- Reaction score
- 5
1 "ποτέ" ήταν το θέμα...δεν το σκέφτηκα όταν έκανα την ερώτηση
Πάμε για 2022.2 τηλεοράσεις CRT έχω
Αν θα δεις στο εξωτερικό που ψάχνουν πως να moddaρουν τηλεοράσεις '70, '80 δεν θα το έλεγες αυτό....Πάμε για 2022.
Πόσο τις έχεις;
20 χρόνια σίγουρα.
Και που ανάβουν πολύ τους είναι.
Αυτό δεν λέει τίποτα. Ούτε τα τοποθετεί σε κάποια Premium κατηγορία. Τα κατατάσσει όμως στην "σε δουλειά να βρισκόμαστε".Αν θα δεις στο εξωτερικό που ψάχνουν πως να moddaρουν τηλεοράσεις '70, '80 δεν θα το έλεγες αυτό....
Παρεπιμπτόνττως μου τις δώσαν μιας και τώρα μπήκε το μικρόβιο..ειδικά η μία ήρθε "εγγυημένη"...
Και επιπλέον τα προβλήματα που έχουν δεν είναι στο επίπεδο του ανάμματος
Η μία έχει πρόβλημα γεωμετρίας και η άλλη εισάγει θόρυβο στην εικόνα
Αυτό είναι το πρόβλημα.... .... παιδικά χρόνια....Και με λάμπες ασχολούνται, και με VHS, και με tapes και οτιδήποτε τους θυμίζει τα παιδικά τους χρόνια.
Εγώ έχω μια B&O και θέλω να την αναστηλώσω. Υποθέτω ότι το πρόβλημα είναι στην τροφοδοσία της υψηλής, γιατί το τελευταίο που έκανε πριν αντικατασταθεί από plasma ήταν να ανοίγει συνεχώς η δέσμη. Ξέρετε κανέναν που να μπορεί να την φτιάξει;Και που ανάβουν πολύ τους είναι.
Αν είσαι Αθήνα θα βρεις...απλώς Google itΞέρετε κανέναν που να μπορεί να την φτιάξει;
Σαφώς όσο μεγαλώνεις το μέγεθος και την ανάλυση σε υλικό που είναι ας πούμε 480p φαίνεται χειρότερα η κάθε "ατέλεια" των γραφικών.Φήμες πάντως λένε ότι οι παλιές κονσόλες όπως το ps1, sega Saturn, Nintendo 64 παίζουν πολύ ωραία σε crt. Δηλαδή όταν λέω πολύ ωραία εννοώ πολύ καλύτερα από ότι αν τα συνδέσεις σε μια σημερινή τηλεόραση. Οπότε έχει αρχίσει να γίνεται μόδα τώρα τελευταία να ψάχνουν crt πόλοι gamers για να παίξουν στις παλιές τους κονσόλες τίτλους που δεν έγιναν ποτέ remaster.