H/K 255 κατοχοι

Reaction score
2
Re: Απάντηση: H/K 255 κατοχοι

Έχουν τρύπα και περνάνε μέσα τα καλώδια και μετά τα σφίγγεις.

Άμα θα βρω φωτό θα βάλω.
1.Εννοείς την τρύπα στο πλάι?
2.Αν ναι,τα απογυμνώνεις τα καλώδια στις ακρες?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.957
Απάντηση: H/K 255 κατοχοι

Ναι στο πλάι της βίδας!

Δεν έχω τον ίδιο ενισχυτή, αλλά νομίζω ίδιοι είναι όλοι στις συνδέσεις ηχείων.

Reaction score
2

Ναι στο πλάι της βίδας!

Δεν έχω τον ίδιο ενισχυτή, αλλά νομίζω ίδιοι είναι όλοι στις συνδέσεις ηχείων.
Κοίτα να δεις...και εγώ εκεί τα έβαλα αρχικά αλλά μου φάνηκε λίγο άβολος τρόπος σύνδεσης...

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργη! :116:

Reaction score
0

μιας και τον περιμενω και εγω, και ρωτησε ο φιλος για τη συνδεση των ηχειων....μηπως υπαρχει μετατροπεας που να κανει την ακρη του απλου καλωδιου σε "μπανανα" ωστε να κουμπωσει ευκολα μετα στον ενισχυτη? Σε περιπτωσεις πολλων βαλε-βγαλε θα ηταν πολυ βολικο....

Reaction score
2

μιας και τον περιμενω και εγω, και ρωτησε ο φιλος για τη συνδεση των ηχειων....μηπως υπαρχει μετατροπεας που να κανει την ακρη του απλου καλωδιου σε "μπανανα" ωστε να κουμπωσει ευκολα μετα στον ενισχυτη? Σε περιπτωσεις πολλων βαλε-βγαλε θα ηταν πολυ βολικο....
Θα τα βρεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών!Και εγώ αύριο πάω για αγορά.Βολεύουν πολύ καθώς έιδικά αν έχεις χοντρά καλώδια ο μαμά τρόπος σύνδεσης των καλωδίων δεν με ενθουσίασε...

Reaction score
2
Λοιπόν χθες αγόρασα 10 μπανάνες για τα καλώδια.Έκανα να και firmware update και πλεον ο ενισχυτής είναι απίστευτος.Στην αρχή η ποιότητα εικόνας με απογοήτευσε λίγο αλλά με το firmware update λύθηκαν όλα!Φοβερό μηχανάκι!!!

Reaction score
3

Είναι απαραίτητο το firmware update??? Μήπως μπορεις να βάλεις το link γιώργο, γιατι κάτι προηγουμενα link που ανοιξα δε μου βγάζουν τπτ...
Εγω που έχω οθονη pc την lg L246WH μπορώ να συνδέσω τον ενισχυτή επάνω??

Reaction score
2

Είναι απαραίτητο το firmware update??? Μήπως μπορεις να βάλεις το link γιώργο, γιατι κάτι προηγουμενα link που ανοιξα δε μου βγάζουν τπτ...
Εγω που έχω οθονη pc την lg L246WH μπορώ να συνδέσω τον ενισχυτή επάνω??
Η οθόνη σου έχει HDMI οπότε μπορείς ανετότατα να την συνδέσεις!

Τώρα στο θέμα firmware:

1.Καταρχάς διαβάζεις τις οδηγίες από εδώ.

2.Και την απαραίτητη εφαρμογή από εδώ.

Επίσης πρέπει να έχεις στο Pc σου σειριακό port (9πινο) ή ένα usb to serial καθώς και ένα καλώδιο σειριακό θυληκό-αρσενικό (επίσης 9πινο).

Η διαδικασία είναι απλή και κρατάει γύρω στο μισάωρο.Οι οδηγίες είναι κατατοπιστικότατες όπως θα δεις!Αλλά αν κολλήσεις και κάπου εδώ είμαστε.

Πρέπει να το κάνεις καθώς διορθώνει πολλά bugs και γενικότερα ειδικά στο θέμα εικόνας είναι η μέρα με τη νύχτα.Κορυφή!

Reaction score
3

Η οθονη είναι συνδεμένη με το pc και έχει μια μονο hdmi. Εχει όμως και μια component, αν το συνδέσω εκει λογικά θα εναλλάσεται μεταξύ των πηγών αλλα απο άποψη υλοποίησης??? γίνεται??? :108::105::105:

Reaction score
2

Η οθονη είναι συνδεμένη με το pc και έχει μια μονο hdmi. Εχει όμως και μια component, αν το συνδέσω εκει λογικά θα εναλλάσεται μεταξύ των πηγών αλλα απο άποψη υλοποίησης??? γίνεται??? :108::105::105:
Δεν σε κατάλαβα.Πόσες πηγές έχεις?Και ποιές είναι αυτές?

Επίσης άσχετο αλλά αγόρασα χθες και μπανάνες.Καλής ποιότητας 85 λεπτά η μία.Έχουν και μια βίδα για να σφίγγεις το καλώδιο.Αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Δεν σε κατάλαβα.Πόσες πηγές έχεις?Και ποιές είναι αυτές?

Επίσης άσχετο αλλά αγόρασα χθες και μπανάνες.Καλής ποιότητας 85 λεπτά η μία.Έχουν και μια βίδα για να σφίγγεις το καλώδιο.Αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
85 η μία?Τι διάολο βιολογικές είναι?:137:

Σοβαρομιλώντας τι να τις κάνεις?Αν δέχεται γυμνό καλώδιο η μπόρνα αστο όπως είναι.

Reaction score
0
και εγω κατοχος του 255. Ο ηχος του ειναι πολυ καλος. Με εχει ικανοποιησει οπως και η εικονα που βγαζει. Το εχω συνδεσει μεσω HDMI με την τηλεοραση και πανω του εχω ενα καλαμποκι και ενα βιντεο. Ολα συνεργαζονται αψογα.

Λιγο με χαλαει η διαχειριση του 50/60 Hz οπου τραβαει καποια μικρα (πολυ μικρα) κολληματα αλλα εφτιαξε απο το καλαμποκι με την επιλογη NTSC/PAL.
Για ηχεια, του ειχα δυο βασης της sony, παλια, που τα αναγεννησε. Λογω εμφανiσης, τα αλλαξα με τα HKTS-11 αυτο το Σ/Κ (ξερω μικρα και δυσκολα αλλα κριση, υπαρχει κριση) οπου παιζουν πολυ καλα.

Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι η γυναικα εγκρινει το ολο συνολο αρα ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι.

To επομενο project ειναι η συνδεση των δυο πισω γιατι υπαρχει προβλημα με τα καλωδια. Για αρχη θα παρω μπανανες για να τα βγαζω/βαζω ευκολα και βλεπουμε αμα παμε σε καλωδια γυρω-γυρω ή ασυρματα.

Reaction score
3

Δεν έχω τηλεόραση εχω μόνο την οθόνη του υπολογιστή αλλα αυτη εχει μονο μια εισοδο hdmi την οποία χρησιμοποιώ απο για το pc. Η άλλη πηγη ειναι ο ΗΚ255 (??), κ ελεγα αν μπορω να τον συνδεσω στην component της οθονης του υπολογιστη και να ενναλάσω την οθονη προβολης μεταξυ pc - HK255...
(εχω φαντασια ομως εεε..)

Reaction score
2

85 η μία?Τι διάολο βιολογικές είναι?:137:

Σοβαρομιλώντας τι να τις κάνεις?Αν δέχεται γυμνό καλώδιο η μπόρνα αστο όπως είναι.
Εννοείς ότι τις πήρα ακριβά?Βασικά βολεύεουν πολύ οι μπανάνες για αυτό τις πήρα.

Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι η γυναικα εγκρινει το ολο συνολο αρα ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι.
Μιας και το έθιξες το αισθητικό θέμα ο 255 είναι το πρώτο πράγμα που αγόρασα και η μητέρα μου μου είπε "Τι ωραίο μηχάνημα είναι αυτό???"

Δεν έχω τηλεόραση εχω μόνο την οθόνη του υπολογιστή αλλα αυτη εχει μονο μια εισοδο hdmi την οποία χρησιμοποιώ απο για το pc. Η άλλη πηγη ειναι ο ΗΚ255 (??), κ ελεγα αν μπορω να τον συνδεσω στην component της οθονης του υπολογιστη και να ενναλάσω την οθονη προβολης μεταξυ pc - HK255...
(εχω φαντασια ομως εεε..)
Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να συνδέσεις το pc στον 255 σε ένα οποιοδήποτε HDMI input και μετά από τον 255 θα τραβήξεις ένα hdmi out που θα πηγαίνει στην οθόνη του pc.Δεν χρειάζεται καμία εναλλαγή.Όταν θα πατάς πχ το κουμπί AVR settings θα σου εμφανίζεται πάνω από την οθόνη του pc το menu του ενισχυτή.

Reaction score
0
Υαπρχει ενα θεματακι με την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη και την τηλεοραση.

Μια φορα συνδεσα λαπτοπ μεσω 255 στην τηλεοραση και τα ορια της επιφανειας ξεπερναγαν τα ορια της τηλεορασης.
Πριν παρω τον 255 οπου συνδεα το λαπτοπ κατευθειαν στην τηλεοραση τοτε κανεις δεν ξεπερνουσε κανενα οριο. Η επιφανια ηταν στα ορια της τηλεορασης.

Υπαρχει και καποιος αλλος που ανεφερε το ιδιο θεμα.

Οποτε μπορει το ιδιο να συμβαινει και με την οθονη του υπολογιστη αμα η συνδεση ειναι
pc --HDMI--> 255 --HDMI--> monitor

Reaction score
784

μπορεις να το αλλαξεις απο τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων.

Reaction score
3

Για το λαπιτοπι νομιζω πως το προβλημα ειναι στην αναλυση.. αν ο ΗΚ βγαζει αναλυση 1920*1080 λογικο δεν ειναι να 'χανεται' σε οθονη λαπ τοπ με μεγιστη αναλυση τα (υποθετω) 1440*900??
Γιωργο οσο για το δικο μου θεμα με μπερδεψες.... το οτι θα θμφανιζεται μενου σε οθονη pc καλο.. παμε αλλη μια. Η οθόνη μου εχει μια μονο εισοδο hdmi και μια component. Στην hdmi είσοδο παει το καλωδιο απο το κουτι. ο ΗΚ εχει εξodo hdmi monitor output, αυτή πρέπει να παει στην οθόνη του pc οποου στην οποία εινια ήδη το καλωδιο απο το κουτι.. οποτε... ???? η οθονη εχει ελευθερη μονο την component εισοδο.. τι κανω??????:111::105:

Reaction score
2
Έχουμε και λέμε:

1.Συνδέεις την HDMI out της VGA σου στην HDMI IN του AVR255
2.Συνδέεις την HDMI out του AVR255 στην HDMI IN της οθόνης σου

Τα μενού του για να καταλάβεις είναι σαν τα μενού της οθόνης σου.Εμφανίζονται όποια πηγή και αν έχεις επιλέξει,πάνω από την πηγή.Πχ αν εχεις το HDMI 1 ενεργό και θέλεις να δυναμώσεις τον ήχο θα εμφανιστεί πάνω από την εικόνα σου η ένδειξη του ήχου.

Reaction score
3

οοοοοοο ρε φιλε τωρα το κατάλαβα...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σαι καλα!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent