hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.200
Καλημέρα δεν έχω ακόμα κατάφερει να βγάλω το 8αρακι το κινέζικο και να βάλω το SVS αλλά μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω με εντυπώσεις. Καλή βδομάδα να χούμε και υγεία.
Μπορω να παρω tannoy gold 8 απλά δεν ξέρω αν χάνω κάτι αν δεν είναι pure center speaker.Αν ψαχνεις για ενεργο πρωτείνω αυτο, ειναι εταιρια που παιρνεις περισσοτερο ηχο απο αυτο που πληρωνεις. Υποθετικα θα πρεπει να παρεις ιδιο με αυτα που έχεις ,εχεις δει αν υπαρχει περιθωριο για οριζόντια τοποθέτηση(ομοαξονικο ειναι οποτε λογικα θα ειναι οκ αλλα ρωτω).
Μην σου πω να βαλεις δυο το ενα διπλα στο αλλο,ξαπλα.Δεν χανεις τιποτα απολυτως μονον κερδίζεις.Μπορω να παρω tannoy gold 8 απλά δεν ξέρω αν χάνω κάτι αν δεν είναι pure center speaker.
Έκλεισε θα παρω άλλο ένα tannoy gold 8. Σας κρατω ενήμερους.Κεντρικό; Ίδιο με τα μπροστά πάρε.
Καιρό τώραΤον πήρατε και αυτόν στον λαιμό σας, φαλάκρες
P.S. Με την στερεοφωνια δεν έχω τελειώσει ακόμα
Ναι.Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου τον Marantz Cinema 60 και σκέφτομαι να τον δώσω και να πάω στον Marantz Cinema 50 λόγω Dirac. Να δώσω δηλαδή όλα τα ενισχυτικά μου (Marantz Cinema 60 και Parasound P5) για τον Marantz Cinema 50. Πιστεύετε αξίζει η επένδυση/αλλαγή;
Αυτός είναι ο σκοπός αλλα πρέπει να φύγουν οι υπάρχοντες ενισχυτές πρώτα. Καλώς ή κακώς είναι ωραία η νοσταλγία του στέρεο αλλά προχωράμε μπροστά και αξίζει να προχωρήσουμε με τα σωστά βήματα.και αξίζει και ακούγεται και πας σε immersive και auro3d και dirac.
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