- Reaction score
- 79.749
Μάρκου ποστάρει...σε 3....2....1.....
Κοίταξε να δεις! Από τους προβολάδες που αλλάζουν καλώδια hdmi μπας και δουν τον ψύλλο που έχει η γάτα του Blofeld στο αριστερό αυτί, hi-fi και high end χίλιες φορές. Άσε που με σκέτο ήχο ακούς και λες ό,τι θες και έχει κι ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, κουφέ, κουλέ, ηλίθιε, ισοπεδωτικέ, γιου νέημ ιτ. Ενώ στην εικόνα, γκαβάδι, στραβάδι, γκαβέ και τέλος. Δεν έχει ποικιλία το πράμα...HiFi δεν υπάρχει, όσοι έχουν καλώδια είναι θύματα, την ακοή μας μετά τα 40 τη χάνουμε, αναρωτιέμαι την κατηγορία του ήχου στο Forum για την έχετε ακόμα.
θα σας ειδοποιήσουμε!Προχθές έκανα ακοόγραμα , στο Γιατρό που βγάζω πιστοποιητικό .
Γίνε στάχτη .Μάρκου δώσε ακουογραμμα να δω τι σου μέτρησε στους 18 χιλιοκυκλους να γελάω μέχρι να γίνω στάχτη.
Δώσ' του και κάνα κατοστάρικο ακόμα!Γίνε στάχτη .
Αμα το θες τόσο πολύ , θα του πω να μου το στείλει .
ο Μαρκου το κανει σε κτηνίατρο...τι θες τώρα?Πάντως τα "δελτία" του ακουογράμματος έχουν νομίζω ως στάνταρ ένδειξη μέχρι 8 khz. Σίγουρα δεν μας μετράνε πάνω από 10 kHz χωρίς λόγο.
μπας και θυμάται μόνο το νούμερο (18) και μπερδεύει τη μονάδα μέτρησης, με άλλη μέτρηση που έχει κάνει?Μάρκου δώσε ακουογραμμα να δω τι σου μέτρησε στους 18 χιλιοκυκλους να γελάω μέχρι να γίνω στάχτη.
Αυτή είναι και η δική μου εμπειρία. Μετράω την ακοή μου από τότε που άκουγα ως 19.500 Hz και πάντα μου έκανε εντύπωση ότι το "τέρμα" είναι απότομο. Δηλ. όταν άκουγα άνετα στα 17 kHz, στα 18 τίποτα απολύτως, ανεξαρτήτως έντασης. Τώρα που ακούω εύκολα ως 14k, στα 14,5k απόλυτη ησυχία!Εγώ λοιπόν την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το θέμα, ήμουν κοντά στις 12000. Πέραν αυτού τίποτα όσο και να ανοίξω την ένταση...