H "αγάπη" για το δώρο της ζωής, οδηγώντας ενα δίτροχο!!!

• Thread starter VIDEOMIX
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Reaction score
5
Να προσθέσω MAC, ότι στην Ιαπωνία είναι υποχρεωτικό να έχεις αναμμένα φώτα και την ημέρα, σε σημείο που η μηχανή ΔΕΝ έχει διακόπτη φώτων, αλλά αυτά ανοίγουν με το που την βάζεις μπροστά!

Reaction score
5
Τελικά ο κόσμος ΔΕΝ θέλει να σωθεί...τι να πεις...

Reaction score
14
Όπως έλεγε και ο Σταθάκης, "Η ανοησία, η άγνοια και η έλειψη προσοχής...σκοτώνουν".

Reaction score
5
Το αν πας μεχρι το φουρνο ή μεχρι τη Λαμια δεν εχει καμια διαφορα οσον αφορα τη χρηση κρανους (τουλαχιστο)....
Αλλωστε ειναι μλκια να πουν ...
"τον καημενο... πεταχτηκε μεχρι το φουρνο, εδω κοντα, αλλα εσπασε το κεφαλι του..."

Το κρανος το φοραω ακομα και για να κανω τον κυκλο του τετραγωνου για να βαλω τη μηχανη στο γκαραζ, ακριβως για να μην πει κανενας κατι αντιστοιχο με το παραπανω....

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
dream_GR said:
VIDEOMIX said:
Κανείς μέσα στην μικρή μας πόλη οπου ο δρόμος της αγοράς μας ειναι 100 μέτρων δεν φοράει κράνος. Είναι εξωφρενική υπερβολή. Όσο και αν συζητάμε για ασφάλεια. Ξέρω τον αντίλογο που θα υπάρξει απο αυτό που λέω. Όμως σας λέω ποιά ειναι η πρακτική.
και μετά την σουρσιά σου και την χύμα σου... λές στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!!
Μπααααα... Έτσι πάλι οδηγάω εδω πέρα. Το κράνος το φοράω πάντα όταν φεύγω για Αθήνα.
Βρε παιδιά, ας μην θεωροιτικολογούμε μόνο. Ούτε και εδώ είναι όλοι τριτοκοσμικοί που μένω. Λογικότατα δεν φοράμε κράνος μές'την αγορά. Ελάτε να δείτε πρώτα και μετά "κυρήξτε" τους κανόνες.

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου

99% τριτοκοσμικοί ή μάλλον η καινούργια έννοια του τριτοκοσμικού .
Οι άνθρωποι έχουν μείνει στην εποχή που κυκλοφορούσαν με γαιδούρια.
Εκεί που πάνε ξαφνικά σταματάνε χωρίς φλάς χωρίς τίποτα.
Όποτε κυκλοφορώ στο κέντρο κοιτάω να δω κεφάλια στα παρκαρισμένα για να προφυλαχθώ είτε γιατί θα ανοίξει πόρτα είτε γιατί θα ξεκινήσει.
γενικά για κέντρο τελευταίους μήνες πάω απο το δρόμο της λαικής για πιο σιγουριά.

ας μη μιλήσω για τους γρήγορους αλβανούς, μπρρρρ

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.195
To κρανος ειναι συνηθεια , εγω αντιπαθουσα πολυ το κρανος και τωρα χωρις αυτο νιωθω γυμνος.

Το ιδιο και η ζωνη στο αυτοκινητο ,η κινηση γινεται αυθορμητα.

V

VIDEOMIX

Guest
K4EVER said:
VIDEOMIX said:
dream_GR said:
VIDEOMIX said:
Κανείς μέσα στην μικρή μας πόλη οπου ο δρόμος της αγοράς μας ειναι 100 μέτρων δεν φοράει κράνος. Είναι εξωφρενική υπερβολή. Όσο και αν συζητάμε για ασφάλεια. Ξέρω τον αντίλογο που θα υπάρξει απο αυτό που λέω. Όμως σας λέω ποιά ειναι η πρακτική.
και μετά την σουρσιά σου και την χύμα σου... λές στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!!
Μπααααα... Έτσι πάλι οδηγάω εδω πέρα. Το κράνος το φοράω πάντα όταν φεύγω για Αθήνα.
Βρε παιδιά, ας μην θεωροιτικολογούμε μόνο. Ούτε και εδώ είναι όλοι τριτοκοσμικοί που μένω. Λογικότατα δεν φοράμε κράνος μές'την αγορά. Ελάτε να δείτε πρώτα και μετά "κυρήξτε" τους κανόνες.

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου

99% τριτοκοσμικοί ή μάλλον η καινούργια έννοια του τριτοκοσμικού .
Οι άνθρωποι έχουν μείνει στην εποχή που κυκλοφορούσαν με γαιδούρια.
Εκεί που πάνε ξαφνικά σταματάνε χωρίς φλάς χωρίς τίποτα.
Όποτε κυκλοφορώ στο κέντρο κοιτάω να δω κεφάλια στα παρκαρισμένα για να προφυλαχθώ είτε γιατί θα ανοίξει πόρτα είτε γιατί θα ξεκινήσει.
γενικά για κέντρο τελευταίους μήνες πάω απο το δρόμο της λαικής για πιο σιγουριά.

ας μη μιλήσω για τους γρήγορους αλβανούς, μπρρρρ
Με συγχωρείς, με τι διαφωνείς; Ποιό πάνω, συμφωνώ με τα γραπτά των φίλων και εσύ με επαναφέρεις σε παλαιώτερα γραπτά;
Άσε που τα ποιό πολλά που γράφεις ειναι άσχετα με το θέμα.
Διοτι εαν πιάσουμε να μιλάμε για φλάς καθρέπτες κλπ, θα πω πολύ άσχημα πράγματα.

Reaction score
1
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑΤΟ ΦΟΡΑΜΕ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ , ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ...ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΑ.. ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ Η ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ.

Reaction score
5
Αφού χωρίς βούρδουλα δεν δουλεύει ο Ελληνας, τι να κάνουμε; Σιγά μην του χορηγήσουμε και αγωνιστικό κράνος ARAI... :p

είπα...

ak1s said:
Απλά στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι το κόστος του να πάρεις μηχανή είναι π.χ. 8000 ευρώ, όσο κοστίζει η μηχανή. ΟΧΙ, το κόστος του να οδηγείς μηχανή είναι ΚΑΙ 1000 ευρώ (minimum) για τον κατάλληλο εξοπλισμό...
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ min ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΒΑΤΗ!

Αν δεν το λένε αυτό στην "τρόπος του λέγειν" εκπαίδευση για το δίπλωμα (της κακιάς συμφοράς), ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ!!!

Reaction score
1
ak1s said:
- Αν καβαλάς μηχανή, πρέπει να φοράς πλήρη εξάρτηση. Αν δεν θέλεις να το κάνεις είτε γιατί βαριέσαι, είτε γιατί δεν νομίζεις ότι το χρειάζεσαι (είσαι άτρωτος ας πούμε), να μην γκρινιάζεις που σκοτώθηκες ή άφησες το δέρμα σου στην άσφαλτο σαν τα φίδια..
ΤΟΝ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΣ ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΩΣΤΑ? ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ? ΟΚ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΜΟΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ Η ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΝΗΣΙΔΩΝ Η ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 200-300 ΔΕΝ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΑ ΣΤΑ ΚΑΝΤΡΑΝ ΣΟΥ. :?

Reaction score
5
Finder, έχεις ένα δίκιο, αλλά ξεκινάς από λάθος υπόθεση. Η πραγματικότητα είναι ότι τα ατυχήματα ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ και πολύ μάλιστα.

Αν πάρουμε έναν μέσο έλληνα που πέφτει με τη μηχανή, χωρίς εξάρτηση και παθαίνει μέτρια πράγματα (όχι θάνατο ας πούμε):

- Κλείνεις τον δρόμο, άρα εμποδίζεις την κυκλοφορία (αυτό μετριέται με χρήμα, με χαμένη παραγωγικότητα κλπ)
- Χρησιμοποιείς δημόσιες υπηρεσίες όπως αστυνομία, νοσοκομειακό, που αν δεν ήσουν εσύ μπορεί να είχαν και άλλα πράγματα να κάνουν
- Χρησιμοποιείς το δημόσιο νοσοκομείο (τουλάχιστον στην αρχή), για να μαζέψει τα 'κομμάτια' σου. Το ότι μετά μπορεί να έχεις λεφτά να πας σε ιδιωτικό, δεν αναιρεί το πρώτο κόστος.
- Ανακατεύεις ασφάλειες, και με αυτό τον τρόπο κάνεις ακριβώτερα για όλους εμάς τα ασφάλιστρα!
- Η εταιρεία που δουλεύεις χάνει ένα στέλεχος, που και 1 μήνα να μείνεις εκτός, σημαίνει αρκετά συνήθως.
- Ανακατεύεις το χρεωκοπημένο ΙΚΑ/ΤΕΒΕ/ (συμπλήρωσε ένα ταμείο) για να σου πληρώσει τις ημέρες ασθενείας, και δυσκολεύεις την κατάσταση για κάποιους που τους χτύπησε η μοίρα χωρίς να πάρουν ρίσκα.

