκοσμικοί που μένω. Λογικότατα δεν φοράμε κράνος μές'την αγορά. Ελάτε να δείτε πρώτα και μετά "κυρήξτε" τους κανόνες.
Με συγχωρείς, με τι διαφωνείς; Ποιό πάνω, συμφωνώ με τα γραπτά των φίλων και εσύ με επαναφέρεις σε παλαιώτερα γραπτά;K4EVER said:VIDEOMIX said:Μπααααα... Έτσι πάλι οδηγάω εδω πέρα. Το κράνος το φοράω πάντα όταν φεύγω για Αθήνα.dream_GR said:και μετά την σουρσιά σου και την χύμα σου... λές στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!!VIDEOMIX said:Κανείς μέσα στην μικρή μας πόλη οπου ο δρόμος της αγοράς μας ειναι 100 μέτρων δεν φοράει κράνος. Είναι εξωφρενική υπερβολή. Όσο και αν συζητάμε για ασφάλεια. Ξέρω τον αντίλογο που θα υπάρξει απο αυτό που λέω. Όμως σας λέω ποιά ειναι η πρακτική.
Βρε παιδιά, ας μην θεωροιτικολογούμε μόνο. Ούτε και εδώ είναι όλοι τριτοκοσμικοί που μένω. Λογικότατα δεν φοράμε κράνος μές'την αγορά. Ελάτε να δείτε πρώτα και μετά "κυρήξτε" τους κανόνες.
Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου
99% τριτοκοσμικοί ή μάλλον η καινούργια έννοια του τριτοκοσμικού .
Οι άνθρωποι έχουν μείνει στην εποχή που κυκλοφορούσαν με γαιδούρια.
Εκεί που πάνε ξαφνικά σταματάνε χωρίς φλάς χωρίς τίποτα.
Όποτε κυκλοφορώ στο κέντρο κοιτάω να δω κεφάλια στα παρκαρισμένα για να προφυλαχθώ είτε γιατί θα ανοίξει πόρτα είτε γιατί θα ξεκινήσει.
γενικά για κέντρο τελευταίους μήνες πάω απο το δρόμο της λαικής για πιο σιγουριά.
ας μη μιλήσω για τους γρήγορους αλβανούς, μπρρρρ
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ min ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΒΑΤΗ!ak1s said:Απλά στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι το κόστος του να πάρεις μηχανή είναι π.χ. 8000 ευρώ, όσο κοστίζει η μηχανή. ΟΧΙ, το κόστος του να οδηγείς μηχανή είναι ΚΑΙ 1000 ευρώ (minimum) για τον κατάλληλο εξοπλισμό...
ΤΟΝ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΣ ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΩΣΤΑ? ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ? ΟΚ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΜΟΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ Η ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΝΗΣΙΔΩΝ Η ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 200-300 ΔΕΝ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΑ ΣΤΑ ΚΑΝΤΡΑΝ ΣΟΥ. :?ak1s said:- Αν καβαλάς μηχανή, πρέπει να φοράς πλήρη εξάρτηση. Αν δεν θέλεις να το κάνεις είτε γιατί βαριέσαι, είτε γιατί δεν νομίζεις ότι το χρειάζεσαι (είσαι άτρωτος ας πούμε), να μην γκρινιάζεις που σκοτώθηκες ή άφησες το δέρμα σου στην άσφαλτο σαν τα φίδια..