Hi-Fi σύστημα σε… τρείς πράξεις

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Δοθείσης της ευκαιρίας, αναμένουμε μία γνώμη και για τη δοκιμή του Rega Brio - R με τα harbeth.
Μας τη χρωστάς! :)

Reaction score
233
Την προηγούμενη Παρασκευή βρεθήκαμε μερικοι φίλοι (themis1958, PERITEXNIS, ικτινος, Elysion) στο σπίτι για να φάμε, να πιούμε και να γελάσουμε. :drinks:

Μουσική βέβαια δεν ακούσαμε, παρα μόνο σαν υπόκρουση στο background.
Το δωμάτιο που κανονικά είναι στημένο αυτό το συστηματάκι είναι πολύ μικρο και δεν θα μας χώραγε.:(
Για τις ανάγκες της βραδιάς λοιπόν το έστησα στο σαλόνι οπου και θα βρισκόμασταν για να φάμε και να μιλήσουμε.:thumbsup:

Μαζευτήκαμε στις 8 περίπου και το διαλύσαμε στις 2.30...!!!, γελάσαμε, ήπιαμε και συζητάγαμε με τις ώρες για τις εμπειρίες μας από το hobby. :dance2:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το απόσταγμα που έφερε ο φίλος themis1958, και τα γλυκά και το κρασί που έφεραν τα άλλα παιδιά.
Ηταν πολύ ωραία, θα επαναληφθεί και με διευρυμένη παρέα...

View attachment 52861
Συγνώμη για την καθυστερηση αλλά λείπω στο εξωτερικό για δουλειά και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.

Να ευχαριστήσω τον Αρη για την πρόσκληση και είμαι πολύ ευτυχής και τυχερός που γνώρισα τους παρευρισκόμενους, όλοι τους αξιόλογοι. Σημασία δεν έχει τι μηχανακια και πώς ακούει ο καθένας, αρκεί να το απολαμβάνει και μέσω της μουσικής να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.... Γιατί σημασια έχει το μύνημα που στέλνετε μέσω της μουσικής και όχι το ίδιο το μέσο...

Και μιας και θέλετε το μέσο να σας πώ ότι επιτελεί το σκοπό του εξαιρετικά! Εγώ έμαθα τουλάχιστον 5 δίσκους/καλλιτέχνες που δεν ήξερα, τροφή για περαιτέρω ψάξιμο. Είπαμε, το μύνημα....

Οι συζήτήσεις έδιναν και έπαιρναν, όλοι μάθαμε κάτι εκείνη την βραδιά. Ο Οικοδεσπότης μας εξαιρετικός, εγκάρδιος, μας υποδέχτηκε και μας ανέχτηκε μέχρι αργά την νύχτα! Να ευχαριστήσουμε και την σύζηγο βεβαίως βεβαίως!!

Με την επιστροφή μου Ελλάδα επιφυλάσσομαι μάζωξη στο δικό μου σπίτι !

Στο επόμενο κατέβασμα θα χτυπήσω κατα λάθος βεβαίως βεβαίως ΚΑΙ την διπλανη πόρτα με κάτι PL300 που βρίθουν σε κάποιο δωμάτιο...

Και πάλι 1000 ευχαριστώ στον Αρη για την φιλοξενία!!!!
[DOUBLEPOST=1446159919][/DOUBLEPOST]
Ορθον, ο Φραγκ εχει διαβει τον ανηφορο, εμεις ειμαθα ακομα στις παρυφες του highend, χαχα...

Οσο για τα ποτα, κυκλοφορει η εξης αποψη την οποια προσυπογραφω, οτι η πραγματικοτητα ειναι μια ψευδαισθηση που οφειλεται στην ελλειψη αλκοολ. Χικ.. :lolsign:
Εσένα σου χρωστάω επίσκεψη Ν. Σμύρνη μετα μπυροποσίας για απένημέρωση... Μόλις γυρίσω Ελλάδα θα τα πούμε. Και να περάσεις από το σπίτι να ρίξεις ένα ώτο στο συνδιασμό Γάλλου/Βρετανού, με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σου!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733
Ευχαριστως φιλε μου Φραγκουλη, χαθηκαμε, η καθημερινοτητα μας ειναι αμειλικτη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Mπραβο παληκαρια! Παντα τετοια!

Ετσι να βρισκομαστε να τα λεμε, να γνωριζομαστε και πανω απ ολα να περναμε ομορφα!

Αυτος δεν ειναι και ο σκοπος τελικα ?!

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.651
...είμαι πολύ ευτυχής και τυχερός που γνώρισα τους παρευρισκόμενους, όλοι τους αξιόλογοι. Σημασία δεν έχει τι μηχανακια και πώς ακούει ο καθένας, αρκεί να το απολαμβάνει και μέσω της μουσικής να γίνεται καλύτερος άνθρωπος...
...Οι συζήτήσεις έδιναν και έπαιρναν, όλοι μάθαμε κάτι εκείνη την βραδιά...
Να είσαι καλά Φραγκούλη χάρηκα και εγώ πολύ που σε γνώρισα. :hi:
Την επόμενη φορά θα βάλω το συστηματάκι στο δωμάτιο που παίζει κανονικά και θα σε κλείσω εκει μέσα με τους σκληρούς σου δίσκους, να το ακουσεις για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου καθότι είσαι και ο πιο hiendας από όλους μας.;)
Αααα και κάτι ακόμα, τον αντέγραψα τον σκληρό, όποτε γυρίσεις μου λες που θες να συναντηθούμε να στον δώσω.

Mπραβο παληκαρια! Παντα τετοια!

Ετσι να βρισκομαστε να τα λεμε, να γνωριζομαστε και πανω απ ολα να περναμε ομορφα!

Αυτος δεν ειναι και ο σκοπος τελικα ?!
Τι να σου κάνω είσαι είσαι μακριά, όποτε όμως βρίσκεσαι Αθήνα είσαι ευπρόσδεκτος.:party:

Reaction score
233
Να είσαι καλά Φραγκούλη χάρηκα και εγώ πολύ που σε γνώρισα. :hi:
Την επόμενη φορά θα βάλω το συστηματάκι στο δωμάτιο που παίζει κανονικά και θα σε κλείσω εκει μέσα με τους σκληρούς σου δίσκους, να το ακουσεις για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου καθότι είσαι και ο πιο hiendας από όλους μας.;)
Αααα και κάτι ακόμα, τον αντέγραψα τον σκληρό, όποτε γυρίσεις μου λες που θες να συναντηθούμε να στον δώσω.

Τι να σου κάνω είσαι είσαι μακριά, όποτε όμως βρίσκεσαι Αθήνα είσαι ευπρόσδεκτος.:party:
Μπορεί να είμαι highendas σε κόστος αλλά και οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες δεν μειονεκτουν ούτε σε ποιότητα ούτε σε ιστορία ούτε σε γνώσεις.

OK! Να δώσεις και τον σκληρό στο γείτονα να πάρει και εκείνος ότι θέλει. Ελπίζω σε καμια 15ρια μέρες να είμαι πίσω, θα σε τηλεφωνήσω να τα πούμε ξανά!
[DOUBLEPOST=1446242698][/DOUBLEPOST]Και την επόμενη φορά θα φέρω και τα φιδια να πάμε δίπλα στο peritexnis να τσιμπήσει λίγο ακοή νυχτεριδας με μεστές μεσαίες και βαθύ χαμηλό, έτσι για την τρέλα :lolsign:

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.651
...OK! Να δώσεις και τον σκληρό στο γείτονα να πάρει και εκείνος ότι θέλει...
Χα χα χα, μα για τον peritexnis τον αντεγραψα, εγώ είπαμε δεν είμαι hiendας ακούω μόνο spotify και tidal με ένα ταπεινό ντακάκι...
Με το καλό να γυρίσεις και θα τα πούμε απο κοντά :thumbsup:

Reaction score
77
Μπορεί να είμαι highendas σε κόστος αλλά και οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες δεν μειονεκτουν ούτε σε ποιότητα ούτε σε ιστορία ούτε σε γνώσεις.

OK! Να δώσεις και τον σκληρό στο γείτονα να πάρει και εκείνος ότι θέλει. Ελπίζω σε καμια 15ρια μέρες να είμαι πίσω, θα σε τηλεφωνήσω να τα πούμε ξανά!
[DOUBLEPOST=1446242698][/DOUBLEPOST]Και την επόμενη φορά θα φέρω και τα φιδια να πάμε δίπλα στο peritexnis να τσιμπήσει λίγο ακοή νυχτεριδας με μεστές μεσαίες και βαθύ χαμηλό, έτσι για την τρέλα :lolsign:
Καλησπερα Φραγκουλη και εγω χαρηκα που σε γνωρισα ,οποτε θελεις να φερεις τα φιδια σου !!! για να ακουσουμε ,,,, εγω θα βαλω τα ποτα και τα υπολοιπα ...και αμα ακουσουμε τιποτα γραψε μου...χαχα Παντος περασαμε πολυ καλα ο Αρης αριστος οικοδεσποτης και πανω απο ολα γελασαμε!!!!!

Reaction score
60
Πολλά πολλά μπράβο για το σύστημά σου και την προσέγγισή σου, και ακόμη περισσότερα για την αισθητική σου. Οι χώροι σου (από όσα φαίνονται στις πολύ ωραίες φωτό) φαίνονται πολύ όμορφοι, απλοί και προδιαθέτουν ευχάριστα για ακρόαση. Από τις παρουσιάσεις συστημάτων που έχω ζηλέψει (με την καλή έννοια).

Να είσαι καλά, να χαίρεσαι το παλικαράκι σου και το σύστημά σου. Και που ξέρεις, σε μερικά χρόνια ο γιος σου να λέει παρόμοια ιστορία με τη δική σου και του πατέρα σου.

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.651
...Και που ξέρεις, σε μερικά χρόνια ο γιος σου να λέει παρόμοια ιστορία με τη δική σου και του πατέρα σου....
Αυτό το τελευταίο με συγκίνησε, να'σαι καλά...

Υπέροχο(ς) σε όλα.
Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια !
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
453
λιτό και απέριττο, δε χορταίνω να το κοιτάω (ζήλεψα πολύ τον SLI-80).
να το απολαμβάνεις
[DOUBLEPOST=1456647106][/DOUBLEPOST]να ρωτήσω και κάτι:
το αναλογικό από τι αποτελείται( κεφαλη,phono,πικάπ);

loudobic

AVSite Member
Reaction score
296
Ωραίος χώρος, minimal σύστημα... ωραίο μου αρέσει.
Επίσης πάντα τέτοιες ωραίες συναντήσεις...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.525
Members
38.194
Νεότερο μέλος