H/K 255 κατοχοι

Reaction score
0
οπως λεει και ο τιτλος απευθυνεται στους κατοχους να δουμε ποσοι ειμαστε με τι ηχεια ακουμε, αλλα και τις εντυπωσεις μας γενικοτερα.Εγω διατηρω προς το παρον την παλια τριαδα L-C-R που ειχα cc6-b&W κεντρικο, audio spectrum L-R ( μαλλον στην θεση τους θα μπουν τα b&w 684 αφου τα ακουσω πρωτα) και πισω διπολα b&w ds6.Σε επιπεδο surround εχω δει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον 595α yamaha που ειχα.Σε stereo ακροαση δεν μπορω να πω οτι εχω διαφορα,ισως να παιζουν ρολο τα audio spectrum tls-300 που εχω σχεδον 13 χρονια δεν ξερω ποσα db ειναι δεν εχω πληροφοριες για αυτα.Περιμενω να σας ακουσω.:107:

Reaction score
8
εγώ τον΄εχω συνδέσει με DALI SUITE 2.8 L-C-R και JAMO SUR6 πίσω.Επίσης έχει συνδεθεί ένας τελικός ARCAM A85 για τα dali.To αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό για τα δικά μου αυτιά.Άλλωστε ο 255 είναι και εξαιρετικός προενισχυτής.

Δεν θα τον άλλαζα με τίποτα αυτόν τον κουκλο.Οσο για την 'υποτιθέμενη' αδυναμία του ως προς τα watt το διαψεύδω κατηγορηματικά.Οπως έχει γραφτεί είναι πολύ πιο δυνατός απο άλλους που δηλώνουν πολύ παραπάνω.Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που τον απορρίπτουν γιαυτό και μόνο το λόγο ,ας αναθεωρήσουν.Εχω πολύ απαιτητικά ηχεία και όμως δεν φάνηκε να πτοείται ο H/K ακόμα και όταν δούλευε χωρίς τον τελικό.
Επεξεργάζεται και είναι συνδεδεμένος ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δεν έχω παρατηρησει κανένα πρόβλημα συμβατότητας ή δυσλειτουργιας.Τον έχω συνδέσει με όλα τα είδη βισμάτων που έχει πίσω για να διαχειριστέι προτζέκτορα ,dvd,cd, tv, wd hd tv,pc,τελικό ,nova ,sub με οπτικές ,coaxial,3 hdmi,2 composite ,2 component κ.τ.λ.

Τον χρησιμοποιώ 50% μουσική 50% cinema.

Reaction score
164
Απάντηση: H/K 255 κατοχοι

Τον έχω με ένα σύστημα της Atlantic Technology, 1200 μπροστά, 1200C στο κέντρο, 920 πίσω, 102SB sub.
Είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Κάποιος φίλος που ήρθε να τα ακούσει μου είπε ότι στο "Master and Commander" μύρισε μπαρούτι!:126:
Μοναδικό μου "παράπονο"; Αφού η διαχείριση των εισόδων είναι καθαρά θέμα software, γιατί να μην έχουμε καμία 15ρια εισόδους να παίζουμε, αφού υπάρχουν τα ανάλογα βύσματα, αλλά έχουμε μόνο 7;

Reaction score
784

Aλλος ενας κατοχος!
Φοβερος ενισχυτης.Οδηγει 5 δορυφορους της yamaha (p436) και ηχητικα ολα ειναι αψογα!
Θα ηθελα λιγη παραπανω ισχη παντως...
Οι ευκολιες που προσφερει ανηκουν σε ενισχυτες πολυ μεγαλυτερου κοστος.
Μετα την μετακομιση στο νεο σπιτι μαλλον θα οδηγησει (θα τα καταφερει αραγε?) q acoustics 1050...

Reaction score
0

και εγώ επίσεις κάτοχος Η/Κ255 υπερευχαριστημένος...οδηγεί 2 KEF C5 και σε κανά 3αρι μήνες θα ολοκληρωθεί το setup με τα KEF C3 για δορυφόρους και το C6LCR για κεντρικό και ακόμα δεν εχω αποφασίσει για το αν θα ολοκληρωθούν όλα με το C4 ή το YAMAHA 515...θα δούμε...

Reaction score
14

και εγω τον απολαμβάνω καθώς τα εχει όλα και συμφέρει...

Ομορφο design, φοβερή εικόνα και upscaling, πολύ καθαρό ήχο και πολύ καλές ρυθμίσεις για τα φέρεις τον ήχο στα μέτρα σου όπως επιθυμείς.

Τον εχω παντρεψει με τα ομόσταβλα, JBL ES30 (L/R) ES25C (C) και Canton Cinema 60 (SL/SR RL/RR & Sub)... κούκλα ο ήχος τους!

Reaction score
2

Τον έχω στην κατοχή μου περίπου 2 μήνες και παίζει με μια πεντάδα της Heybrook ΗΒ4 Front HBC Centre HB2 Surround άψογα και πολύ καλύτερα σχεδόν σε όλα από έναν Marantz SR 6200 που είχα πριν από τον Η/Κ .Σε συγκεκριμένα είδη μουσικής υστερεί σε χροιές απο τον Marantz αλλά στο γενικό σύνολο είναι μακράν ανώτερος(έδεσε πολύ καλύτερα στα μεσαία με τα ανωτέρω ηχεία) .Κατά τα άλλα είναι το απόλυτο μηχάνημα για τον μέσο χρήστη που δεν θέλει να σηκώσει το τετράγωνο με dB σε ένα νορμάλ ελληνικό διαμέρισμα και ούτε έχει την απαίτηση να του κάνει και καφέ ο ενισχυτής στην κατηγορία τιμής που βρίσκεται.Ισως το καλύτερο Value for Money για το 2008 έως και σήμερα...

Reaction score
0
Τα έχω συνδέσει με 5 VM1 B&W και dali concept sub 12'
Eίμαι πολύ ικανοποιημένος.
Τα χρησιμοποιώ για 90% ταινίες (blue - ray) και 10% για μουσική.
Πολύ δυνατός!!
[Τα ηχεία έχουν 91 db ευαισθησία. ]
Μου κόστισε καινούργιος 523 ευρώ.

Reaction score
0

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρων ενισχυτής, και απο ο,τι βλέπω, είναι και σε πολύ προσιτή τιμή.
Μια και σιγά σιγά σχεδιάζω το συστηματάκι που θα μπει στο σπίτι, νομίζω είναι ιδανική επιλογή. Έχω μια ερωτησούλα όμως. Είδα τα 50W και είδα ότι όλοι λέτε πως ουσιαστικά δίνει πολύ περισσότερο. ΟΚ μέχρι εδώ, κανένα πρόβλημα. Το ζήτημα ομως είναι και ο χώρος. Π.χ στο σπίτι μου έχω ένα χώρο 6χ5 (αν θυμάμαι καλά δλδ.. θα το κοιτάξω) και είναι και πολύ ψηλοτάβανο. Φανταστείτε ότι έχω πάνω και γύρω από το σαλόνι πατάρι που κυκλοφορεί άνθρωπος δίμετρος άνετα. Οπότε θα έλεγα ότι έχω και ένα 5άρι μέτρα ύψος περίπου.. (πρέπει να δω τα σχέδια πάλι να δω ακριβείς μετρήσεις). Σε αυτό το χώρο, αυτός ο ενισχυτής -με τα κατάλληλα ηχεία προφανώς , τα ψάχνω ακόμα βέβαια- νομίζετε ότι θα "γεμίζει"; Υπόψιν, ότι λόγω μουσικών ακουσμάτων και είδους ταινιών που βλέπω, σκοπός είναι να τσιτώνει και λίγο το πράμα. Άσε που μένω και στας εξοχάς οπότε δεν έχω άγχος μη μου την πουν οι γειτόνοι..
Ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτό το σεντόνι..

Reaction score
0

Καλημέρα. Προσθέστε κι εμένα! Απο τις καλύτερες αγορες που έχω κάνει... Βαραει άσχημα με προς το παρον τα 2 μπροστινά wharfedale 9,5. Όλα καλά αν εξαιρέσεις το οτι μερικές φορές αν απο άλλη πηγή μετά επιλέξεις το radio αυτό δεν ακούγεται και πρέπει να το πατήσω 2-3 φορες ώσπου να επανέλθει στα fm για να ακουστέι...