Το πρόστιμο για το κράνος, δεν είναι τίποτα μπροστά στα έξοδα που πρέπει να κάνει το κράτος για σένα αν δεν φοράς. Αν το φορούσες, μαζί με μπουφάν, γάντια κλπ (ΟΧΙ ΦΟΡΜΕΣ), τότε μπορεί και να σηκωνόσουν, να έβγαζες από πάνω σου την εξάρτηση, να πέταγες το κράνος (ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ), να σήκωνες τη μηχανή σου, και να την 'περπάταγες' στο πλησιέστερο γκαράζ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;;;

Δεν είμαστε πλήρως ανεξάρτητοι ο ένας από τον άλλον, "η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου".

Reaction score
1
Και επιπλέον, υπάρχει το μεγάλο θέμα αν η πολιτεία νομιμοποιείται να μας προστατεύει και από τους εαυτούς μας.

Η συζήτηση αυτή είναι τεράστια, νομίζω όμως ότι εγώ τάσσομαι υπέρ της άποψης αυτής, για τον εξής συγκεκριμένο λόγο: Οι περισσότεροι είτε ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, είτε ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τον κίνδυνο του να μην φοράει κανείς π.χ. κράνος ή ζώνη. Επομένως υπάρχουν αυτοί που ξέρουν τον κίδυνο και τον αποδέχονται, υπάρχουν όμως (ιδιαίτερα στην Ελλάδα) και άλλοι, πολύ περισσότεροι, που θεωρούν τις προειδοποιήσεις υπερβολικές (ενώ δεν είναι) ή απλά δεν γνωρίζουν τα αποτελέσματα της άγνοιάς τους. Αυτούς, η πολιτεία τους προστατεύει σύμφωνα με την "εικαζόμενη" βούλησή τους, που είναι εν τέλει η προστασία της ίδιας τους της ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας, την οποία όμως οι ίδιοι από άγνοια ή απερισκεψία δεν προστατεύουν όσο πρέπει.

Με το ίδιο ακριβώς επιχείρημα θα πρέπει να επιτραπεί και η χρήση ναρκωτικών, αφού και οι χρήστες, μόνο τον εαυτό τους βλάπτουν.

Κατά την γνώμη μου (που δεν είναι όμως χωρίς αντίλογο), το επιχείρημα αυτό δεν είναι ισχυρό.

Reaction score
41
Nα μπω κι εγώ λίγο στην κουβέντα?? 'Εστω και αργά.....

Αν υποθέσω ότι το κράτος αγωνιά για την ασφάλειά μου (και όχι για τα έσοδά του) τότε
1 ) θα μείωνε το ΦΠΑ στα κράνη που με υποχρεώνει να φορώ στο 9% (και όχι στο 19% που είναι σήμερα)
2 ) θα χάλαγε και κανένα φράγκο στην συντήρηση των δρόμων γιατί με το χάλι που έχουν μόνο ασφάλεια στον πολίτη δεν παρέχουν
3 ) θα φρόντιζε να κάνει εξετάσεις της προκοπής για την χορήγηση διπλωμάτων (και όχι οχταράκια και αηδίες)
4 ) θα ασφάλιζε επιτέλους τα κρατικά οχήματα
5 ) θα εκπαίδευε τους τροχονόμους / τους υπεύθυνους των ΤΟΤΑ/ τραυματιοφορείς να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση
ατυχήματος (από τα απλά για της προστασία των τραυματιών, μέχρι σωστή καταγραφή συμβάντων)
6 ) θα σταματούσε επιτέλους τα γελοία μπλόκα στις εθνικές οδούς με διπλή διαχωριστική και 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και όριο 80!!!
7 ) θα έκοβε κ***** σε εισαγωγείς κρανών χωρίς προδιαγραφές (και τιμής πώλησης 15€)
8 ) θα έβγαζε τα κλιμάκια στις εθνικές να σταματούν τις νταλίκες / φορτηγά με λιωμένα λάστιχα και πειραγμένους ταχογράφους ΚΑΙ μετά τις
3 το μεσημέρι!!!
9 ) θα έφτιαχνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα δολοφονικά κομάτια των Ε.Ο (βλέπε πέταλο, Κόρινθο-Πάτρα κ.ο.κ.)
10) θα απαιτούσε απ' τις ασφαλιστικές εταιρίες να αντιμετωπίζουν τους ασφαλισμένουν επί ίσοις όροις (και όχι στο στυλ: το όχημά σας είναι
5 ετίας και θα σας δώσουμε 20% λιγότερα χρήματα)
11) θα φρόντιζε τα δικαστήρια να τιμωρούν παραδειγματικά τους δολοφόνους της ασφάλτου......

Η λίστα δεν τελειώνει εδώ βεβαίως....Είναι πάρα πολλά ακόμα αλλά......... :( :( :( :( :( :(

Reaction score
14
...και θα σε έβαζε φυλακή για τα 200+ που πας όταν χρησιμοποιείς μηχανή ή αυτοκίνητο. Τελικά το θέλουμε ή δεν το θέλουμε το κράτος? (ρητορική ερώτηση). Μάλλον το θέλουμε όταν μας συμφέρει και το αγνοούμε όταν επίσης μας συμφέρει (θυμοσοφική απάντηση).

Τα έχω ξαναπεί, εμείς είμαστε το κράτος. Αν συμπεριφερόμαστε καλύτερα για τον ευατό μας και τους άλλους, θα βελτιωθεί και αυτό το άμοιρο κράτος....

Reaction score
5
Η χρηση ζωνης και κρανους ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος και δεν πρεπει να εξαρταται απο το φοβο μηπως φαει κληση.
Διαφωνω με το λογο που σου ριχνει κληση το κρατος, επειδη δε φορας ζωνη/κρανος.
Θα προτιμουσα η κληση για κρανος να ειναι 200€ και να εχει ςδυνατοτητα να τη σβησεις/να μην την πληρωσεις πηγαινοντας το κρανος που ηδη εχεις ή θα αγορασεις. Αυτο την πρωτη φορα. Την επομενη που θα σε γραψουν για κρανος (ενω πλεον εχεις αποδειξει οτι το εχεις) η κληση να γινει 400€.
Ας προσπαθησει το κρατος να πεισει του πολιτες οτι το κρανος πρεπει να το φορανε, για δικη τους ασφαλεια και οχι για να μη φανε κληση. Να δημιουργησει μια συνειδηση στον πολιτη για την ασφαλεια του, οπως το "κλεισε το διακοπτη απο τον πινακα πριν ανοιξεις την πριζα".

Βεβαια, (το εχω ξαναπει) πως θα "πειστουν" τα 2 ανηψακια μου να φορεσουν κρανος αργοτερα, οταν τωρα ο πατερας τους τα παει 3καβαλο και χωρις κρανος 3 στενα παρακατω στο σχολειο? Το μηχανακι ειναι μια σταλια, αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Ετσι θα μαθουν.....

****Να αφαιρειται απο το φορολογητεο εισοδημα η αγορα εξοπλισμου, ολο το ποσο, και ας ειναι το ΦΠΑ 19%.

Ας κανει οτι θελει το κρατος. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε οτι το κρανος το φοραμε για δικη μας ασφαλεια και μονο. Και επειδη μας δινει περισσοτερες πιθανοτητες να τη βγαλουμε καθαρη...

V

VIDEOMIX

Guest
Δυστηχώς άλλα 3 παραδείγματα αυτές τις μέρες, επιβεβαιώνουν σε μένα τον προβληματισμό που εξέθεσα σε αυτό το thread. Οικογενειακό πρόσωπο της κοπέλας μου, ενας εκ των πρώην προισταμένων μου έφυγε πριν 2 μήνες και το έμαθα αυτές τις μέρες και έπαθα σόκ και ένας φίλος που είχα να δώ καιρό και τελικά έμαθα την "κατάληξή" που είχε πρίν 5-6 μήνες, (την έμαθα) τώρα. :(

Reaction score
5
Ειναι κριμα ολα αυτα, αλλα φορουσαν κρανος? Καποιο αλλο προστατευτικο?

Και το λεω γιατι η κακη στιγμη υπαρχει, χωρια απο τις βλακιες που μπορεις να κανεις στο δρομο ή του να σου πεταχτει καποιος ή να σε κλεισει -αυτο ειναι ατυχια.

Κακη στιγμη ειναι αυτο που επαθε παλιος συναδελφος στην Αττικη οδο πριν 2-3 μενες και το εμαθα προσφατα.

Ειναι λοιπον στην Αττικη, και απο καποιο προπορευομενο αυτοκινητο φευγει η σχαρα (ή μια σκαλα που ειχε πανω στη σχαρα, μπορει να μην το ακουσα και καλα)!!!!
Με τα πολλα πολλα ο φιλος πεφτει επανω στον μπροστινο του, που τρομαξε, φρεναρε κλπ.
Χτυπησε καπως στο γονατο, που ισως και να χρειαστει εγχειριση.
Εκανε και καποια ραμματα πανω απο το φρυδι.
Φορουσε κρανος και του εσωσε κυριολεκτικα το κεφαλι (και οχι μονο) κατα το πρωτο χτυπημα στην ασφαλτο.
Το κρανος ομως δεν το ειχε δεμενο, οποτε γι αυτο εφυγε απο το κεφαλι του και το αφησε απροστατευτο κατα τη 2η επαφη με το δρομο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106