JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.347
Σε λίγο θα σου πουν 5.8.4
2 εδώ και 2 εκεί. Job done. Μη τα ξαναλέμε.Που να τα βάλω τα 4 sub χαχαχαχα. Εδώ δεν έχω βάλει ακόμα τα 4 του ταβανιου.
Για σαλόνι, κατάφερα 3 κομμάτια 12αρια και 2 κομμάτια 15αρια.Που να τα βάλω τα 4 sub χαχαχαχα. Εδώ δεν έχω βάλει ακόμα τα 4 του ταβανιου.
Να τους διώξεις όλους (έτσι κι αλλιώς θα ενοχλούν.. )Σαλόνι καλέ είναι δεν είναι dedicated χώρος.
Είσαι άρχοντας εσύ!Για σαλόνι, κατάφερα 3 κομμάτια 12αρια και 2 κομμάτια 15αρια.
Οφείλω να σου πω, ότι όλα αυτά έγιναν εξαιτίας των γνώσεων που μεταδίδεται εσύ και ο dimifoot.Είσαι άρχοντας εσύ!
2 χρόνια μετά…:Το κεντρικό είναι το πιο βασικό ηχείο. Τουλαχιστον αυτό παρτο 8αρι
Ήρθε το Tannoy Gold 8 και μπήκε στην θέση του στο κέντρο. Ένα θα πω και να φανταστείτε ότι δεν έχω κάνει ακόμα ισοσταθμιση, όποιος πει κάτι αρνητικό για τους γιατρούς δεν ξέρει τι του γίνεται με όλο το συμπάθιο.
Σιγά σιγά καθότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Κάτι σαν το καλό παλαιωμενο ουίσκι.2 χρόνια μετά…:
Σε σχέση με τα Prime Elevations?Budget ?
Αν θες Polk π.χ., τα νέα Reserve series παίζουν απροσδόκητα καλά για τα λεφτά τους.
για ποιά Polk λες; R900 ?Σε σχέση με τα Prime Elevations?
Ναι, έλεγα μήπως τα είχες ακούσει. Και ξέρω ότι τα svs τα έχεις σε εκτίμηση, οπότε η γνώμη σου παρουσιάζει ενδιαφέρονγια ποιά Polk λες; R900 ?
Τα R900 δεν τα έχω δοκιμάσει δυστυχώς.Ναι, έλεγα μήπως τα είχες ακούσει. Και ξέρω ότι τα svs τα έχεις σε εκτίμηση, οπότε η γνώμη σου παρουσιάζει ενδιαφέρον