Reaction score
0
Παιδιά μια τελευταία ερώτηση. Πόσα ms είναι η ρύθμιση του delay;
Τόσοι κάτοχοι βρε αδέλφια, εγώ δεν μπορώ να τον βρω πουθενά εδώ πάνω για να τον ακούσω. Θα τον παραγγείλω στα τυφλά.Γι΄αυτό κάποιος χριστιανός ας μου πει πόσα ms είναι η ρύθμιση στο delay που μπορεί να κάνει για να συγχρονίσει τυχόν διαφορά ανάμεσα σε εικόνα και ήχο.
Ευχαριστώ

Reaction score
14

Γιώργο νομίζω 200ms ή 80ms που διάβασα σε ενα εγχειρίδιο.

Γιώργο προχώρα αφοβα και αγόρασε τον

Reaction score
0
Γιαννάκη, σ΄ευχαριστώ για τη βοήθεια. Όντως απ΄τα γραφόμενά σας συμπεραίνω ότι πρόκειται για εξαιρετικό ενισχυτή αλλά αν έχει μόνο 80 ms δε μου κάνει αφού το delay της philips με ενεργοποιημένα τα ....καλούδια της, ξεπερνά τα 180 ms.Αν είναι περίπου από τα 150-200ms τότε σίγουρα μου κάνει και θα τον παραγγείλω αύριο κιόλας. Θέλω απλώς να βεβαιωθώ και το κακό είναι ότι εδώ στην επαρχία δεν μπορώ να τον βρω.

Δες εδώ αν δεν το είδες ήδη και θα καταλάβεις το πρόβλημά μου.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=47108&page=24

Reaction score
164

Άντε, καλορίζικος! :107:
'Εως 180ms ρυθμίζεται, μόλις το τσέκαρα!

Reaction score
14

εννοείς εδώ

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=837244&postcount=236

Adjust Lip Sync: Use this adjustment to resynchronize the audio and video signals from a
source to eliminate a “lip sync” problem. Lip sync issues can occur when the video portion of a signal undergoes additional processing in either the source or the video display that desynchronizes it from the audio. Select this line to display the Lip Sync adjuster by itself, enabling you to view the video while listening to the audio.

Use the <> Buttons to delay the audio by up to 180ms. See Figure 3.

απο το εγχειρίδιο του

http://manuals.harman.com/HK/Owner's Manual/om_avr_255_avr_355english.pdf

Σελίδα 22 3η παραγραφος

Γεώργιε Καλορίζικος!!!!!

Reaction score
0
Φίλοι μου καλοί σας ευχαριστώ και τους δυο για την βοήθεια. Να 'στε καλά. Αύριο κιόλας θα τον παραγγείλω.

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum. Παρήγγειλα χθες απο Γερμανία τον HK 255 400Ε+32Ε μεταφορικά. Υπάρχουν ακόμα αρκετά κομμάτια στο ebay.de από σοβαρό πωλητή για όποιον ενδιαφέρεται. Έκανα επίσης μια έρευνα αγοράς για ηχεία και μου άρεσαν αρκετά τα DALi consept 6. Ταιράζουν στον συγκεκριμένο ενισχυτή ή χρειάζονται κάποιον δυνατότερο?Ευχαριστώ

Reaction score
8
εγώ έχω τα SUITE 2.8 που είναι παρόμοια σε χαρακτηριστικά.Δεν νομίζω ότι θα έχεις καποιο πρόβλημα.Θα τα οδηγήσει μια χαρά.:126:

Reaction score
0
εγώ έχω τα SUITE 2.8 που είναι παρόμοια σε χαρακτηριστικά.Δεν νομίζω ότι θα έχεις καποιο πρόβλημα.Θα τα οδηγήσει μια χαρά.:126:
τα dali ikon 6 μου αρεσουν ειναι στα 6ωμ,δεν τα εχω ακουσει με τον 255,ειναι οκ αραγε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent